Telefonu kapattığım için trip yemiştim. Uykum var ki kapatıyorum. Bir şey demeden de kapatmışlik yapmamıştım. Kapatıyorum? Diye sorarcasina ondan da onay olarak kapatmıştım. Sonraki gün de işte o telefonu sen bana nasıl kapatırsın olmuştu. Beyefendinin suratına telefon kapatilamazmis. Ayyy yine geldi aklıma, çıldırmalik ya.
Tamamen sacmalamis Bana da birçok erkek, uykusunun geldiğini söylüyordur Tamam uyu diyordum hemen Böyle trip mi olur Saatlerce konuşmayarak iyi yapmışsın
Bir olay olmuştu ve sevdiceği olarak objektif değerlendirmelerim sonucunda gerçekten onu haklı bulup desteklemiştim. Ne oldu biliyonuz mu.. Üstelik bu kişi çevresi tarafından sevilen sayılan değer gören biri, öyle aptal filan da değil... "Ben kimmişim de onu destekliyormuşum! Haddimi bilcekmişim de her b*ka burnumu sokmayacakmisim." Bahsettigim olayin içinde ben de varım hani benim arkadaşlarım da var. Beni de ilgilendiren bir konu. Ve onun yüzünden dost dediklerimi kaybettim. Üstüne trip yedim. Mesajlarima cevap yazılmadi. Soğuk davranildi.
Sonuç: sevgili ya da evli olarak hayal etmiyorum kendimi. Hep baş ağrısı. Şu an yanımda fazlasıyla sohbet edebileceğim, başıma bir şey gelse hemen yardimima koşacak her kesimden insan var. Teşekkürler hayat! Ama nassı bir Teşekkür gelin bana sorun...
buluşacağımız gün ekilmiştim arkadaşlarıyla gitmişti bende umursamayıp arkadaşlarımla buluşmuştum umursamayıp arkadaslarımla buluştuğum için tirip yedim onu da umursamadım bide ona yedim xjskxjjs allahın şizofrenisiydi
Yeğeninle fazla vakit geçiriyor sun benle daha az vakit geçiriyor sun yeğenine canım deme senin canım diye bileceğin kişi benim Başka neydi benim yanımda hiç bir kızın adını söyleme