ALLAH RIZASI İÇİN BANA TAVSİYE VERİN?

Merhaba, öncelikle bana yardımı dokunup dokunmayan herkese teşekkür ederim. Dört senelik boktan bir ilişkim vardı, ilk senelerde hiç umursanmadım, sürekli peşinde koştum, sabah dörtlere kadar dışarda gezdi, hasta oldu, baktım, morali bozuldu, nedenini sormadım sarıldım, kucak açtım, yanında oldum ama ne yaparssam yapayım bana asla gelmedi. Bazen o kadar moralim bozuluyordu ki, karşılık veriyordum, kavga ediyorduk, haklı olsam da özür diliyordum, ayağına gidiyordum. Bu böyle aylarca sürdü, aşırı kıskançtı ve bazı konularda sürekli trip atıyordu, sonunda yine onun dediği olduğunda biraz durgunlaşıyordu, çok canım acıyordu, her gün ağlıyordum en sonunda bu aşkın yükü bana ağır gelmeye başladı ve yollarımızı ayırdık, sonraysa bensiz yapamadığına dair mesajlar almaya başladım, arkadaşlık teklif etti ve ben de kabul ettim fakat aklıma girdi ve tekrar denemeye karar verdik, çok konuda yalanı vardı, çok konuda hatası vardı, özür dileyip düzeleceğini söyledi. Pekala dedim, denedik, olmadı, sürekli kendimizi tekrarladık. Ayrıldık ve iki sene boyunca ne mesaj ne de arama aldım. Psikolojikmen çökmüştüm ve o iki senede ölmeyi yeğlerdim. Bir ay önce tekrar konuşmaya başladık, mesleği askerlikti ve yıllık izne ayrılacağını söyledi. Benimle buluşmak istiyormuş. Ben de güvenmediğim için red ettim. Daha sonraysa aramızı düzelttik derken, yine kıskançlıkları başladı, içtiğim bir gün sarhoşken onu arayıp "seni bir daha aramayacağım" demişim, o günden sonra beni asla aramadı, her gün beni arayıp mesaj atan adam, sarhoşken söylediğim şeye takılıp gitti. Halbuki ben seni aramayacağım demiştim, sen beni neden aramıyorsun ki? Yemin ederim denedim, kafadan atmayı çok denedim. Olmadı, olmuyor, arkadaşlarım bu halimi gördükçe bana acıyorlar, ne yapayım ki çok üzülüyorum. Kalbim ağrıyor, seni çok seviyorum demişti ama sevgili yapmış. Ben nasıl kurtulacağım artık? Uyuyamıyorum, başım çok ağrıyor, psikoloğum hiçbir işe yaramıyor, psikiyatristim ise ilaç yazıp yolluyor, şiddetli bir anksiyetem var bazen bardağı bile tutamaz hale geliyorum. Ben ne yapacağım? Yalvarırım bir şey önerin lütfen o kadar çaresizim ki, her yere başvuruyorum nolursunuz bana yardım edin
ALLAH RIZASI İÇİN BANA TAVSİYE VERİN?