ALLAH AŞKINA AKIL VERİN?

6 aylık evliyim kocam memur bende öğretmendim 2 yıldır babamın yanında çalışıyorum. Eşimin durumu ilk sevgili olduğumuzda benden iyidi yıllar içinde babam zenginleşti. Ben şu an babamın yanında çalışıyorum ama erkek kardeşlerimde orada çalışıyorlar. Oranın geliri onların gibi davranıyor babam ama bana elemanlarına verdiği maaşın aynısını veriyor. 2 erkek kardeşime lüks araba aldı bana araba almadı hiççç bir zaman. Elemanlarına ne para veriyorsa bana da aynı ve eşim benim 3 katım para kazanıyor (hani belki eşimden fazla almamı istemiyor olabilir diye düşünüyorum) en azından eşim kadar maaş verebilir diye düşünüyorum ama teklif bile yok. Sadece markete birlikte girersek aldıklarımı ödemeye çalışıyor bu da beni mahcup ediyor sadece. Az önce gelini oğulları lüks marka araba bakıyorlar yanımda ben ise içimden kira gününü hesaplıyorum gerçekten çok zoruma gidiyor ne düşünücem bilmiyorum 2 saatlik kazançlarını bana aylık maaş veriyorlar. Artık boğazım kitleniyor. Bana bu işe gireceğimde kendi işin her zaman daha iyidir gel buraya dedi işe aldığı çıraktan 2 3 bin fazla para veriyor sadece günün yatısında erken çıkıyorum işten evden devam ediyorum çalışmaya. Napıcam ben ya

ALLAH AŞKINA AKIL VERİN?