Yemin ederim arıtk bıktırdı her gün ama her günn huzursuzluk kavga cıkartıyor. artık hiç sevgim hissim yok. ara verelim dedim. onda da agzına geleni söyledi bırakmadı engel atamıyorumda kapıma dayanır diye. Sınav zamanı diye katlanıyorumm. ayrılırsam ağlar sızlar midesine kramplar giriyorr beni sucluyorr ailesine kadar gidiyor iş..
Allah rızası için kurtarın şu işkenceden? Bir yalan bahane lazım cok acil...
Allah rızası için kurtarın şu işkenceden? Bir yalan bahane lazım cok acil...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Benzer tarzda bi sevgilim vardı en son intihar videosunu sahi görmezden geldim çünkü dayanamadım. 7 8 aya vazgeçti o da. Tavsiye ederim.
Allah kurtarmıs seni. Çekilecek çile değil. Ömür boyu yalnız kalayım ama böyle bir ilişkim olmasın razıyım. yaşama sevincim kalmadı. Başıma ağrılar giriyor stresten artık. Teşekkürler.
İnanki seni çok iyi anlıyorum. Aşırı sivilce artışı ve kontrol dışında kilo verdiginede eminim
sivilce artısı oldugu dogru ama yaş itibariyle artık olmuyor pek. sadece agrı giriyor karnıma basıma.
baş belası insan cok ya
Ya aşırı stresten sivilce çıkıyordu bende baya kurtardım bir aya cildim temizlendi. Ruh haline dikkat et vücut alışırsa kızdan kurtulsan dahi sıkıntıların devam ederr
Çook haklsıınızz. Sizde iyi ki kurtulmusunuz :)
Kurtardım ama hayla psikolojik tedavi görüyorum ilaç kullanıyorum. Cildimde şiddetinin izleri duruyor. Yemek yemeyi zor düzelttim ama günden güne hayla kilo veriyorum. Ve bunlar 3 aylık birliktelik yüzünden oldu. O yüzden kendini kurtar
Allah belasını versin onun
Üzüldüm sizin adınıza
Açıkca belirgin isteğinizi
Siz de bir insansınız
Nereye kadar sabredeceksiniz
İstemiyorum zorlamı de. Geç gitsin. Üç gün zırlar sonra kabullenir
Kız ultra manyak hacı. basıma nasıl bela aldıgımı bende bilmiyorum. Allah basıma bela vermişt. bir türlü kurtulamadım. engel atsam kurtullsam diye düşünmediğim an yok ama vicdanım devreye giriyor. ayrılık mesajı mı atsam.
Çok iyi anlıyorum seni. Bir tanede bende var. Beni çok seviyor ama bazen çocuk gibi davranıyor cileden çıkarıyor. Senin ilişkinde toksit olmuş. Bu arkadaşlık ilişkilerindede böyledir. Huzur vermiyor kötüye çekiyor enerjini emiyorsa herkes yoluna diyeceksin yol vereceksin. Yoksa kendine zarar verirsin
whatsaptan bir türlü cıkmıyor ki. Arkadaslarım var gruplarım var yine kavga cıkartıyor. bildiğin kamp kuruyor ben çevrimiçi iken. her gün aramamı istiyor hemde görüntülü olacak şartı o. Uzun uzun konusuyor birde tartısırken okuyamıyorum bile. ruhumu enerjimi emdi artık. bir şekilde kurtulacagım Allah nasip ederse.
Allah sanada sabır versin. sen seviyorsan düzelir insallah.
Dostum cidden şu an senin olumsuz enerjini hissettim. Baya seni germiş. Bir an önce bitir. Psikolojini baya bozmuş. Burdan hissedebiliyorum Ona ya kendine çeki düzen ver ya da bu toksit ilişkiyi bitirelim de. Baktın düzelmiyor vicdan yapacaksa bir şey yok. Bitir gitsin
Düzelmez hacı dinlemiyor zaten benide. Yakın zamanda düsünüyorum.
teşekkürler :)
Bitir gitsin. Canınıda sıkma.
eyvallah dostum cok sağol :)
Sen sağol.
İstemediğini açıkca söyle. Olmuyor de.
up uzun mesajlarla taciz ediyor denedim. sonra hastahanedeyim diye mesaj atıyor. bende vicdan yapıyorumm sonra yine aynı döngü
Vicdan falan yapma. Nereye kadar böyle olucak? Ee o zaman sen hiç ayrılmazsın ki. Hayatının senden ibaret olmadığını ve sal*kça davranmaması gerektiğini söyle. Bir iki gün ağlar sonra geçer. Sürekli mesaj atıyorsada rahatsız olduğunu söyle. Ve zorla onu sevemeyeceğini söyle. Zorla sevgi olmaz. Sonrada yoluna bak.
engellemem gerekecek sürekli mesaj atar cünküü
Engelle gitsin. Uğraşma böyle şeylerle. Gerçekten beyin yakıcı. Sana sinir, stres veren insanlardan uzak dur.
Owww Allah yardımcın olsun
Allah belamı vermiş
Hem de nasıl