Yaz günlerinde biriyle çikmaya başladım her şey o kadar güzeldi ki. İlk defa bu kadar sevildiğimi hissettim. İlişkimizde güzel gidiyordu gezerdik bana gelirdi yemekler hazırlardım kahvalti her şeyi ayrı ayrı yapardım. Sabah kahvesini bile yatağına getirirdim, iş yerinde çalışıyor yoruluyor diye saha fazla uyusun diye sessiz sessiz kalkıp kahvaltı hazırladım. Yurt dışında yaşadığım için iki aylığına annemlerin yanına gittim. Ordayken ikinci haftası benden ayrıldı kıskanıyorum diye. Biliyorum üstüne çok gittim tek suçum bu. İki ay sonra ailemi bırakıp ona supriz yapmak için iş yerine gittim beni gördü şaşırdı. Onu bekliceğimi söyledim ve akşama kadar onu bekledim ama o beni orada tek başıma bırakıp evine gitmiş. 😔 Tanımadığım yer o kadar çok korktum ki.😢 Sonra tekrar iletişime geçtik ve bi pazar günü buluşucaktık hem de kuzenile taniştiracakti kuzeniyle birlikte bir cafe gittik onu bekledik ama gelemedi işi çıkmış. Kızda üzüldü tabi bende. Sonra beni arada ve telafi edeceğim dedi sorunlar oldu dedi. Sonra telefonda konuştuk ettik gecen pazar günü yazdım foto falan gönderdim.. bana işinin olduğunu söyledi bende evde sandim onu yine yazdım mezarlıktaymış iyicene sıkılmaya başladım valla yeter ya dedi…
ne oluyor anlamıyorum, hayatında biri yok
sizce döner mi? Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum akıl verin lütfen 😭
ne oluyor anlamıyorum, hayatında biri yok
sizce döner mi? Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum akıl verin lütfen 😭
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat