Ben bunu hak edecek ne yaptım söyler misiniz?

6 sene dile kolay her sene ona şans verdim. Her dediğini yaptım. Sözünden çıkmadım. Ne parasında ne pulunda gözüm olmadı. Hiçbir şeyini umursamadım. Varını yoğunu kesinlikle sorgulamadım. Ki bunu ilk sevgili olduğumuzda kendisi demişti. Sen diğer kızlar gibi değilsin demişti. Bana yaptığı onca saygısızlığa aşkımdan göz yumdum. Ocak ortası gibi yine geldi yine affettim. Başka kızlarla konuşurken arkamdan konuşmuş. Atmış tutmuş. O kızlardan duydum. Başkasına davrandığı gibi bana hiç öyle davranmamıştı. Hemde hiç. Kıza 7/24 dualarımdasın demiş. Ya ben bir güzel söz duyamadım ağzından. Ben bunu hak edecek ne yaptım ne yaptım. Gitmiş kızın adı ile bileklik yaptırmış. Ya ben sevgisine bir yudum muhtaç iken bana bir kere böyle şeyler yapmadı. Ve ben onu hasta sanarken gitmiş başka kızlara aşkım canım cicim diye destanlar yazmış. Ulan hiç mi Allah korkun yok. Madem beni sevmiyordun niye benden yine şans istedin niye niye. Niye duygularım ile oynadın. Allahsız mısın oğlum sen. Bana demeyin sakın suç sende diye. Evet biliyorum suç bende ama kalbime söz geçirebildim mi onu sorun. Allah korkun hiç yok muydu senin. Hiç Allah korkun yok mu ha yok mu. Sen nasıl bir insan oldun böyle. Madem beni sevmiyordun gideydin defolup. Şans istemeseydin lan benden. Niye her seferinde karşıma çıktın. Allah bunun hesabını sorsun senden inşallah. Bunu okuyorsan inşallah Allah senden sorsun hesabını. Yatacak yerin yok ulan senin

Ben bunu hak edecek ne yaptım söyler misiniz?