Bunu hak edecek ne yaptım?

Arkadaşlar, benim değiştirmeyeceğim fiziksel kusurum var.
Bir gün okulda bi kız geldi " X senden çok hoşlanıyor" dedi. "Kimmiş o" falan derken isimini söyledi. Nasıl hoşuma gitti. Kızı da görünce çok hoşuma gitti.
Kıza ne zaman baksam, bi kaçamak yapıp uzaklaşıyor, gülüp.
Neyse, aradan günler geçti. Başka bi koz geldi "ya baksana bi arkadaşım senden çok hoşlanıyor" dedi. "Aa evet X değil mi" dedim. "Ya o da varda bu başkası i, gel tanıştırayım" dedi.

Yürüdük beraber, bir grup kız, ben gelince bahçede çil yavrusu gibi dağıldı, gülüşerek. En sonda bi koz kaldı, bi arabanın yanına saklanmış, gülüyordu.

Olay şu: Bu kız grubu benimle alay ediyordu. Birbirlerine böyle şakalar yapıyorlardı benim üzerimden. maalesef, ilk bahsi geçen kıza aşık oldum ben.

Zaman geçti. Arkadaşımı yolladım, söylesin hislerimi diye. Kız "ay o aptal mı?" diye cevap vermiş.

Günlerce ağladım. Bunları hak edecek ne yaptım. Fiziksel bi kusurum olabilir, uzak durursunuz ama, neden alay edip aşağılıyorsunuz? Yazık değil mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Destekleriniz için teşekkür ederim.15-16 yaşımda başıma gelmişti bunlar. 25 sene geçti üzerinden. Hayatınima bir çok güzel hanım girdi çıktı, beni seven, sevdiğim. Bu üzüntümü başka kadınlara kötü davranarak çıkarmadım asla. İyi ki de yapmamışım. Ama travma yarattı bunlar bende. Siz siz olun, asla bir insanı bu hale düşürmeyin, çocuklarınızı da buna göre eğitin. Mutlu son :)
Bunu hak edecek ne yaptım?