Ben bunu hakedecek ne yaptım?

Merhaba arkadaşlar. Kimseye anlatamam bunları.
Çok zor günler geçirdiğim için birde sizlerden yorum almak adına yeni üye oldum. Ben hayatım boyunca sevilmemiş insanım ailem dahil. Daha 14-15 yaşlarında bunun ağırlığını hissetmiştim. Bende düşündüm ki sevdiğim bir insan olsun. Bunca yaşıma kadar hep bunu hedefledim. Kimden hoşlansam hayatım boyunca olmadı, rededildim. Sevgisizlik öyle bir koymaya başladıkı anlatamam sizlere. Dışarıdan neredeyse insanların özeneceği bir hayatım var. İşim kariyerim eğitimim çok iyi. Çok güzel fiziki görüntüm var. Arabam evim vs. Dışardan bakınca güçlü görünüyorum. İçeriden ise uzun süredir geceleri bazı günler ağlıyorum. Ağlamama sebebim erkeklik onurumun ayaklar altına alınması. Hep rededilmem. Her rededilişimde biraz daha dibe battım. Mücadele edece gücüm kalmadı. Lanet ediyorum doğduğum güne bu surata. Bazen kendi yüzüme tokat attığım oluyor. Sevgi görmeyen her insan çok büyük acı içinde kıvranır. İç güdüsel olarak sevgiye muhtacız. Gerek yüzümün kötü olması, gereksede tabiri caizee p*ç olmamam (buda etkili) sebepleri ile bu durumdayım. Şansımı hep denedim arkadaşlar.. Yaşama sevincim yok, yaşama hedefim yok 1 yıldan fazladır. Tükendim artık... takma demeyin, googlede araştırın bakalım hiç sevilmeyen insanlar neler yazmış.
Yorumlarınız nedir?
Ben bunu hakedecek ne yaptım?