AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Niyetin ciddi ise ve kızında gönlü varsa bence bi sorun yok dostum ama kötü niyetliysen sorun büyük
Çok ciddiyim abi hatta Allahın emriyle istiyorum , daha haberi yok kızın , asla kötü değilim gönül eğlendirmek felan yok
Sen önce kızın gönlü var mı ona bak isteme işlerini zaman gosterir
söylücem yarın
Yolun açık olsun herşeye hazırlıklı ol
inşallah arkadaşımı kaybetmem şok olucak
Gönlü varmış abi 😀
E o zaman hayırlı olsun kardesm 😊
sevgiliyiz bile zaten 🥰
Bu ne erkeklerin şu konudaki saçma gururu
saçma derken ne demek istiyorsun
Gönül bu ferman dinlemez. En iyisi uzaklaşmak
Ya kankam ya sevdiğim arasında kalmak
Kız biliyor mu
henüz hayır yarın bilecek
Yarın ne olacak ki
Kıza açık açık seni seviyorum dicem
Yok yani buluşma falan mı teklif ettin naaptın önceden hiç konuştun mu kızla
Evet ettim ama süpriz biraz bilmiyor niyetimi , önceden sadece normal şeyler konuştuk bunu konuşmadık ilk kez yarın açacağım işte
Yani bunu söylesen arkadaşına bir şey söyler mi kız sence?
Söyler eğer birazcık tanıyorsam ve kankamla aram bozulabilir herşeye hazırlıklıyım ne yapayım , eğer gönlü varsa bende deneyelim derse söylemez bütün iş ondan bitiyor , ama ben tatlı dille anlatıcam hepsini ona kalmış artık
Keşke sen benim abimin arkadaş olsaydın :') aylardır bekliyorum ben de biliyor musun? üstelik bu gece vazgeçmişken bu yorumunu görmek bana bir garip hissettirdi. demekki başka yerlerde de bunları yaşayanlar var dedirtti...
Bu arada eğer kızın söyleyeceğinden eminsen kankana söylemeye ne dersin. Belki o zaman kötü bir niyetin olmadığı için arkasından iş çevirmediğini gelip direkt onunla konuştuğunu düşünür. Biraz yumuşata yumuşata, ilk başta bunları arkadaşına söyleyip onu bunu düşünmeye teşvik edecek şekilde konuşabilirsin. Sonrasında konuya girersin. Zaten kızla sevgili olsan bile sonrasında hep arkadaşın aklının bir köşesinde olacak. En azından garantiden başla.
Öyle mi 😀 neden vazgeçtiniz ki , haklısın galiba uygun bir dille söylemek hem benim kankamda öyle medeniyetsiz biri değil belki anlayışlı olur olmaz derse de bilmiyorum kızar mı kızmaz mı , ama dediğinde haklısın en azından iş çevirmemiş olurum arkasında dürüst olmak varken
Vazgeçmek zorunda kaldım. boş ver sen beni de arkadaşınla konuş. Medeni biriyse muhtemelen sana hayır olamaz gibisinden şeyler söylese de haberin olmadan kardeşiyle de konuşur ister misin diye. Hem kötü bir konumda da olmazsın arkadaşlığın bitse dahi. En azından söyledim, saklamadım, arkasından iş çevirip kardeşine yan gözle bakmadım, niyetimi belli ettim ayıp bir şey yapmadım diyebilirsin kendi kendine. Ayrıca benim bu olaylarda en gıcık olduğum şey, mesela sen o kızla bambaşka bir yerde tanışıp aşık olsan problem olmuyor ama arkadaşınla bağı var diye problem oluyor. Arkadaşın olduğu için mi sırf bunlar yani sırf bu yüzden mi aşkını yaşayamayacaksın. Saçmalık. Bu arada yarın arkadaşınla konuştuktan sonra bana da haber eder misin aşırı merak ettim sonucu. Aynı durumda olunca...
bende mi vazgeçsem diye düşünmedim değil biliyor musun uzun süre düşündüm bunu , ama belki de olur diyerekden bitirmedim hiç ve diretiyorum , Medeni biridir aslında görgü nizam bilir , uslubla konuşucam doğru düzgün tepkisini bende merak ediyorum kızın ise gönlü var mı yok mu onuda bilmiyorum eğer dediğin gibi abisi konuşursa onula bu konuyu açıktında sonra bende öğrenmiş olucam 2 sinin tepkisini , En iyi arkadaşım bi de biliyor musun çok üzülürüm bu sebepden dolayı bitse arkadaşlığımız ama napim sonuçta kötü bir şey yapmıyorum ama değil mi sadece beğendim işte hoş tutacağımı sanıyorum kardeşini... Evet çünkü sevdiğim kızın abisi en iyi arkadaşım ya dostuk devam ya da bitecek ikisinden biri , yarın akşam bildiririm sana sonucu merak etme inanır mısın hiç korkmuyorum ne olacaksa olsun , keşke senin erkek arkadaşında böyle olsaydı ama sen vazgeçmek zorunda kalmışın , benim ki beni seviyor mu o bile belli değil ya güzel bir söz alıcam ya da güzel bi küfür felan Allah yardımcın olsun , yarın akşam söylerim
Gazan mübarek olsun
Noldu nolduu
Sevgiliyiz 😍😅
Oooooo hayırlı olsunn. Anlatsana noldu naaptın
Teşekkür ederim o kadar mutluyum ki 🥰 işin süprizi sena'nın da gönlü varmış bende süpriz oldu bana😅 beklemiyordum açıkçası sevildiğimi , ya ben zaten bunların evine hep giren çıkan biriyim kankam herşeyimi bilir ama yine de ben konuşmadım cesaret edemedim kimse istemez bacısına o gözle bakılsın , sabah kızı çağırdım bir cafeye önemli bir şey anlatcam dedim ve o kadar söyledim aksine güldü neden bu zaman kadar bekledin dedi utancak bir şey değil dedi benim de sana ilgim biraz vardı dedi çok seviyorum seni dedim dur bakalım hemen yavşama dedi 😃 abimi unuttun galiba dedi , sen konuşsana dedim ben çekiniyorum birlikte söyleyim dedi kabul edemedim sen yumuşakken söylesene dedim tamam deyip ayrıldık , eve gitmiş ben ortalıkdan toz oldum bir süre abisine önce mesaj atmış evde konuşmuşlar , abisi mehmet kankam baya kızmış aslında bozulmuş geberticem felan demiş bana sena söyledi baya sinirlendirmiş evde bir kaç parça bi şey de kırmış galiba sonra aklı başına gelip yatışınca sena anlatmış kankama ya zaten kaç yıldır biliyorsun tanıyorsun herşeyi yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmez bilmiyor musun ne güvenilir olduğunu felan demiş kankamda razı olmuş artık sonunda sonuçta beni bilir bir yanlışım olmadığımı onunla biz neler yapmadık ki en yakın arkadaşım zaten, sana nasıl yan gözle bakar demiş mehmet , sena da abi ya benim de gönlüm varsa demiş bana da söyle o zaman demiş ben nasıl bakıyorum o zaman ona beni de kötülemen lazım demiş yani karşılıklı demiş , akşam yatışınca konuştuk senayla yumuşadı razı oldu gel dedi bana , abisinin süngüsü düşmüş görecektin mehmet beni gebertmesini beklediğim adam hadi hayırlı olsun dedi seni biliyorum mutlu olun dedi 😌😍🥰
Vay bee. Sanırım hayattan umudumu kesmemem lazım. Birileri bir yerlerde hala mutlu olabiliyor.. Mutluluklarr. Abisi arkadaşın olduğu için çok dikkatli hareket et bu arada kızı üzme. Her şey gönlünüzce olsun :'))
Yaa , keşke sende böyle olsaydın senin adına üzüldüm ben şimdi 😢 keşke vazgeçmeseydiniz , ben bile hala şaşkınım olanlara ya.. düne kadar hep yalnızım , bugün ise kalbimin attığı canımdan çok sevdiğim biri var , iyi ki hiç kardeş gözüyle bakmamışız birbirimize , Evet sende umudunu kesme olur mu hayat bu denemeyen bilemezsin hep iyiyi düşünürsün bak bugün hayatımda ilk kez bi sevdiğim oldu.. benim bir yanlışım olmaz asla zaten bir yanlış yapsam bu herif öldürür beni 😀 üzersem şerefsizim , düğünümüze davetlisin bu arada 😄 ben o kadarını düşünüyorum hiç üzer miyim , bu kız kadar güzelini iyilik sevgili dolu kalbini bulmuşum hiç üzer miyim bugüne kadar hiç bozuşmadık hep alttan alan benim merak etme kendim için seviniyorum senin için üzülüyorum yaaaa...
Olsun be en azından birisi hayallerine kavuştu gözümün önünde. Bu arada numaramı vereyim düğüne çağırırsan cidden gelirim aynı şehirde olursam. Tek şart siz de benim düğünüme geleceksiniz 😀merak etme hiçbir zaman böyle bir şey yaşayamayacağım için düğünüm de olmaz zahmet çıkarmam size😀
Olur ver haha bu sitenin vesilesiyiz artık 😄 ama evlenmemize çok var şimdiden bunu düşünmemek lazım hele bir tadını çıkarayım yaşlarımızda geç 1-2 sene çıkarız gezeriz tozarız hayatı yaşarız gibi akşına bırakmak lazım ondan sonra hala da anlaşıyorsak evleniriz ilk davetlim sensin hadi iyisin yine 😄 ya deme öyle ya çok tatlısın.) Kendini umutsuz görüp bizi de yararına düşünüyorsun sen nasıl bi kralsın , 😀 sen yeterki evlen yaşa bunları biz zahmete katlanırız merak etme ☺️ yük olmazsın bize ☺️
Yaa teşekkür ederim. "Zehra. dektas" Instagram hesabım. Takip atarsan haberleşiriz daha. Beraber fotoğraflarınızı görmeyi çok isterim 😊
Tamam oldu yazarım ☺️
vazgeç kanka
öyle mi diyosun arkadaşımı kaybetmek istemiyorum
Doğal bir durum
öyle mi
Şakırdatacan mı :)
Anlamadım