Arkadaşımın kız kardeşi beni seviyor bende ondan hoşlanıyorum arkadaşım öğrenirse kızar ne yapmam lazım?

Arkadaşlar durum çok ciddi ben 18 yaşındayım arkadaşımın 16 yaşında kız kardeşi var önceleri kardeşim gibi görürdüm ama bana hep asıldı benimle konuşmalarında açık, açık benden hoşlandığını belli ediyordu bir ara o kadar alıştımki bu duruma onunla muhabbet kurarken sakın bu konulara girme diye uyarıyordum arkadaşımın evine gidiyordum çağırıyordu Playstation felan oynuyorduk kız özellikle benim yanıma gelip oturuyordu gözlerime bakıyordu birlikte Playstation bile oynadık onların evine gittiğimde özellikle bana ilgi gösteriyor yani meyve felan getiriyor bana istemesemde zorla getiriyor küçüklükten beri benden hoşlanan bir kızdı ailesi biliyordu ama sonradan beni unutmuştu meğersem hep sevmiş beni ben son dönemlerde konuşmalarımızda ondan iyice etkilendim bana ağlayarak seni seviyorum oğlum anla işte hep sevdim neden uzak duruyorsun benden? dedi abisini bahane ettim birşey olmaz dedi bende senden hoşlanıyorum dedim direk bana sarıldı daha olayı tam atlatamadan ellerimden tutmalar, aşkım felan demeler çok garibime gitti ama arkadaşım öğrenirse aramız açılacak diye endişeleniyorum sizce ne yapmalıyım? Bir insanın yakın arkadaşının kardeşiyle sevgili olunurmu?
Arkadaşımın kız kardeşi beni seviyor bende ondan hoşlanıyorum arkadaşım öğrenirse kızar ne yapmam lazım?