Ablamın Arkadaşını Seviyorum Ne Yapabilirim?

Evet başlıktan da anlayacağınız üzere konu biraz uzun ve ben bir erkeğim.. özetleyebildiğim kadarıyla; ablam benden 2 yaş büyük fakat ondan 3 yaş küçük bir arkadaşı var yani benden de 1 yaş küçük kendisi ilk zamanlar dikkatimi çekmezdi hatta her gördüğümde dalga geçerdim onlarla (bi diğer küçük kız kardesimle de yaşıtlar aynı zamanda) bu kız ben üni 2 gecince benm üniversiteme geldi ve sürekli bizim evde ama o ilk mesaj atıp espiri falan yapana kadar dikkatimi çekmemişti. Benden hoşlandığını nasıl anlayabilirim. Ve ailelerde tanıdık sittin sene söyleyemem. Bir konuşmamızda şöyle oldu genelde konuyu o açar ben bitiririm fakat bir gün arkadaşımı oyuna cağırırken (pc oyunu) ona mesaj attım en üstte ikisi vardı ona tıkladım akabinde fark edip özür diledim.. o ise hadi hadi kandırma beni bilerek yazdın dedi güldü fakat ben su vermedim cevirdim konuyu.. Sizce ne yapmalıyım ve işin kötüsü kız sinirli halimden en komik anlarıma kadar şahit oldu. Acıkcası bende hoşlanıyor muyum kafan karışık. Yani size biraz ironik veya absürd gelebilir ama önemseyip görüş bildiren herkese sonsuz teşekkürler.!
Ablamın Arkadaşını Seviyorum Ne Yapabilirim?