7 ay önce bir işe girdim benle beraber bir bayanda vardı benle ilk gördüğünde bile benden hoşlandığını anladım bana ilgisi vardı ama sonradan öğrendim evlenmiş boşanmış kızı var bana bi gün iş yerinde beni yemeğe götürecen hemen ardından bak söz verdin dedi ama kısmet olmadı şimdi götürecem kızınıda getir dedim getirecem dedi kızını bile getirmek istiyor annesine bile benden bahsetmiş bu kız benle ciddimi düşünüyor
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kanka düşünüyor olabilir.
Kızını da dışlamamışsın.
O kız düşünür senle.
Sen onu beğenir misin ciddi düşünür müsün senin tercihine kalabilir bu iş.
Ya ailem elin çocuğuna bizmi bakacaz diyorlar istemiyorlar ben kıza dedim ki benim sevdiğim kız var İstanbul'da yanına gidecem bayram sonrası aileler tanışacak sana ettiğim evlilik teklifini etmedim say seni daha fazla kırmak istemiyorum dedim engel attım sabah bi baktım oda bana engel atmış
Bana karşı ilgisiz olsaydı bozulmazdı değilmi
Daha ne dicen kanka başka kız var aileler tanışacak demişsin.
Ya tercih meselesi ama ben olsam evlenmesem dahi belli bir süre sevgili olurdum.
Dul bir kadın olduğu için daha kıymet bilebilir daha uysal olabilir.
Bak şunu sana samimi bir şekilde söylüyorum.
21 yaşındayım, daha genç delikanlıyım.
Fakat kendi yaşlarımda hatta çocuğu dahi olabilen dul bir kızla sevgili olmaktan çekinmem.
Ama evlilik çok farklı tabi, o konuda bende ailen gibi düşünebilirdim.
Ama dediğim gibi sevgili olup o kızı deneseydin keşke biraz.
Kaldı ki o kızın şöyle avantajları vardır:
- Yemek yapmayı öğrenmiştir kocasına sürekli tost yapmamışsa. Yemek deyip basite alma. Kabak tatlısı dışında her tatlıyı severim. Halam evlendi, 6 ay boyunca gönderdiği hiç bir tatlıdan 1-2 kaşıktan fazla yiyemedim amwq. Anne evinde hiç bir şeye elini sürmeyen kızlar evlenince bir kaç ay boyunca doğru düzgün tadı olan şeyler yapamıyorlar. Yemek yapmaya alışmaları uzun sürüyor.
- Cinsel ilişkide o kız iyidir, çocuğu olduğuna göre yıllarca evli kaldı baya tecrübe edinmiştir.
- Bu da önemli benim için; Annem bana bir kere şunu söylemişti. Ben babandan evliliğimizin ilk yıllarında çiçek almasını bekliyordum; yıllar geçtikçe çiçek alınca niye para harcıyorsun diye kızmaya başladım diyor. Olgunlaşma yani.
İmkanın varsa git konuş o kızla. Sevgili olmaktan zarar gelmez.
Ha bu dediğim şeylerin hiçbiri yoksa, dışarıdaki zoptrik alalede kızdan bir farkı yoksa o zaman ona göre değerlendir.
Ama ne bileyim olgunlaşmışsa, uysalsa, insan ilişkileri iyiyse, yatakta iyiyse, mutfakta aşçıysa üzgünüm ama baya büyük bir kaybın olmuş.
Bu saatten sonrada olmazmı
Kanka engelleme kısmı olmamış orada fevri davranmışsın.
Sonradan o kızın olmadığını bir şekilde duyurman lazım.
Normalde bi fikrim olurdu ama bende de oruç kafaya vurduğu için aklıma hiçbir şey gelmiyor.
Dul olan kıza geri dönmek istiyorsan yüz yüze görüşmenin yoluna bulabilmek daha mantıklı olabilir.
Yüz yüze görüşüp gönlünü alabilirsin, yemeğe falan davet edersin (mesela).
Planını kendin yap.
Fakat bu kız kabul geri dönmeni kabul etse dahi evlilik düşünmediğin sürece evlilik vadi vermemen lazım; normal bekar bir kıza göre daha yara almaya müsait olabilir.
Ya kız sonuçta mutlu bir evlilik isteyecektir yıllar sonra gene.
O zamana kadar evlilik vaadi verme ki sevgili olduğunuz süre içinde değerlendir olur mu olmaz mı?
Bana ilk zamanlarda beni yemeğe götürecen hemen ardından bak söz verdin dedi ama kısmet olmadı şimdi götürecem kızınıda getir dedim getirecem dedi kızını bile getirmek istiyor ya ciddi istediği içinmi annesinede bahsetmiş benden ü
Arkadaşım sen ciddi ilişki istemediğin sürece bir önemi yok.
İlk 1-2 ay zaten bahsedemez evlilikten.
Olabildiğince annesiyle tanışmaktan kaçarsın.
Sonrasında evlilik fobim var falan dersin.
5-6 ay kazandın zaten.
Fakat ne olursa olsun evlilik düşünmediğini ilk aylarda unutma.
Sorarsa en kötü fobim var dersin.
Kaldı ki mantıken de 2-3 ay içinde evlenemezsin.
Saçma yani 2-3 aylık tanıştığın kızla evlenmen.
Bilmiyorum bana kızının fotosunu at diyorum atıyor bebekliğini bile atıyor
Bilmiyorum ama kemdisi dedi bana bi gün çevrende düzgün biri var mı dedi evlenmek istiyorum dedi ben varım dedim senin başın bağlı dedi olmasaydı olurdu belki dedi
Aga bilmiyorum ver işte kararını yap bişeyler.
Ben olsam o kızla sevgili olmayı kaçırmazdım.
Ama evlilik ciddi iş biraz.
Ama böyle düşünen bir kızla sevgili olunur rahat.
O kızdan ayrıldım dersin.
Ama yemeğe kızını getir dedim onayladı ya burdanda ilgili olduğu kızıyla alışmamız içinmi
Kanka şöyle diyeyim.
Evlilik düşünüyorsa ve seni de potansiyel olarak görüyorsa sende ilgileniyorsan hoşuna gider bu normal.
Sonuçta o sizin evlendiğinizi düşündüğünde yeni eşiyle kızının da arasında iyi bir ilişki olması gerektiğini düşünür.
Ya evlilik topu ciddi mesele baya.
Ailenin ne düşündüğünü de anlıyorum.
Benim dediğim şey sevgili ol takıl biraz.
Ne bileyim romantik aktivite yapın şehri gezin, bazen kızıyla 3^ünüz aktivite yapın.
Yeri gelince yataktan çıkmayın.
Dene hem dul bir kadınla ilişki kurmak nasıldır diye.
Belki dediğim şeyler fazlasıyla kızda vardır hoşuna gider.
Olgunluk, uysallık, yatakta iyilik, mutfakta aşçılık ve benzeri tecrübeler.
Çok ilginçtir pek çok insan gördüm.
Kadın dul adamdan (adam bekar hiç evlenmemiş) 7-8 yaş daha büyük, kadının kızı var adam evleniyor kadınla genede.
Sana saydığım bu olgunluk vb. özelliklerin dul kadınlarda daha fazla belirgin olduğundan bu evliliklerin olduğunu düşünüyorum.
Mutfakta haddinden fazla iyi herşeyi yapabiliyor
Bakıyom mutfağı hemen tecrübe etmişiz :D
Pastalar börekler yapıp bana foto atıyor
İyi bakalım.
Ama ben kızı sevdim şahsen.
Ne istediğini biliyor, nasıl ilerleyeceğini biliyor, ve çok net bence.
Ben yıllardır ergen kızlardan yıprandım kanka.
Ne istedikleri belli değil, sürekli trip atmaya müsaitler, bi olay oluyor cümle alem biliyor;
Bak abartısız bir şekilde söylüyorum seninki gibi dul bir kızla sevgili olabilme şansım varsa bende sevgili olacağım dul bir kızla.
Daha oturaklı net ilişkiler lazım bana.
Zoptrik kızlara gelemiyorum hiç.
Beni ve kızın iyi niyetli olduğunu anladın yani
İyi niyetli olduğunuzu umuyorum diyelim.
%100 emin olmak da mümkün değil zaten.
Kız daha ilk anda benle yakınlık kurdu
Kanka diyorum ya işte.
Kız çok net, nasıl ilerleyeceğini biliyor, kaprisi yok.
Benim çevremdeki kızlar olsaydı orada seninle bakışırlardı tüm gece, senin muhabbet açmanı konuşmanı beklerdiler. En az 2-3 haftada mesafeli dururlardı.
Sen kaçırma o kızı sevgili ol.
Yanlız evlilik falan derse sevgili olunca biraz evlilik fobisi var zamana ihtiyacım var belli bir süre bu konuyu açma de.
Kabul ederse ol sevgili.
Ama ben buna genel olarak ben dulla evlenmem dedim oda baya baya bozulmuş bana şimdi gel evlenelim dedim hani dul istemiyordun noldu falan dedi bende olabilirmiş dedim ben bekâr istemiyorum dedi ben seni çok seviyorum dedim eee dedi bende seni çok seviyorum arkadaşım olarak diğer türlü değil dedi
Troll olduğunu düşünüyorum kanka artık.
Kanka bi uçma bi ayağın yere bassın. Ne yaşadıysan anlat ona göre strateji oluşturalım.
Şu kızın aklını karıştırma fazla.
Sende net ol ne istediğini bil evlilik vaadiyle de kandırma aklında yoksa.
Kızı da kırma, özgüvenli bir şekilde içini açmış. Kırmadan söyle söyleyeceksen de.
Sms ile kandil mesajı attım
Ama cevap vermiyor küsmüş cidden
Evini veya iş yerini biliyorsan, o kızı alacak samimiyetiniz varsa git kızla konuş. Samimi ol. Belli başlı tripleri görmezden gel (küsmüş ya bi soğuk yapar illa ki). Verdiğin sözü unutmadığını da söyle ve kızın yanından git.
Randevu da bugünlük ayarlama.
Görüşmek üzere de çık.
Önümüzdeki günlerde yap bunu.
Ve uçma, herşeyi bir günde yapma. Adım adım ilerle ama geçte kalma.
1-2 gün içinde de yap yani bu dediğimi.
Kız çok sıcakkanlı davranırsa ne zaman gidiyoruz falan derse de bir zaman söyle.
Bi daha kandil mesajı atayımmı
Kanka kız bence sana cevap vermemekte haklı.
Kanka bi kere atmışsın cevap vermemiş niye bidaha atıyorsun.
Bu gece bişey yapma yarın yüz yüze görüş.
Ama mantıklı düşün kafanda plan oluştur.
Hiçbir şey yapamıyorsan hiçbir şey yoksa aklında vereyim numaramı ara beni.
Baştan sona anlat strateji oluşturalım.
Ha yok ben hallederim diyosan da değişik değişik şeylerle gelme bari 😂
Sana takip attım sende bana at vereyim
Takip attım ama yazamıyorum
Attım takip isteği
Cevap ver
Kanka cevap vereceğim biraz yoğunum. Tamam boş olduğum bir zamanda okuyacağım sakin lö
tamam bak yarını falan bekleyemem
Kanka tamam sahura kadar bakarım.
Boş olduğum zaman okumak istiyorum ki ona göre düşüneyim.
şu an hem ödev yapıyorum hem arkadaşlar bana yazıyor.
Arada bir kızlar soruyora bakıyorum.
Bir çok işlemi bi arada yapıyorum.
Senin olay da ciddi, bu yüzden şimdi değerlendirmiyorum mesajlarını.
Özür dile çünkü sert yapmışsın çok nazikce kırmadan yapsaydin ve sen istiyomusun istemiyomusun yani ona göre davrancn
Ben istiyorum
Ama ailem elin çocuğuna bizmi bakacaz diyorlar istemiyorlar
Günahtır bukadar gaddar olmasınlar sen dinleme yni onları da
Bana kıznın fotolarını at diyorum atıyor bebekliğini bile atıyor
Napayım
Tekrar yaz özür dile samimi ol yani aileni dinleme sen mutlu olucaksan evlen kadınla ama yeterince tanidigindan emin ol ailenin mazereti fazla saçma yanlış yaptığını düşünme yani küçücük kızı mi sigdiramiyorlar sen tanımaya bak kadını mutlu olun yani
Kızını benle tanıştırmak istemesi annesine bahsetmesi sevsiği içinmi
Olabilir seviyor bence
Zaten sevmese bozulmazdı bence bu kadar haklısın
Aynen
Ama ben buna genel olarak ben dulla evlenmem dedim oda baya baya bozulmuş bana şimdi gel evlenelim dedim hani dul istemiyordun noldu falan dedi bende olabilirmiş dedim ben bekâr istemiyorum dedi ben seni çok seviyorum dedim eee dedi bende seni çok seviyorum arkadaşım olarak diğer türlü değil dedi
Ozaman arkadaş ca yaklaş iyi niyetini belli et kırıldı çünkü affettirmen lazım senin kendini yani kadın da hakli ama ben ümit var diyorum
Teşekkür ediyorum
Herzaman
Seni ekleyim konuşalımmı
Olur
Attım canısı ama yazamıyorum sana