AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
162Cevap
Gereksiz masraf evet. Oraya vereceğin parayla gez dolaş daha iyi.
Değildir gerçekten gereksiz masraf çünkü iki saat eğlence için o kadar para bayılmak saçma geliyor
Ben mutluluğumu paylaşmak için niye 500 kişiye masraf yapayım ki. Gayet haklı
Degildirr kesinlikle gereksizdir o parayi daha sonra yer icer gezeriz
Değildir. Şatafatlı düğün yapılacağına y dışı vs iyi bir yerde balayı yapılabilir.
Düğün değil düğünde yapılan bir sürü şey gereksiz masraf.
Altın almak ya da dünya seyahatine çıkmak daha mantıklı
Düğün zaten başlı başına gereksiz haklı adam onun yerine yatırım amaçlı kullanılabilir
Bnce haklılar ona vereceğiniz parayla saha güzel bir yerde balayı yapılabilir. Öyle daha mantıklı.
Karşılıklı beklentiler dahilinde haklılık payı vardır. Kime göre neye göre demek lazım.
cimri değildir; rasyonel düşünmeyi bilen akıl-mantık sahibi bir insandır.
cimri değildir. gereksiz yere milleti eğlendirmek adına hunharca harcanan paraya karşıdır diyelim.
Bende öyle düşünüyorum cimrilikle alakası yok tabi kafasindqki düşünce nedir bilemem ama ben sevmediğim akrabalarımı memnun etmek için tonla parayi çöpe atamam
Kimi kızlar çocukken düğün gününü hayal etmeye başlar düğün ister. Erkek anlayışla karşılayıp isteğini yerine getirmesi şart. Ama kız sorun etmiyorsa bence düğün gereksiz masraf. O paraya gezip dolaşmak daha mantıklı ya.
Düğün değil ancak bazı adetler gereksiz masraf biraz mantık yani
Bir erkek sevdiği kadını gelinlik içinde görmek ister başka türlü cimrilikmidir bilemem
En mutlu gününü peki nasıl paylaşır insan cimrilik değilde ne
Gereksiz masraf ona vericem parayı gider yurt dışında balayı yaparım kendimiz eğleniriz
Değil bana göre de düğün gereksiz masraf düğün yapmak yerine harcadığın o para ile evine bir şeyler alır veya 1 ay fazladan tatil yaparsın hem biz evleniyoruz diye başkalarının eğlenmesi saçma değil mi
Hayır bu görüşü sunan erkek cimri değildir. Ama şu var ki düğün gelinlik baba evinden çıkmak vs her kızın hayalidir bunu gerçekleştirmek seven erkeğin en Kutsal görevidir sevdiğini mutlu ediyor neticede dimi ama
Yani düğüne verilen o kadar para bence saçmalık o parayi kendimize harcamak daha yerinde bir olay.. hayat müşterek erkek düğüne verilen para için sacma deyip cimri oluyosa kız tarrafi yapsın o zaman çeksin masrafı amannn
Hayır tam tersi aklı başında ve en mantıklı erkeklerdir mesela ben saçma sapan bir düğün salonuna o kadar para vermek yerine güzel bir Akdeniz bölgesi Antalyada kaliteli bir otelde bir hafta balayı yaparım...
Hayır tabii ki. Ben bir kadın olarak düğünü gereksiz masraf olarak görüyorum. Ciddi ilişkim var ve biz düğüne vereceğimiz parayla hayallerimizi gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Bir kez evleniyoruz doğru. Fakat düğünü anlamsız buluyorum.
Bende öyle düşünüyorum ama masraf olarak değil gereksiz yanii
bence çağdaş ve akıllı adamdır.
düğün sevdalısı olanlar genelde cahil , parasını kendi kazanmayan, varoş tipler oluyor
yüzyıllarca tartışılıp da geleneklere yenik düşülecek konu...
Fırsatçılara papuç bırakmak istemiyorlar aslında bir düğün salonu şuanda 4 saat olsun en fazla bence 2.5 bilemedin 3 olsun adamlar 60 bin 70 bin istiyorlar dert bu
Kadın olarak diyorum evet düğün gereksiz masraf ve sacma sırf millet eglensin diye masrafa giriyoz
Bence haklı o parayı altin alsınlar daha iyi birikim olur
Yo aksine iyi yapiyordur niye bosa masraf yapsin çünkü cok bos bişey kardeş
Cimri
Bence değildir. Bende bu fikirdeyim. Düğüne vereceğim parayı alır gider geleceğimize yatırım yaparım veya daha iyi ne olursa ona.
çok saçma bence düğün onun yeirne o parayla gezerim eylenirim iyi bi tatile giderim düğün çok gereksiz
Devir ekonomi devri Aile arasında küçük bir eğlence yeterdiye düşünüyorum. akrabalara mesaj atarak evlendiginizi bildirirsiniz.
Millet gereksiz yere para masraf ediyor cimriliklr ne alaka lan
cimrilik degil bence ya da eger olmazsa olmazsa cok sasali olcak bi sey de degil onun yerine o parayla gezin tatile cikin vs
Duruma göre değişir. Eğer dopudaysan yapmazsan deli derler adama. Ama bir kazancın olmayacaksa düğün yapacağıma o paratı tatilde yemeyi tercih ederim.
yoo bence haklı ve mantıklı, gereksiz yerde para harcamamlı hem gelinlik hem düğün pastası hem düğün masrafları o kadar fazla ki gereksiz yani
İste bu ya bunu ben hangi kiza soylesem seninle evlenen kiz cikmaz diyordu Şu an umudum artti be 😂😂 helal olsun
Cimri Demek Olmazda Yani Tahimen Maddi Olarak Masraf Yapmak İstmezler ya da İmkanlari Kısıtlıdır.
hayır kesinlikle, aksine elindeki parayı karısıyla daha gerekli şeylere harcama niyetindedir.
Gumbal😍 diyo sa öyledir
Değildir düğüne para verip hiç görmediğiniz akrabalarınızı besleyeceğinize o parayla gezin
İleriyi düşünüyorsa ve rahat yaşamak istiyorsa eğer cimrilik değildir bu
Kesinlikle cimridir bir kere evleniyorum ve bu da gelinlik giymeden düğün yapmadan mı olacak yani?
Öyle zaten 1 kere evliliktense adam hayat boyu hayat kadını tutsun daha hesaplı
Bence düğün gereksizdir cimrilikle alakası olduğunu sanmıyorum.
Ablacım düğüne harcayacağım paraya balayı yaparım hemde en kralını yaparım düğün o yüzden gereksiz
cimrilik değilde gereksiz onun yerine sade bir nikah ama özenli bir nikah olabilir ☺️
Düğün parası gereksiz haklı ama o paraya sana birsey alırsa (takı, altın, araba vs) o zaman cimri demem akıllı derim ama hem düğün yapmayıp hem hiçbişey almazsa cimri oğlu cimridir
şu zamanda hak veriyorum. düğün için harcanacak parayla evin eşyaları düzülür
akıllıdır en iyisini yapan insan modeli
Cümri değil... Mantıkla hareket edebilen bi insandır.
Hayir bence mantıklıdır hesabını biliyordur..
Hayır cimrilik değildir.
Mantıklı.👌🏻
Çoğu masraf gereksizdir.
Mantıklı düşünen erkektir
düğün isteyen kadın paragözdür
Ben düğün yapmadım çokta önemli değil benim için
Cimri degil akıllıdır
Yooo mantıklıdır 🙏