Sevgilimden ayrılmak istiyorum ama cesaret edemiyorum ya pişman olursam korkusu sarıyor?

Sevgilim ile bugün 8 ayımızı doldurduk ilk 4 ay o kadar mükemmel geçmiştiki sanaldan ilerletmemize rağmen sanki ömrü hayatım boyunca onla beraber olacağım düşüncesine kapılmıştım 4 ay sonunda buluştuk awm gittik sinemada vakit geçirdik o gün rüya gibiydi o hiç ayrılmayacağım hissi iyice bastırmaya başlamıştı hemde ilk temasa girdiği erkeğin ben olması beni mutlu ediyordu ve cazip geliyordu ondan sonra 8. aya kadar 3 4 kere daha buluştuk her buluşma öncesinden daha iyiydi ama güven problemleri başlamıştı sosyal medya hesaplarımızı felan aldık bu beni rahatsız etmişti ve belirtmiştim bugüne kadar hiç ters tepmedim küfür etmedim kırıcı bişey söylemedim ama bu aralar çok kıskançlık krizlerine giriyor ve bu durum beni ondan soğutmaya başladı sevip sevmediğime emin değilim ama ayrılmayıda beceremiyorum ne yazacağımı bilmiyorum zaten şimdiye kadar ayrılıklarıda beceremedim ya engellediim ya da arkadaşlarımdan söylettim ama bu kızın beni sevdiğini cidden hissediyorum ama bu kıskançlık durumu canımı çok sıkmaya başladı her kavga ettiğimizde 2 gün konuşmuyoruz ya göndermeli hikaye atıyor yazmak zorunda kalıyorum ya da birbirimize gönderi atıyoruz yazmaya çekiniyoruz acaba ayrılsam pişman olur muyum onun yokluğuna alışabilir miyim aslında elim yüzüm düzgün ama özgüvenimde yok ondan iyisini bulamam gibime geliyor sizce ne yapmam gerek nasıl onu kırmadan kendimden soğutabilirim ya da ayrılabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
ikinci yılımızı doldurduk :)
Sevgilimden ayrılmak istiyorum ama cesaret edemiyorum ya pişman olursam korkusu sarıyor?