Sevgilim ile bugün 8 ayımızı doldurduk ilk 4 ay o kadar mükemmel geçmiştiki sanaldan ilerletmemize rağmen sanki ömrü hayatım boyunca onla beraber olacağım düşüncesine kapılmıştım 4 ay sonunda buluştuk awm gittik sinemada vakit geçirdik o gün rüya gibiydi o hiç ayrılmayacağım hissi iyice bastırmaya başlamıştı hemde ilk temasa girdiği erkeğin ben olması beni mutlu ediyordu ve cazip geliyordu ondan sonra 8. aya kadar 3 4 kere daha buluştuk her buluşma öncesinden daha iyiydi ama güven problemleri başlamıştı sosyal medya hesaplarımızı felan aldık bu beni rahatsız etmişti ve belirtmiştim bugüne kadar hiç ters tepmedim küfür etmedim kırıcı bişey söylemedim ama bu aralar çok kıskançlık krizlerine giriyor ve bu durum beni ondan soğutmaya başladı sevip sevmediğime emin değilim ama ayrılmayıda beceremiyorum ne yazacağımı bilmiyorum zaten şimdiye kadar ayrılıklarıda beceremedim ya engellediim ya da arkadaşlarımdan söylettim ama bu kızın beni sevdiğini cidden hissediyorum ama bu kıskançlık durumu canımı çok sıkmaya başladı her kavga ettiğimizde 2 gün konuşmuyoruz ya göndermeli hikaye atıyor yazmak zorunda kalıyorum ya da birbirimize gönderi atıyoruz yazmaya çekiniyoruz acaba ayrılsam pişman olur muyum onun yokluğuna alışabilir miyim aslında elim yüzüm düzgün ama özgüvenimde yok ondan iyisini bulamam gibime geliyor sizce ne yapmam gerek nasıl onu kırmadan kendimden soğutabilirim ya da ayrılabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
ikinci yılımızı doldurduk :)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bir ay kendinize zaman verin o kadar emek veriyorsunuz ayrılık ilk seçeneğiniz. olmasin
onun aklından bile geçmiyor belki ayrılık düşündüğüm ama ilerleteceğimide sanmıyorum ya daha çok bağlayıp bu seferde kızı daha çok perişan ederim korkusu var
Ha anladım sende ayrılığı kafaya koyup ayrılan sonra dönen manüpile ustası erkeklerdensin uzatmadan bitir kimse senlen ugrasamaz
Umarım duygularımı şu an doğru dışa yansıtıyorumdur hemde konu zaten ayrılacağım üzerine pişman olur muyum onu danışmak istemiştim
Umarım pişman olacaksın hadi eyw
Uzak mesafede kıskançlık gayet normal sakın hata yapma ayrılma
tam uzak mesafe değil oturduğumuz yerler birbirine yakın ama ailesi daha önceki sevgilisi ile yakaladığı için sadece okul çıkışları ben müsait olup gidebilirsem ya da özel günleri awmde kutlarken felan buluşabiliyoruz
Ayrılma bak sizin durumun uzak mesafe halini ben yaşadım o kız perişan olucak seni çok sevdiğini özellikle hissettiysen yapma ah alma kıskanması gayet normal seven kıskanır
Tam olarak kaç günde bir ayrılıp barışıyorsunuz? Bu aralıksız olarak hep bu şekilde mi oluyor?
Kız sana çok değer veriyor kiymaetini bil
çok değer verdiğini bende biliyorum ama oda biliyor çok ve gereksiz kıskandığını ama hala canımı sıktığını bile bile yapıyor ben soğuk yapıncada bişeymi yaptım felan diyor yine dediğim gibi şimdiye kadar terslemedim terslemekte istemiyorum diyemiyorum senin yüzünden canım sıkkın diye
seviyon mu
işte artık o kadar engebeli bir hal aldıki bazen fotoğrafına bakarken bile kalbim hızlanıyor bazen itici geliyor ya çok seviyor gibi hissediyorum ya da buz kesmiş gibi benimde elim kolum bağlandı ne yaptığımı bilmiyorum sanırım
o zaman zaman ver hic konusma attigi seylere bakma 1 hafta kafani dinle en dogru cevabi sen veririsin
şu an yazdı bakmadım mesajına acaba kafamı dinlemek istiyorum desem ya da umursamaz davransam nasıl tepki verir onu bile düşünemiyorum o kadar durgunumki her yaptığım harekette hata yapacağım pişman ederim kendimi diye korkuyorum
umarsanaz davranma kardesim ac mesaj yerini deki ben seni kırmak istemiyorum ama ben cok yoruldum biraz zamana birakalim bana 1 hafta ver ama bu bir hafta icinde ne ben sana yaziyim nede sen bana yipraniyoruz farkinda degilsin yaz o uzatacak ama sen hep sakin kal
tamam deneyeceğim senin konuşman mantıklı geldi sonucu birazdan yazarım :)
kendini dinle bakma hikayelerine son gorulmesine vs cunku atacak sen gor diye birak yaptigi hatayi anlasin
haklısın yani o kadar kıskanıcağım diye ağzıma sıçıp 2 gün konuşmadıktan sonra hikaye atıp yazmamı bekliyor bende usandım bu durumdan
senin kararin ama ben olsam bunu yapardim en azindan olay netlik kazanirdi
Bişi olmaz
ne yaparsam bişey olmaz
Pişman olmazsın