İftarlar yapıldı, bu şarkıda çayınıza eşlik etsin. İyi dinlemeler...🚬☕✌
Kıskandırılmak sevginizi artırır mı, yoksa sizi ondan soğutur mu?
İftarlar yapıldı, bu şarkıda çayınıza eşlik etsin. İyi dinlemeler...🚬☕✌

Kıskanç olduğumu bildiği halde, sürekli kıskandıracak şeyler yapıyorsa soğurum. Çünkü; beni bilmesi ve ona göre hareket etmesi gerekir.
Kıskandırmaksa mesele herkes yapar bunu.. Bana bu tarz olaylar işlemiyor aksine küçülmesine sebep oluyor karşımdaki insanın.. Karşı taraf o raddeye gelmek isterse getiririm ama genel olarak öyle toplara girmiyorum ben ya.. İnsan gibi sevebiliyorsa sevsin herkes birbirini, sevemiyorsa da gerek yok böyle tezgahlara.. Keyifli günler..
Bile bile kıskandırayım derken çok çirkin hallere sokuyor kendilerini insanlar ve bunun farkında dahi olmuyorlar.
Bu tarz hareketler kesinlikle fazla kuvvetli bir şekikde iter beni sadece, sevgiyi arttırmak bir yana dursun "sevdiğim kişi bu olmamalı" dedirtecek boyuta dahi getirebilir...
onun suçu yokken kıskandıysam soğumam ama bilinçli kıskandırılıyorsam soğurum ve ben kıskandığımda o açıklama bile yapmıyor öylece anlamsızca durup beni ikna etmeye çabalamazsa da soğuyorum sakinleşemiyorum bütün gemileri yakasım defolup gidesim geliyor
Cevap
26Cevap
Beni kesinlikle soğutur hem de hemen. En sevmediğim davranışlardan bir tanesidir ilişkilerde. Manita sen sen ol beni kıskandırmaya çalışma bak 😄
Bunu bilinçli bir şekilde yapıyorsa ters tepme olasılığı çok yüksek. Sonuçlarınıda katlanır.
Ben de ters tepiyor. Kin falan yapıyorum. Ama yapması da keyifli bilemedim şimcik🤣
Soğutur ve itici gelir kıskaçlıkla ilişki yaşayamam
Özellikle yapılması soğutuyor beni..
Zaten buna ihtiyacı kalmayacak kadar varım kıskançlık konusunda..
Bilerek yapıyorsa ciddi sorun yaratır.
İlgisizlik nedeniyle böyle ise gelip benimle konuşabilir.
Kıskandırmak ne ola ki, çocukca şeyler.
Normal dozda kıskanmak lazım, huzursuz etmeden, aşk için olanı makbuldür…
soğurum ya aşk özel bi duygu böyle basit oyunlarla kirletilmemesi gerekir ben de hiç kıskandırmaya çalışmam
Kıskandırmak nedir yaa neden insanlar hayatlarını düzgün yaşamazlar ait olduğu kişiye sevgi saygı duyup sevgi saygı gorerek
Kıskançlık bir tür oyun naz cilve gibi geliyor bana ayarında olan güzel hoş sempatik hastalık derecesi korkutucu
Benden ayrıldıktan sonra beni kıskandırmak demiyelimde 2-3 ay içinde baska sevgili yapması karaktersizligini sorgularım.
Soğurum heralde ya ama yalnış bir davranış hâtta yapılan kışkırtma ileri düzeyde olursa ihanet olur zaten 👍
Kıskanmak, kıskandırmaya çalışmak başlı başına sorun.
Direk soğutur sevgi ve güvenin sınanması olaylarını hiç sevmiyorum.
Soğutur yani iliskiler 2 kişilik olmalı aray 3 kişi giriyorsa ben giderim
Bilerek yapıldıysa kıskanmam bile, hatta bundan sonra hiç kıskanmam. Ötede oyna derim
Bunu özellikle ve kasıtlı yaptığını anlarsam sevgimi artırmaz ve fazlasıyla soğutur kendinden...
Soğutur. Kıskanmak benim için güven eksikliği belirtisidir
Hayır kıskandırılmak beni soğutur.
Ama kıskanılmak sevgimi yükseltir.
Kıskandırmak yaptığım bişey değil. Yapılmasına da hoş bakmam. 🤔
Kıskandırmak bilerekte yapılsa bilmeyerekte yapılsa beni deli ediyor : ))
ergence bır hareket sogutur . ilişik bile kesilir . tek ondan yok ikamesi mevcut.
İçimde olanı da bitirir
Kıskandırmak sadece takıntılı olan insanlarda işe yarar diye düşünüyorum. Kendisine saygısı olan kimsenin kıskandırarak etkilenebileceğini sanmıyorum var olan ihtimalleri bile öldürür.
Ben soğurum arkadaş, ergen ergen kıskandırma olaylarını hiç çekemem. En sevdiğim insan bile olsa bir süre sonra bakarım eskisi kadar sevmiyorumdur. Hatta tiksinirim falan yani.
çok kıskanç olduğum için bu yöntem pozitif etki ediyor.
ilerisi olcaksa da soğutur, hemde en kutbundan buluğa girmiş kadar hızlı soğutur. Ben bile inanamam bu kadar hızlı soğuduğuma
Tadında iyi az olunca ilgisiz çok olunca ilişkiyi körler bence...
Kıskandırılmakmış denenmekmiş veya taktik vesaire hiçbir şey hoşuma gitmez direkt soğurum.
Soğutur tabiki.. Ortalık malı birisiyle işim olmaz 🙅🏻♀️
Şakayla karışık hoşuma gider ama diğer türlü ayrılırım
Kıskandırmak olmaz bence yanlis sevgiyi azaltır diye düşünüyorum bence olmaz
Kıskandırmaya çalışan kendi kaybeder
high school music güzeldi film
Soğutur beni zaten anlaşılıyor yani.
Beni soğutur nefret ederim
Kimsenin haddine değil beni sınamak
Kızdırır ve soğutur.. Uzaklaştırır beni..
Uyarmama rağmen devam ediliyorsa soğurum
Çok kızarım.. Bilerek yapmışsa daha çok kızarım.
beni sogutur ya cok itici/irite edici hareketler
Soğutur
yiiterrr,, hep mi kıskandırırsınız ama :P
Buz gibi olurum ters teper
Manasız bir çaba. Soğutur.
Soğutur fazla aşarsa kendini
sogutur kiskandirilmak ne awk
Ya**ak gibi bütün ilişkilerimde çok kıskandım hepsinde ben üzülen oldum ama artık gav*t olacam hiç skime takmicam
😂😂😂
Hiç sevmediğim bir durum büyük olay çıkarırım
Soğutur
Soğutur kesinlikle
Soğutur , ne alaka sonuçta 😅
Saniyesinde mide bulantısı
Kötü anlamda yapılan kasti her şey soğutur
Soğuyorum. Kafama kurt düşüyor.
Soğutur
Kesin ayrılırım ben.
Anında soğurum
Soğutur