Sevgiliniz sizden habersiz ya da haberli nereye gidemez? Nereye gitmesine izin vermezsiniz? İzin vermeyen sevgiliden ayrılır mısınız? Sevgiliniz size yasaklar getirdi mi şuraya gitmeyeceksin buraya gitmeyeceksin diye? Tepkiniz ve tavrınız ne oldu ne olurdu?
İstediği her yere gidebilir. Ben onun bekçisi, bakıcısı, ebeveyni değilim ki. O bağımsız, özgür, her şeyi kendi kararları ile yapabilen olgunluğa sahip biri. Benimle de kendi kararları ve isteği doğrultusunda bir arada. Ortak yanlarımız olur beraber gideriz. Ayrı yönlerimiz olur kendi başımıza gideriz. Kimse kimseye yasak koymak haddine değil. Beğenirsin devam edersin, beğenmezsin ayrılırsın. Önemli olan hayata karşılıklı eşlik etmek. Herkes bu gün var yarın yok sonuçta. Kendi kendisiyle yaşamayı, olgunlaşmayı öğrenmeyen bir insan, hayatı hep başkalarına göre erteler, bakıcısına muhtaç bir çocuk gibi kalır, ilişkisine ömür boyu yük olur.
Habersiz hiçbir yere gitmesin, benden habersiz hiçbir şey yapmasın. Ben de ondan habersiz gitmem. Haberli şekilde de karşı cins kız arkadaşlarıyla buluşamaz, pavyon vb. türevlerine gidemez. Gidebileceği yerler kısıtlıdır. Dansöz dönen ortamlara da bir zahmet gitmesin. Çok istiyorsa ben ona kıvırırım jsjajs
Ben sevdiğim insanı tabiki kısıtlamam ondan da aynısını beklerim çünkü bir ilişkiye başladıysak bu güvenin temellerini atıyoruz zaten demektir. Haber vermek bana göre çok ince ve saygılı bir düşüncedir sen benim hayatımda önemlisin anlamı barındırır ben de haber veririm ondan da vermesini beklerim bence güzel bir davranıştır.
Sevgilim benden habersiz adımını dışarı atamaz 😄bu adamı kendi kölem yapacağım anlamına gelmiyor ama, her şeyden haberim olacak. Benden gizli kuş uçsun istemiyorum. Onu hayatında ne oluyorsa benim de haberim olmalı, beni de ilgilendirir. Arkadaşı ile bulunuyorsa, seyahat yapıyorsa, dışarı çıkıyorsa VS. Gün içerisinde kaç öğün yediğini de bilmek istiyorum ne yediğini falan 😄
Benim anam babam bana karışmıyor bir yere giderken suraya gidebilir miyim dememişim ömrüm boyunca kaldı ki sevgilime hesabını vericem.. kimse kimsenin sahibi değildir içinde bozukluk varsa benim gitme demem etki etmez
biri beni kısıtlayınca sert tepki veriyorum kısıtlanmaktan nefret ederim ve de sevgilimin bar gibi ortamlara giderken bana haber etmemesi beni çok kırar
Camdan bakamaz camdan hey yavrum hey. Maçoyuz biz yok oyle habersız iş yapmak , bacaklarını kırarım 😂😂 Vermek zorunda degıl ama verırse elbette iyi olur.