Eğer ben o an merak edip soruyorsam ve o ört pas ederek cevap veriyorsa işgillenirim. Onun dışında gittiği yerleri bana söylemesini beklemem. Çocukça değil mi bu ya🙄 koca adam nereye gidiyorsa gitsin.
Sevgilinizden ne bekliyorsunuz yoksa o pavyon delisi falan mı, öyleyse neden sevgiliniz?
Hayır bence ilgisi yok ama sevgili dediğim kişiye zaten nereye gidersem gideyim ben her türlü bilgi verirdim yani beni merak etmemesi için ya da aramızda gizli saklı olmaması için ama bu demek değildir ki her sevgili güvenebilir. bazıları maalesef kötü olduğu için gittiği yeri gizler ya da sevgisinden bir şey saklar bu da bana her zaman yanlış geliyor ilişkilerde
Haber vermesi gerekiyor. Şüphe edeceğim bir ilişki de olmam zaten de. Haber vermeyip ısrarla bunu saklıyorsa da boş yere bende karmaşa yaratmaya çalıştığını düşünmeye başlarım. Aman beni merak etsin tripleri var
Açıkçası adımbaşı nereye gittiğini sorgulamak bana çok anlamsız ve saçma geliyor. Koskoca adam neticede, istediği yere gidebilir. İletişimde kalacağım sürede geç dönüş alacaksam eğer en azından bir yere gidiyor olduğunu bilmeliyim. Bu açıdan bakıyorum olaya.
Evet! Ben şahsen Naparasa yapsın bilmek isterim Bana desin şurda burada böyleyim şurda burada şu işim var Her anını her saatini her saliye saniyesini dakka dakkasını bildirecek bana işte okadar
Ama ne yazıkki öyle seveceğim güveneceğim bi erkek yok
Giden adama bağlı benim için bazısı cehennemin dibine gitse beklemen hata yavrum derim durma koş geç kalma ateş sönmeden yetiş deyip bir odunda ben atarım altına