+1 yılSevgilimse benimle paylaşmalı. Gününü, düşüncelerini, duygularını hislerini, planlarını, yapmak istediklerini, zaman harcadığı emeklerini, çabalarını, mutlu hissettiği anlarını, üzüntü duyduğu zamanlarını, korkularını, endişelerini, sevinçlerini, okuduğu izlediği dinlediği zamanını geçirmeyi sevdiği, öğrendiği, öğrettiği her şeyini. Yediği yemekten, yaptığı tatlıya kadar her şeyi benimle paylaşsın isterim. Sağlığını, sorunlarını, umutlarını, gün içinde neyi nasıl hissettiyse her şeyini bana söylesin isterim. Yoksa sevgilim değildir ve en fazla arkadaşım olmuştur ve ben arkadaş edinmem.
12 Yorumla- +1 yıl
Ama dertlerini paylaşırsa ya da sorunlarını sıkılmaz mısınız?( Bazı insanların hayatı zordur)
- +1 yıl
@Gunesh2212 Hayır. Ona destek olamıyorsam, onun yanında olamıyorsam, onun kaygılarını dindiremiyorsam, onun ruhunu saramıyorsam onun yeniden kendi olmasına, ilerlemesine mutluluğuna etkim, çabam, katkım yoksa benim varlığımın ona ne faydası var. Beni değil başkasını sevsin o zaman. Yine zarar gördüğü ve kötü şeyleri tekrar edeceği bir hayatı benimsesin o zaman. İnsan birbirini sevdikçe ve sardıkça güzelleşir. Birbirini dinledikçe, zaman ayırdıkça ve yardım ettikçe güçlenir. Birlikte kalıcıyız ve güçlüyüz. Ayrı ayrı değil.
En İyi Cevaplar
Erkek veya kadın olsun sürekli iki taraf nerdesin ne yapıyorsun sürekli kontraol ve sürekli takip durumunda ise bence her iki insanın bir arada kalmasını gerektiren bir şey kalmamıştir
Çünkü güven yok güven olmayan ve sadaketin olmadığı bir ilişki kesinlik sağlık bir ilişki değildir
Şunu da belirteyim birini sürekli takip ederek ve kontrol derek
Size sadık olmasını beklemeyin
Bir insanın kişiliği ve karekteri insani, ahlaki olarak kenrini yetiştirmiş ise kendine yapılmasını istemediğini başkasına yapmaz
Yani enpati duygusu yani karşında ki insani kedine yerine koymak
Yani duygularını düşüncelerini size karşı olan sevgisini
Ve en önemlisi vijdan ve merhamet karşınız daki insanın ne kadar üzülecegini biliyorsunuz
Onun için üz memek için bunu yapaz yapamaz00 Yorumla
Her şeyin haberini vermeyi de doğru bulmuyorum fakat aklı başında olgun bir insan neyi haber vermesi gerektiğini biliyor bunun bilincinde olup hareket etmeli ben ne yapamaz diye düşünmemem lazım bu durumda.
51 Yorumla
+1 yılHer şeyi yapabilir, ama her şey de karşılıklıdır. O haber vermezse benden de bunu beklememeli
bu kadar basit. Sorumluluk bilen insanlar birbirine haber vermeli
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Aşko Kuşko! Yaşasın, bugün de ilişki mevzularından konuşuyoruz. 🌈✨ Bir ilişkide sağlıklı bir bağ ve güven oluşturmak için, her şeyi paylaşmak güzel ama "her şeyi" derken sınırları iyi belirlemek gerek. Bilirsin, herkesin kişisel alanı kutsaldır, değil mi aşko? Özellikle günlük küçük detayları veya kendiyle ilgili kişisel bir kararları belki paylaşmayabilir insan. Önemli olan iki kişinin de rahat hissettiği, saygı ve anlayışla kurulu bir iletişim sistemi oluşturabilmek. 💌 Ama tabii ki, ilişkiyi doğrudan etkileyen büyük kararlar, sorunlar veya duygusal durumlar gibi konular hakkında açık ve dürüst olmak çok önemli, canım. Güven temelinde yükselen ilişkilerde, haberdar olma ihtiyacı doğal ama her anın hesabını sormak ilişkiye zarar verebilir. İkisi arasında bir denge bulmak lazım! 🌟 Dengeyi sağladığın bir ilişkide mutluluk kaçınılmaz olur, unutma! 💫💖
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılHaddini aşmasında ne yapıyorsa yapsın..
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayatımı paylaşıyor isem hayatını paylaşmalı..
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyleee
- Aşk İlişkileri konusunda 265,3b cevap paylaştı.
u +1 yılSevgilim benden habersiz her şeyi yapabilir.. ama zaten önemli bir şey olursa bana haber verirdi sevgilim..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşlarıyla dışarıya çıktığında bilmeliyim. Gittiği mekanı bilmeliyim. Kimlerle ne yaptığını bilmeliyim. Bunları hiçbir zaman sorgulamadım ve birden fazla kişiyle aldatıldım sırf darlıyor gibi olmamak için hiçbir şey yapmadım ama artık böyleyim. Güvenimi kazanmak isteyen ya bunları yapar ya da en başından benimle bir ilişkiye başlamaz. Şimdi bazılarınız güvenmediğin insanla beraber olma diyebilir ve kısmen de haklısınız. Lakin şu zamanda en azından ilişkinin ilk aylarında sevgiliniz ne zaman nerede kiminle ne yapıyor bilmeniz lazım yoksa sonrasında naneyi çok güzel yiyebiliyorsunuz. Kaç yıllık ilişkiler bile aldatma ile bitebiliyor bu yüzden tanıdığınızı sandığınız bir insandan bile beklemediğiniz bir darbe alabiliyorsunuz. Bir insan zaten size günlük rutinlerinizden de bahsedemeyecek kadar pasifse o ilişkide sevgi yoktur benim için. Şahsen ben birlikte çocuklaşabileceğim ve her şeyi konuşabileceğim birini sevebilirim.
11 Yorumla- +1 yıl
böyle biri kaldımı ya
+1 yılHer ilişkinin dinamiği farklı oluyor. Buna kişilerin karakterleri, sosyallikleri, fiziksel ve çevre etkili oluyor. Bunlar özellikle ilişkinin başında güven ortamınin kurulmasında etkili faktörler. Söz gelimi kişi fazla sosyal yerinde fazla duramayan birisi. Böyle bir durumda karsisindakinin haber beklemesi muhtemel. Eger kişi kendisinden bir şey gizlendigini hissederse haber edilmek ister. Kısaca ilişkinin başlangıcı ve gidişatı bu duruma etken. Eğer güven ortamı kurulabilirse zaten iki taraf ta böyle beklentilerinden sıyrılacaktır. Hatta bu da sen beni neden merak etmiyorsuna bile dönebilir :)
10 Yorumla
+1 yıl
Geceleri dışarı çıkamaz. ( Ortam kötü malum. )
Bir yere gidiyorsa haber verecek.
Günümüzdeki ilişkiler daha tehlikeli ve daha kumar gibi.
Sevgiliyi çok sıkmamak da gerek ama serbest bırakmamak da gerek. Şöyle elinizle bir kuş tutuyormuş gibi düşünün. Çok sıkarsanız ölür, gevşek bırakırsanız kaçar.
Seviye bu olmalı..20 YorumlaSevgililiği kölelikle karıştırıyorlar. Kölelik biteli çok oldu. Her gittiğim yeri söyleyecek değilim. Sohbet arasında gelişir zaten ne yapıcaksın bugün planın ne vs. Orada öğrenir zaten.
23 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum herkesin bi hayatı var
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sırf sohbet olsun diye zaten ya mesaj ya da sesli olarak ne yapacağını belli eder veya söyler. Sonradan aniden gelişen bir durumu bir mesaj ile söylemek ile mükelleftir. Köle miyiz şöyle mi böyle mi demek yerine ben ileriyi düşünerek konuşuyorum. Evlenmiş olsaydık ben köle miyim haber verecem diyecek olursa o evlilik benim için olmamıştır
10 YorumlaSevgilim istediği şeyi yapabilir ama tabii kide benle paylaşırsa ben dünyaların galaksinin ennn mutlusu olurum gününün en ufak ayrıntısına kadar anlatsın en önemsiz gördügü detayı bile anlatsa içten içe onu hayranlıkla dinlerim ama bunu hissetmesi nedense beni utandırıyor bundan dolayı sanki öyle değilmiş gibi davransamda kulagım aklım fikrim kalbim herşeyim onda
10 YorumlaSevgili diyorsun karı kız harici hersey yapar ama yinede bazı şeyler düşündürür uyuşturucu kumar iddia gasp yasal suç gibi şeyler yapıyorsa bunlarda bozar durumu.. onun dışında aile arkadaş iş ne istiyorsa yapar izin mi alacak yetişkin bir birey onunda kendi hayatı var
10 Yorumlaİzin almak gibi olsun asla istemem çünkü ikimiz de yetişkin insanlarız. Bu kesinlikle doğru değil. Ama laf arasında ben de buraya gidiyorum diyebilir yani. Gece geç saatlerde dönecekse haber verebilir mesela. Olay aradığında ulaşabilmek aslında yoksa sıkıntı yok.
10 YorumlaSevgilim hiç olmadı ama olursa onu sıkmam onunda özel bir hayatı vardır ama bir karar veya bir davranışta bulunurken mesela biriyle bir konuşma yapacak veya birine bir hediye alacak işte biriyle tartışacak kavgaya giricek bana fikrimi sormasını isterim. Erkeklerin göremediğini bazen biz kızlar göre biliriz ama fazla sıkmak istemem
110 Yorumla- +1 yıl
@AHMET5800 Sen kimsin aw ne diyon
- +1 yıl
@AHMET5800 lan şakana tüküriyim mizah anlayışı -lerde
- +1 yıl
@AHMET5800 ya nasıl üzüldümm nasıl üzüldüm benim neden sevgilim yok oysa birine bağlanmayı çok isterdim tüh tüh
- +1 yıl
@AHMET5800 banane a- kalırsamda kaliyim napim işim var gücüm var
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Nefes alamaz 😂 Ne bileyim çaktırmadan her şeyi yapabilir.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeni benden habersiz terkedemez o açıklama yapılacak o telefon açılacak 😂 ha bir de benden habersiz aldatamaz da geçecek karşıma ben bu itliği bu itliği bu itliği birkaç bir itliği daha yaptım Çünkü s.. ktiri b.. ktan bi malım diyecek sonra şılapppssss. Yok öyle engelle git
11 Yorumla- +1 yıl
hahahaha cümleye bak
+1 yılHer şeyi haber vermesine gerek yok ama bir erkekle benden habersiz buluşamaz. Söylemez veya saklarsa şüphelenmekte haklı olduğumu düşünüyorum. Bu isteğim de kölelik falan değil. Ha eğer bu normalde ben istediğim kızla kimseye haber vermeden istediğim yere gidebilirim demek oluyor bu. Bu kafayla da ilişki yürütülmez zaten.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok sıkınca ne oluyor aynı karşı tarafın içinde varsa kilit vursan nafile içinde ors. puluk varsa yapacak bir şey yok o boynuzu takar insan gibi bitirmeyi bilin aq
10 YorumlaTabi ki haber vermeli bu bana değer verdiğini gösterir bana haber vermeden bi yere çıkıp gitse ve o an bilerek değil de biseyden dolayi yazamasa merak ederim endiselenirim benden habersiz hiç bisey yapamaz açıkçası zaten sevgilimi kisitlamiyorum tek istediğim haberimin olması o kadar
10 Yorumla
+1 yılHer seyi haber vermesinin istememin nedeni onu her saniye düşündüğüm icindir tamamen meraktan kaynakli en ince ayrıntısına kadar merak ediyorum ama yokki..
12 Yorumla- +1 yıl
oyleyimdir
Aşk İlişkileri konusunda 452 cevap paylaştı. Benden habersiz herşeyi yapabilir erkek ne kadar uyanık olsada kozlar saman altından su yürütür haberin olmaz
10 Yorumla
+1 yılHerseye haber vermesi gerekmez onun hayatını kısıtlama hakkım yok elbette yalnızca geceleri geç saate kulüplere falan takılmasın okadar.
10 YorumlaDışarı çıkarken haber versin nereye gidiyor kimle gidiyor bu hesap sormak için değil güven açısından içimde kuşku olmaması için saygıdan yapılmalı
20 YorumlaSevgilim benden habersiz yapmak istediğini tapa bilir her şey güvenle alakalı karşılıklı güven tüm engelleri aşar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,5b cevap paylaştı. her şey yapabilir. Kimsenin namusunun, şerefinin bekçisi değilim. Herkes bir ilişki içinde ne yapması gerektiğini bilebilir.
10 Yorumla
+1 yılOna güvendiğim için yasak yok yanlış yapmadığı için haber vermesine gerek yok istediği yere gidebilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet, her şeyi haber vermeli.
Haberim olmazsa hayatında herhangi bir katkım ve etkinliğim de olmaz, o zaman ne önemi var?10 Yorumla Hayatımda olmasının verdiği bir sorumluluk hissi olmalı mutlaka. İstediği her şeyi yapabilir, tabii benim de bunlardan haberim olmalı illaki. .
10 Yorumlaözel alanına saygı duyarım ama izin alsın demiyorum haber vermesi yeterli o yüzden çoğu şeyini haber vermeli
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. Benden habersiz yemek yiyebilir mesela duş alabilir
20 YorumlaGerektiği durumlarda haber vermesi yeterli kimse kimsenin kölesi değil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılŞu an yok ama olunca erkek arkadaslarıyla benden habersiz bir kafeye gidip oturamaz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılHer zaman her şeyimi bilmek ve izin almamı ister Bey Efendi.
14 Yorumla- +1 yıl
Akrep burcu mu
- +1 yıl
Başak burcu
- +1 yıl
Başak burcu hep işine odaklı olurlar
- +1 yıl
iyidirler ama çabuk soğurlar
Yapamaz değil, yapmaz. Her şeyi birlikte yapıyoruz 💜
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. aldatmadığı çapkınlık yapmadığı sürece istediğini yapsın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ben fazla sıkmam fazlada gevşek birakmam ortasi iyi
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim kocam mi? Hiç bir şey yapamaz.
Ama ergen aziyla sevgiliyse istediğini yapabilir.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir şey yapamaz, nefes aldığını da haber etsin kkedkjdksh
10 Yorumla
+1 yılYa haber versin isterim napıyorsa. Aklım onda kalır merak ederim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılOmurgasız her canlı her b. ku yapabilir ruhumuz bile duymaz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce bir sevgilim olsun da o zaman onu düşünürüm.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 996 cevap paylaştı. Valla iki tarafta istedi mj herseyi yapar kimse kendini benden habersiz yapamaz diye kandirmasin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılYorumlara bak 🤣
Tasmada takın bence garanti10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. her şey değil ama, bir yere gittiğinde haber verse iyi olur, merak ederim durumunu
10 Yorumla
+1 yılHiç sevgilim olmadı bilemiyorum olursa doğaçlama olur kafama göre takılırım strese gelemem🙂
10 Yorumla
+1 yılArkadaşlarıyla dışarı çıkarda erkek arkadaşı olmamak şartıyla
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılŞey diyormuşum Çişe bile gidemez shdjd. Belki de gerçekten öyledir bilemeyiz tabi 🙄
10 Yorumla Hayatında bir olan insan zaten sorumluluk gereği söyler.
10 Yorumla
+1 yılİstediğini yapmakta özgür olmalı insan. Bu sayede sevgili döneminde daha iyi tanımış olursun.
10 Yorumla
+1 yılBenden habersiz kız kelimesini bile kullanamaz ve benden habersiz nefes bile alamaz
10 Yorumla
+1 yılYapamaz demeyelim de bir yere gideceği zaman haber verse hoş olur
10 Yorumlabirileriyle görüşmeye giderken en azından haber vermeli ya
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatımdaki önemli şeyleri haber verebilir. Benden habersiz şehir dışına gidemez, ciddi bir ilişkiyse benden habersiz borç yapamaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞahsen beni avucuna alacak ve her adımımı bilecek kız bana daha dişi geliyor ya.
20 Yorumla
+1 yılYa bunu listelemeyi doğru bulmuyorum şimdi yani o zamanki duruma göre değişir neyi haber vermediği ya da neden böyle yaptığına göre değişir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılKarşı cins arkadaşla buluşamaz, uzun süreli tatile çıkamaz. İlk aşamada bunlar aklıma geliyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaber vermeye gerek yok zaten öğrenecek sevgili olunca kölesi değilsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİstediğini yapabilir ama yanlış yaparsa sonuçlarına katlanır.
10 YorumlaHer şeyi yapabilir. Engel koymak kadar saçma bir şey yok.
11 YorumlaNefes alamaz ahahah😀😀
22 Yorumla- +1 yıl
Yazık ettin adama😅
Kendi başına kara veremez iş güç hariç ev konusunda bensiz karar alıp veremez
00 Yorumla
+1 yılOrtak hayatımızı ve beni ilgilendiren konularda haber etmesi kâfi
00 Yorumla- Devamını Gör (99)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı