Sevgilim yok diyecekler gelmesin olsaydı neler yapabilirdi soru bu %95 sapsınız zaten quehdjd

Ev dışına çıkacaksa bana haber vermek zorunda. Ayrıca benim rahatsız olacağım kişilerle konuşamaz benim rahatsız olacağım ortamlara giremez. Aynı şeu benim için de geçerli. Bir haber vermek ve karşıdakinin haddini aşmayan isteklerini yapmak bence ilişkide bu kadar zor olmamalı.
Saplığımı kendim seçtim bir kere elimi sallasam ellisi sen hayırdır. Sevgilim benden izinsiz ekmek almaya gidebilir. Benden izinsiz yerleri de silebilir, yemek yapmak için izin almasına gerek yok.
Benden izinsiz birşey yapamaz 😕
Temel ihtiyaçları dışında herşey için izin alması gerekiyor.
Tasma da taksın mı
Sadece tuvalete gidebilir bjkbjkbjk diyormuşum
Cevap
8Cevap
Duş alabilir , wc ye gidebilir.
Habersiz bir şey yapmasın. Şuraya gidiyorum, şununla beraberim demek zor olmasa gerek.
Cocuk degil nelerin yapilmasi nelerin yapilmamasi gerektigini kendisi bilir
Arkadaş ortamında kızlarla çıktığında erkek varsa bilmeliyim hiç olmazsa haberim olmalı
ailesiyle vakit geçirebilir dediğin gibi tuvalet ahahaha
şu an yok sevgilim
Ama eskiden vardı o benden habersiz bir şey yapamazdı ama ben yaptım defalarca
Gece sokağa çıktım
Bir kere içmeye arkadaşlarımla gittim falan😅
Her yaptığını her dışarı çıktığını haber vermesi gerekmiyor. Ama mesela başına değişik bir olay geldiğinde veya dışarda yaptıklarını anlatabilir sonuçta birbirimizin hayatını bilmek isteriz
Çok kısıtlamam onu ama kişisel şeylerde izin almasına gerek yok zaten. Ya da dışarı çıkarkende haber verse yeter izine gerek yok. İkimizi ilgilendiren konularda izin almalı.
İlişkiye aykırı olmayan herşeyi yapabilir. Haber verse yeterlidir. İzin alacak hali yok ya. Tabi bende aynı şekilde.
kontrol manyağı değilim ne yapıp ne yapmıcanı bilmeyen kadınla ne işim olur çocukmu büyütcez bu yaştan sonra
ilişkiyi sıkıntıya düşürmüycek herşeyi yapabilir haber versin yeter
katiliyorum arkadasiyla askere gidebilir
Bana ters gelmeyecek ve sinir olmayacağım her şeyi yapabilir.
hmm en fazla CAFELERE YÜRÜYÜŞ falan OLABİLİR YA BEN PEK SIKMAM İNSANLARI
Karşi cinsle konuşmasini istemem, konusacaksada belli bir seviye ileriye gitmesn onun dışında sorun yok oda insan
Allah razı olsun, ne anlayışlı kızmış
her şeyi yapabilir aldatmasın yeter😭
Benden habersiz bisey yapamaz
nefes alabilir😃
Benden habersiz sadece nefes alabilir
Beni aldatmasın da ne yapar ise yapsın.
Hiçbir şey yapamaz
Yaparsa keserim onu
Her şey yapabilir tabiki
Ayak parmaklarını dahi oynatmaz
Karşı cins ile konuşmasın.
kısıtlarım