Aşk İlişkileri 2 ay Kalbinin sahibini buldun mu? Nadıyekrhn Fenomen Takip Et FacebookTwitter 14 Müzik Sözler 🚬Bu kadar güzel mi anlatılır Güncellemeler: Takip Et 14 Paylaş FacebookTwitter Kalbinin sahibini buldun mu? 2533 Görüşünü yaz
Neveaşıkbiri | Aşk İlişkileri konusunda 12b görüş paylaştı. Fenomen 2 ay Birdenbire hayatımın tümü oldu 🥂O olacağını hiç zannetmezdim, hayali bile imkansızdı belki ama oldu💫 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
YarabantlıRakıŞisesi | Aşk İlişkileri konusunda 3,1b görüş paylaştı. Fenomen 2 ay Daha değil. Sahibi sandıklarım, kiracı çıktı. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi
Redamancy-4 | Aşk İlişkileri konusunda 15,9b görüş paylaştı. Fenomen 2 ay Öyle biri olduğunu zannetmiyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi
_Maidetta_ | Aşk İlişkileri konusunda 1,1b görüş paylaştı. Fenomen 2 ay Aramıyorum.. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
ѵαℓεɳƭเɳσ Master 2 ay https://www.youtube.com/embed/r0Oy6QOHQ5IGeceye bir Müslüm şarkısı da biz yapıştıralım, kardeşim. Kalbim sahipsiz kalmadı ki Yaradan varken. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
BuzlarTrileçesi | Aşk İlişkileri konusunda 1,4b görüş paylaştı. Guru 2 ay Şairin de dediği gibi; Hayatındaki eksik şeyi bulduğunda,Eriyen kar gibi gitmesini bekleyeceksin Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 3 Kişi
BlackDeacker | Aşk İlişkileri konusunda 729 görüş paylaştı. Xper 7 2 ay Kalbimiz birine bağlı atarak yaşamıyoruz.Bir kız içinde kalp ritmimizi degiştirmeyizDün yoktu bugun var yarin olmaz Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Samsunlubiri Xper 5 2 ay Sahibiyle değilde katiliyle karşılaştım. Beterini yaşayıp feci halde öldürülmesi dileğiyle... Keşke şansım olsa :) Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
GHOST-VENOM | Aşk İlişkileri konusunda 196 görüş paylaştı. Xper 5 2 ay kalbim yalniz allaha aittir keske bunu nefsimede anlata bilseydim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Sarpergülsoy | Aşk İlişkileri konusunda 1,1b görüş paylaştı. Yoda 2 ay maalesef.Bir yerde saklanıyor hala sobeliyemedim. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
SenacCc | Aşk İlişkileri konusunda 1,5b görüş paylaştı. Guru 2 ay Bulamadimmm bulamadimmm buulamadim yaaaar ( İbrahim Tatlıses mod)😂O beni bulsun bekliyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Ädalineẞowman | Aşk İlişkileri konusunda 205 görüş paylaştı. Xper 6 2 ay Kalbimin sahibi var olduğum günden beri tek kişiye ait o kişide benim. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Blondesmann | Aşk İlişkileri konusunda 1b görüş paylaştı. Yoda 2 ay Kalbimin sahibini buldum da o beni buldu buldu mu bilmiyorum 😏 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Muro8384 | Aşk İlişkileri konusunda 2,7b görüş paylaştı. Guru 2 ay Evlenmiş olsaydım buldum derdim efendim.. Ama maalesef hiçkimse yok kalbimde.. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
linkerboy1991 | Aşk İlişkileri konusunda 282 görüş paylaştı. Xper 6 2 ay Kalbimin sahibi yalnızca yüce Allah diyorum (cc) ve dilimi kapatıyorum. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi linkerboy1991 2 ay Ben günahlarım için Yüce Allaha tövbe ettim ve beni affetmesi için namaza başlıyorum yarın.
Gizli Üye 2 ay EvliyimVe bu saat de üzülerek söylüyorum hayır bulmadımVe bu dünya da bulacağımı da hiç sanmıyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi
İdentityKa | Aşk İlişkileri konusunda 9,4b görüş paylaştı. Master 2 ay Kendisine bir sahip aramıyoruz.. Ararsak, buluruz.. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
üvercinka7 | Aşk İlişkileri konusunda 394 görüş paylaştı. Xper 7 2 ay Kayboldu canım galiba 😂😂 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi Nadıyekrhn 2 ay Her an çıkabilir üvercinka7 2 ay Sende olabilirsin ❤️❤️ Nadıyekrhn 2 ay ❤️❤️
gizlilik_korunuyor Xper 4 2 ay Şu aralar Müslüm Gürsesin güzel bir şarkısını keşf ettim çok severek dinliyorum) Dinlemek isteyenlere şarkının ismi Seni yazdım Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi
Burjuvalıyız | Aşk İlişkileri konusunda 584 görüş paylaştı. Xper 6 2 ay Buldum kendi elimle kaybettim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3325Birdenbire hayatımın tümü oldu 🥂
O olacağını hiç zannetmezdim, hayali bile imkansızdı belki ama oldu💫
Daha değil. Sahibi sandıklarım, kiracı çıktı.
Öyle biri olduğunu zannetmiyorum
Aramıyorum..
Geceye bir Müslüm şarkısı da biz yapıştıralım, kardeşim.
Kalbim sahipsiz kalmadı ki Yaradan varken.
Şairin de dediği gibi;
Hayatındaki eksik şeyi bulduğunda,
Eriyen kar gibi gitmesini bekleyeceksin
Kalbimiz birine bağlı atarak yaşamıyoruz.
Bir kız içinde kalp ritmimizi degiştirmeyiz
Dün yoktu bugun var yarin olmaz
Sahibiyle değilde katiliyle karşılaştım. Beterini yaşayıp feci halde öldürülmesi dileğiyle... Keşke şansım olsa :)
kalbim yalniz allaha aittir keske bunu nefsimede anlata bilseydim
maalesef.
Bir yerde saklanıyor hala sobeliyemedim.
Bulamadimmm bulamadimmm buulamadim yaaaar ( İbrahim Tatlıses mod)😂O beni bulsun bekliyorum
Kalbimin sahibi var olduğum günden beri tek kişiye ait o kişide benim.
Kalbimin sahibini buldum da o beni buldu buldu mu bilmiyorum 😏
Evlenmiş olsaydım buldum derdim efendim.. Ama maalesef hiçkimse yok kalbimde..
Kalbimin sahibi yalnızca yüce Allah diyorum (cc) ve dilimi kapatıyorum.
Ben günahlarım için Yüce Allaha tövbe ettim ve beni affetmesi için namaza başlıyorum yarın.
EvliyimVe bu saat de üzülerek söylüyorum hayır bulmadımVe bu dünya da bulacağımı da hiç sanmıyorum
Kendisine bir sahip aramıyoruz.. Ararsak, buluruz..
Kayboldu canım galiba 😂😂
Her an çıkabilir
Sende olabilirsin ❤️❤️
❤️❤️
Şu aralar Müslüm Gürsesin güzel bir şarkısını keşf ettim çok severek dinliyorum) Dinlemek isteyenlere şarkının ismi Seni yazdım
Buldum kendi elimle kaybettim