Lâilâhe illa ente sübhâneke innî küntü mine'z-zâlimîn.
Allâh'ım! Senden başka ilâh yoktur, Seni her çeşit kusurdan tenzîh ederim. Ben nefsime zulüm edenlerdenim." Bununla duâ edip de icâbet görmeyen yoktur.
Bi andest al
Tovbe et
Sonra vakit namazini kil.
Dua et.
Al sana huzur
Çok güzel ama hep aynı dert hiç ilerleme yok manevi anlamda da yoruldum
Peki paylasirmisin nedir o dert
Okul hayatım, özel hayatım, maddi manevi tüm problemler dört yıldır üst üste geldi kısacası:(
Özel hayatımdan çok fedakarlık yaptım ama değmiyormuş maddi anlamda da fedakarlık yaptım ve hevesim kalmadı hiçbir dünyalık şeye ama Allah canımı almadıkça yaşamak zorundayım ve dünyalık ta gerekiyor
Lisedemisin.
Sinif kac
Neler yasandi hayatinda. Suanki beklentin neydi neler oldu
25 e gireceğim üniversitedeyi
Anlasildi konu
Gene sevgisi kullanilan bir kadin.
Ve gercegi gormekte gec kalinmis bir durum.
Ortaya gercek karakterini koyamamis buna sevgisi engel olmus bir hayat.
Ama hicbisey bitmis degil. İllaki umit var
Sevgisi kullanılmış bir kadın derken eğer biriyle düşüp kalktığım veya ilişki yaşadığımı düşündüyseniz durum bu değil. Çok şükür temiz bir hayatım oldu. Ailemke daha çok sıkıntım.
Sevgi sadece yatakta kullanilmaz.
Zamanini calar.
Hevesini calar
Hayallerini calar
Bunlarda sevginin kullanilmasidir. Yapilan tek tarafli fedakarliklarda kullanilmaktir
Anladım öyle algılanıyor diye açıklamak istedim. Haklısınız. Çok emek verdim. Kimsenin önemsemeyeceği arkadaşlık bağlarına bile ama dediğiniz gibi sevgim kullanıldı
Bolum. nedir
Ayrica herzaman bir cikis yolu vardir
Güzel sanatlardayım. Çıkış yolu vardır ama yıpranacak yerim kalmadı zor durumum
Boyle dusunme ama. Siz asla umudunuzu kaybetmeyin
Yıllardır aynı yerdeyim. Bazen umutsuzluğa düştüm çoğu zaman toparlandım bakıyorum hala aynı her şey. Kaderi yanlış algılamışımdır belki o yüzden üstüme düşeni yapmıyorumdur
Kader sadece yol sunar. Sevmek bireye aittir. Sen kendi seciminle yol alirsin. Okul ne zaman bitiyor. Bitince planin ne
Okul bu dönem bitiyor. Bitince biraz dinleneceğim çok yoruldum. Önceden evlenirim herhalde diye bekliyordum olmadı. Eğer önüme biri çıkarsa değerlendiririm yoksa sınav çalışırım.
Gönlüm direkt çalışmaktan yana değil okuldan sonra ondan öyle dedim yanlış anlaşılmasın
Bir mudddet kafani dinle. Peki ne sinavina hazirlancaksin. Sizde atama durumu nedir
Şu an atama durumu yok çünkü formasyon vermediler yoksa iyiydi atama biraz bilgisi olana. Zaten sıkıntılar burdan başladı gitti. Devlet memurluğundan vazgeçtim ama mecbur kalırsam yapacağım
Sizin bölüm neydi
Ben muhendisim.
Atandim ben cok oldu...
Artik formasyon hicmi alamicaksiniz.
Yukseklisans vs yapinca da olmuyormu
Bu sene mezunlara verdiler sadece.
Sizin adınıza sevindim iyi olmuş.
Tesekkurler peki formasyonu mezun olduktan sonra alamiyomusunuz onu kapandimi
Bu sene verdiler verecekler mi bilmiyorum 😑 vazgeçeli çok oldu olursa sevinirim olmazsa yoluma bakarım
Vazgecmek nedir ama ya aaaaa olmadi hic
Niye 🙂 her kadın çalışıyor mu? Olsaydı iyi olurdu. Olmazsa üzülmem çocuklarıma bakarım inşallah belki öte tarafa daha kıymetli şeyler kalır
İnsallah
Zorunda da degil ama
Erkekler ederi olan kadina deger verir. Olmayana deger vermez cogu
Allah gönlü güzelle karşılaştırsın. Gönlü iyi olan evde duranın fedakarlığını anlar
Amin insallah.
burada onemli olan dogru tercihtir.
Doğru. Tanımak zoe ama Allaha dua edip bekleyince içime bir huzur doluyor. Verecek inanıyorum🙂 şu dünyalık telaşlardan bıktım
Tabiki vercek. Sana ilk mesajim neydi?
Abdestini al duani et...
Her zaman huzur bulcaksin.
Evet. Açıklamışımdır çoğu zaman yaptığım şey ama bazen çıkmazda gibi hiçbir şey yaramıyor soru sorduğumda da sıkıştığım bir anımdaydım. Şu an saha ferahım. İnşallah hayatımda da feraha çıkarım
İnsallah insallah.. Sen endise etme. Herdaim bir cikis vardir. Umudunu asla kaybetme
İnşallah diyelim. Hayatta imtihanlarda var. Faslasıyla yorulduğum günleri geride bırakıyorum inşallah aratmaz Rabbim
İnsallah insallah..
Sen icini ferah tut
Teşekkür ederim hayırlı iftarlar
Olur
Her şeyin geçici olduğunu hatırlatıyorum kendime.
Bugün de bir anı olacak.
Hak etmediğim muamele gördükçe ve hatırladıkça çok kederleniyorum
Hatırlamak istemsiz ancak üzerinde durmak sana elem verir sadece, üzerinde durmamaya çalış bence.
Ailem için çok fedakarlık yaptım. Karşılık göremedim çevremden uyaranlar oldu gençlik gelmeyecek çok yıpranma diye sıra onlara gelince pek bir şey yapmadılar. Hakkım çok yendi. Ahirete bıraktım diyip uzun süredir düşünmüyorum ama bazen bastırıyor:) gençlik namına hiçbir hevesim kalmadı. Yazık oldu bana
Deme öyle, daha önünde yılların var güzel bir hayat ihtimalin var inşallah.
Hesaplaşmayı öte tarafa bırakmışsın zaten, mümkün mertebe kendini yıpratmamaya çalış.
Bir gün değecek buna
Yaşadıkça dünya hayatı da gerekiyor. Keike yaşamasam ama inancım için yaşamaya devam ediyorum. Bütün ipler ailemin elinde gibi maalesef yıpranıyorum kardeşlerimden bile uzak duruyorum sözleri çok yıprattığı için zamanında.
Asla böyle deme.
Aile hayatıyla bir ömür geçirmeyeceksin eğer evlenmeyi düşünüyorsan.
Derdin ne bilmiyorum ama geçecek biliyorum.
Düşünüyorum çok önceden düşündüm onu bile yapamadım sayelerinde :( vakti saati vellidir diyorlar ama amaan her şey o kadar karışık ki... Dinlediniz beni teşekkür ederim. Allah sizi güzelliklerle karşılaştırsın. İnsanlar moralim bozulacak diye diğerini dinlemiyor bile
Ne demek, hepimiz yaşıyor hepimiz geçiyoruz bu dönemlerden zaman zaman.
Umarım Allah tez zamanda bu durumdan çekip çıkarır sizi de.
Amin çok teşekkür ederim. 🙂 Sizi de düşürmesin inşallah bu dertlere
Düştüğüm başka dertler var, teşekkür ederim :)
Allah yardımcınız olsun
Bilmukabele
Cevap
8Cevap
Dua ve sure okurum, namaz kılarım, arkadaşlarım ile sohbet ederim, komik videolar izlerim.
Biriyle konuşmaya çalışıyorum kendime güzel yemekler alıyorum veya yapıyorum film izliyorum. Bana iyi geliyor
Dua, Esma okurum ve yetiş ya Hızır derim
Ferahlar mısınız
Evett
İnşirah suresi ve Kuranı kerim oku bol bol faydasını göreceksiniz...
İyi şeyler düşünüyorum..
Sohbet muhabbet ederek 😎👍
İnşirah oku
Dua ediyorum
Kuran ile
Kuran oku knki?
Düşünemedim bunu uzun zamandır. Sağ olasın
Ama biliyonmu okumayi 😂
Biliyorum çok şükür o konularda sıkıntım yok
Dua ile
Dua ederek
Gökyüzüne bak