neden hala onunla beraber olayım ki? eğer bana beni sevdiğini hissettirmiyorsa, kötü zamanlarımda yanımda olup beni mutlu etmeye çalışmayacaksa sevgilim olsun ya da sokaktan geçen bir yabancı olsun ne fark eder? ikiside aynı şey değilmidir? sonuçta ikiside insan ve onların hayatımızdaki pozisyonunu biz belirliyoruz. sevgilin de eskiden yanından geçen bir yabancıydı. hiç boşuna vakit ayırmam öyle birine, sevgili demek seni sevecek sevdiğini hissettirecek olmalı demektir
01 Yorumla
Soran+1 yıldoğru söyledin
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılilişkilerimde her zaman ayna görevi görmüşümdür o bana karşı nasılsa bende hep öyleydim bazen üzer bu durum ama sonra alışıyosun en azından sen çok ilgi gösterirken onun ilgiisiz olmasından daha kötü olamaz:) o nasılsa sende öyle ol o zaman oda anlar zaten bir şeyleri o şekilde ilişki devam ediyosa edersiin
11 Yorumla
Soran+1 yılevet
+1 yılumursamıyo, zor gününde yanında değil, olsan da olur olmasan da, zaman ayırmıyo.. iyi de bunların tam tersi olduğunda bir ilişki olmuyo muydu biz mi yanlış öğrendik? bence sizinki ilişki değilmiş valla kahve fincanımla bile daha iyi bir ilişkim var.
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ne diyeyim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılO emin ol o senden cok mutludur su an. Sen yolunu ayirmazsan o yolunu ayiracak senden.
08 Yorumla
Soran+1 yılayrıldık zaten bence de gününü gün ediyordur, benim gibi eve kapanmamıştır
- +1 yıl
Bende yasadim emin ol oyle bir karaktersizlik iste. Ben pes etmedim dayandim incir cekirdegini doldurmayan sebepten terk etti
Soran+1 yılo mu terk etti seni? o beni terkederse daha çok koyar diye ben terkettim onu :((
- +1 yıl
O terk etti. Oyle seyler yaptim ki ona bir bilsen diz coktum herkesin icinde hala coook ozluyorum ama nefrette doluyum. Olanlari anlatsam yok artik dersin.
- +1 yıl
Koymadi o kadarda biliyor musun ben adam giibi sevdim giden de o oldu.
Soran+1 yılsen gerçekten sevmişsin demek ki, onun gibi değilsin
- +1 yıl
Gercekten sevdim öl dese olecek kadar sevdim. Pesinde kostum kopekler gibi. Yuzume bile bakmiyordu bazen hatalarini gormuyordu.. kiz kardesime de seviyorum sizi yazmis bir de. Bacim face den silmis niye diye sorunca da abim uzgunken senin gulen yuzunu goremiyorum demis. Bir ay olacak toparlayamadim umursamaz biriyim sildigim an silerim ama bir umut yaniyor sonra aci kapliyor kalbimi yaniyor kalbim yaniyor bilemedim gidecegini. Mesaj atar misin bana ordan yazsam :( yanlis anlama lutfen.
Soran+1 yıltamam, attım mesaj
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
+1 yılAynı durumdaydım. İlk çıkmaya başladığımızda sert davrandim. Götümde döndü. Sonra yumuşayınca götü kalktı, umursamaz davrandi. Gecen hafta ayrildi. Hep pesinden koşacağımi saniyordu. Sonra tek mesaj atmadim. Hic takmadım onu. Simdi barışmak icin pesimden kosuyor ;) Bu işler boyle. Gotunu kaldirmiycaksin
32 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle
Erkek neden ilgisiz davranır çünkü ilgisini çeken başka bir bayan olmuştur ve artık dönüşü yoktur kesinlikle kendi haline bırakılmalıdır ondan artık bu ilişki için bir adım beklemeyin biz erkekler bize gerçek sevgiyi sunan içtenlikle yaklaşan bayanlara hep farklı düşüncelerle yaklaşmışızdır siz üzerine dustukce ilgisizlik devam edecektir sakın bir erkeğe istediğim zaman sahip olabilirim hissi vermeyin
03 Yorumla
Soran+1 yılsevseydi şu an bu durumda olmazdık zaten, haklısın
Soran+1 yılbence de
Direk ayrıl... bir ınsan sevıyosa mazeret yaratmaz zaman yaratır. İnsanın sevgısı ayırdıgı zamandan gosterdıgı ılgıden ve yaptıgı fedakarlıklardan bellı olur. Sevmıyo demektir uzgunum. Ayrıl bence. Aynısı bana olda dırek ayrıldım.
13 Yorumla
Soran+1 yılben derslerimden işimden zaman ayırıp arayıp soruyorsam o da yapacak aramıyorsa ilgi gösterdikleri var demek ki
Soran+1 yılumarım, sağolasın sen de
İlgi göstermeyen birisini ilgisiz bırakacaksın ki iki gün sonra aklı başına gelsin aa birileri vardı benim hayatımda iki gündür yazmıyo aramıyo diye dank etsin kafasına biraz değerini anlasın. Hee öyle bişey olmuyosa aklına gelmiyosa zaten seninde o aklına gelmesin bundan sonra kepenkler böylece kapanmış olur
12 Yorumla
Soran+1 yılaklına gelmiyordu ayrıldık
simdi iliskinin nasil olduguna da bagli birsey bu.%95 bir suru sebep sayılabilir mesela ( baska biri vardır, bir hareketinden sogumustur, sıkılmıstır vsvsvs).%5 ise gercekten istisnai durumlar olabilir bazen her insan kafa dinlemek isteyebilir. iliskinin icerigine bagli biraz
13 Yorumla
Soran+1 yılevet herşey olabilir, beni sevmedi, sıkıcı buldu demek ki
Soran+1 yılgerçekten sevmiyormuş ben bunu anladım
+1 yılvalla kardeşim açıkcası hiç bişeyi anlayamıosun kendine göre senle ilgili ama değiller. sevgiliyiz dio ama sevgili olmak sözle olmaz. icraat lazım. seviosa tamam ama çokda sevse sevgisi gösteremiosa ha çok sevmiş ha hiç sevmemiş bana göre 2 side aynı ama gösteremesede hissediosan çok sevdiğini o zamanda hak vermek lazım.
08 Yorumla
Soran+1 yılsevgisini hissedemedim ki, ilgisizliğinden
- +1 yıl
bıraktınmı hiç onu yanlışlarını vs söleyerek? ve bıraktıığında geri döndümü kendinden
Soran+1 yılbir süre umursamadım, ben de onu arayıp sormadım, 2 hafta sonra geri döndü, sonra tekrar başa sardı
- +1 yıl
agaa aynı davranışları yeniden yapıo diimi fark yok yani?
Soran+1 yılne yazık ki öyle
- +1 yıl
değiştiremiosun be aga. ayrılsanda aynılar ayrılmasanda. onlara yanlışları genelde doğrıu gelio ve kabul etmiyorlar.
Soran+1 yılçift karakterliler bir de
- +1 yıl
mesela çift derken?
+1 yılSende prob varsa veya senden soguduysa falan senle ilgilenmez once bunu bilmek gerekir. Sonra ilgisiz vurdum duymaz insanlarla isimiz olmaz :)) Ayrica zati ilgi vs gostermiyosa zaten ayrilmak istiyodur bu ayri bir gercek :))
03 Yorumla
Soran+1 yılevet ayrıldık zaten
- +1 yıl
Hayirlisi be gulum bugun cuma bir kutu seker al cami cikisinda erkeklere dagit verilmis sadakan varmis :)))
Soran+1 yıldoğru söylüyorsun
karakteri öyle olabilir ya da hayatındaki insana yeterli değeri vermediğinden olabilir ama benim öyle bir insana katlanabilmem çok zor çünkü ben sevdiğim insana fazla ilgi gösteririm ondan da öyle beklerim
01 Yorumla
Soran+1 yılben de öyleyim
Seni takmıyodur umursamıyodur net asla hayatıma bırak sevgili olarak sokmayı arkadas bile kalamam sevgili dediğin sadece baska işlere mi yarar? Gerektiğinde ailen olacak gerektiğinde gerekmediğinde seni düşünecek yani
03 Yorumla
Soran+1 yılartık arkadaşım bile değil, onun arkadaşlarıyla da görüşmemeye çalışıyorum, hayatımda yok artık
Soran+1 yılsağolun
Gine suanki halimden bahs edliyor yani ilgi gormedigim halde hala yaziyorum oda yaziyor ama eskisi gibi degiliz sadece ilgisi azaldi ama seviyorum bazi gecelerim varkionu dusunmekten uyuyamiyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılilgisizlikten ayrıldım
Soran+1 yılboş anına denk getirmiş beni demek ki, bir de benim okulumu bitirip iyi yerlerde olmamı istemiyordu, çalışmamı da istemiyordu
Soran+1 yılinşallah sağolasın
+1 yılwww.engelliler.biz/.../...l-ve-suyun-hikayesi.html Gül ve Suy'un hikayesi.
19 Yorumla
Soran+1 yılağlayarak okudum, çok güzelmiş :(( ben ona onu ne kadar çok sevdiğimi söyledim ama o beni sevmiyormuş
- +1 yıl
Aşk çift kişilik. Bu aşk'ta üzülmek hep tek maalesef.
Soran+1 yılçok üzücü bir durum ama geleceğim bu kişi değilmiş demek ki
- +1 yıl
Zor güzel kardeşim zor... Bir bayan'ı böyle üzmek hiç bir yürekli adam'a yakışmaz. Sana su olmuyorsa ona gül açma!
Soran+1 yılkarşındaki kişi taş kalpli olduğu sürece önemi yok, benim de duygularımı hislerimi aldı götürdü kendiyle birlikte
- +1 yıl
Bir süre sonra "benim için alışkanlıktan öte bir şey değilmiş" diye düşüneceksin. Ve böyle düşündüğünde vazgeçtiğini, geminin tek kaptanı olduğunu anlayacaksın.
Soran+1 yılinşallah öyle olur, sağolasın tavsiyelerin için
- +1 yıl
Rica ederim, iyi geceler.
Soran+1 yıliyi geceler
+1 yılBilinmez belki seviyodur ama soguktur karekteri ilgili olmssina engeldir. Tekrardan bilinmez belki pesinden dolanmani istiyodur sevmiyodur diyemem o zaman niye sevmedigin biriyle iliski surdursun ki?
03 Yorumla
Soran+1 yılbelki beni elinin altında tutuyordu, diğerleriyle gönül eğlendiriyordu, ilgiyi onlara göstermiştir doğal olarak :(
- +1 yıl
Evet ama emin olmadan boyle boyle demek yanlis aslinda...
Soran+1 yılsosyal siteleden bir sürü kız ekliydi, sil dedim silmedi ondan dedim
Aynen dediğin gibi davranan birisi vardı hayatım da bende bırakmak istemedim seviyordum çünkü ama bir yere kadar yaptığı en ufak şey gözüme batmaya başlamıştı mecburen ayrıldım çok zor bir durum ayrılmak en iyi çözüm.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet ne kadar zor olsa da doğrusu bu sanırım
ilk başta umursamıyosa sonra hiç umursamaz karşındakini artık tanıdığını düşünüyosan içinden bir süper kahraman çıkmıcak gibiyse hiç boşuna ümit etme soru sorma bırak gitsin
03 Yorumla
Soran+1 yılNe yazik ki oyle :(
Soran+1 yılTesekkurler, umarim dedlgin gibi olur
Sevgililigin mantigi yok neden devam edeyim zamn harvayim ki. Ustelik aliskanlik olursa vay halime olmadik birini vazgecilmez klamam
15 Yorumla
Soran+1 yılkimse vazgeçilmez değil
Soran+1 yılaynen
- +1 yıl
olmadık birini vazgeçilmek kıyamam sözüne bayıldım
'sen' ve 'ben' gafletini aşıp ''biz'' olanların rızkıdır aşk.. sevgi neydi? sevgi emekti.. emek vermeyen biriyle bırak sevgililiği arkadaş bile olmazsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılöyleleriyle arkadaş bile olunmaz, varlığı yokluğu zarar öylelerinin
+1 yılilgisiz davranmasının altında yatan sebebi araştır derim. belki ilişkiniz de bir ciddi yön göremiyor öyle davranıyordur iş ciddiyete bindimi değişebilir.
23 Yorumla
Soran+1 yılbitti artık, ciddiyet diye bişey kalmadı
- +1 yıl
kendini üzme kafana da takma salla gitsin. Adına sevindim. ALLAHtan senin için en hayırlı olanı nı temenni ediyorum.
Soran+1 yılinşallah, sağolasın
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılİlgisizlik beni dışarı iter, e aldatmak da olmaz şimdi. Karma is a bitch, sonra biri de elbet beni aldatıyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet, ilgi şart
Sevmiyordur artık canım, başkasından hoşlanıyordur onunla da rahat görüşmedigi için senden de ayrılmıyordur.
Bence ayrıl gitsin, yoksa çok canın yanar.06 Yorumla
Soran+1 yılayrıyız artık, hayatında başka biri vardı belki, ama arkadaşları ayrıldıktan sonra onun içine kapandığını, çok mutsuz olduğunu söylediler ben de blöf yaptığını düşünüyorum
Soran+1 yılŞair ne demiş; yıkıldı yolunu bekleyen şehir, şimdi gelsen de bir gelmesen de bir.. şu an o psikolojideyim
Soran+1 yılinşallah bir gün kaybettiğini anlar da o gün iş işten geçmiş olur
Zor gününde yanında olmayan evlendiğinde zoru görünce yine yalnız bırakır. karar senin tabiki. ancak ilerisini düşünüyorsan eğer iyi elemelisin.
05 Yorumla
Soran+1 yılAyrildik zaten :( ben de gelecek goremedim onda
Soran+1 yılCok tesekkur ederim guzel dusuncelerin icin
Soran+1 yılİnsallah dedigin gibi olur, cok sagol
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bende bu sebepten ayrildim... bitirdim...
Sende zamanla unutursun... degmez bunlar icin
Zaman kaybi baska bisi yok06 Yorumla
Soran+1 yılileride pişman olur mu böyleleri? unutmak ne kadar zaman alır?
Soran+1 yılhaklısın, ben de dönemem, unuttuktan ve unutturduktan sonra ne fayda, unutacağım diye çabalamışımdır neden tekrar hayatıma girsin, seven insan böyle yapmaz zaten demek ki sevmemiş
Soran+1 yılbeni sevmedi ki, o yüzden ben vazgeçtim ondan
ben hep ilgi gösterdim karşımdakilere hep değer verdim ama onlar ne verdi 3'ün 1'ini. alayı artık çakal olmuş. değer veren insanı dışlayıp gidip umursamayan sevmeyen insanla sevgili olurlar. ne güzel be hayat oh valla.
014 Yorumla
Soran+1 yıliyi insanları iyilikler bulsun, kötüler de kötülüklerle kalsın diyorum ama olmuyor, ne varsa iyileri buluyor nerde kötü var
Soran+1 yılkatılıyorum kafa yok ben de, herşeye bir çözüm buluyorum ama kendi sorunlarıma çözüm bulamıyorum, beni sevmeyen birini severek aptallık yapmışım valla, doğru söyledin
Soran+1 yılayrıldım ben ondan, öyle yaptığı için terkettim onu
Soran+1 yılbenim de duygularım, hislerim alındı, kimseye karşı bişey hissetmiyorum artık
Soran+1 yılevet, beni çok sevene karşı yüzümü çevirdim ama hata bende, hala peşimde dolaşıyor ona şans mı vermeliyim o zaman
Soran+1 yıliyi de yatmadım ki ben, öpüşmedim bile, kendimi evleneceğim insana saklıyorum, ilk ve özel olmalı benim için
Soran+1 yılyakışıklı olmadığını kim söyledi
+1 yılilgi göstermeyen umursamayan bir insanla arkadas dahi olmam selam veririm bitek o kadar oda benim iyi niyetimden onuda haketmez yani
05 Yorumla
Soran+1 yılartık selam bile vermiyorum, öylesiyle aynı havayı bile soluma istemiyorum ama yapacak bişey yok
- +1 yıl
öyle emin ol her insna hayatında böyle gereksizliklkerle karsılasıyo sen dogru olanı yapmıssın
Soran+1 yılsağolasın, en doğrusu ayrılmaktı sanırım
- +1 yıl
öyleydi canım yoksa devamlı sevilip sevilmediğini sorguluycak kendini kötü hissediceksin hayat kısa ve kimse için kendini üzmeye degmez
Soran+1 yılaynen öyle
başlarım böyle sevgiye
sevgi ilgi gerektirir
anında yol veririm17 Yorumla
Soran+1 yılböyle sevgi olmaz olsun, haklısın
Soran+1 yılilgi göstermeyen erkek kaybeder
Soran+1 yıltek taraflı ilgi olmuyo ama
Soran+1 yılevet
Asla.. insanin mutlaka bir ilgi odagi vardir ilgisiz diyemezsin umursamazdir ilgilendigi baska bisy varki sallamiyosa yolu acik olsun
03 Yorumla
Soran+1 yılo da doğru, demek ki ilgi gösterdiği birileri var
Soran+1 yılaçgözlü, ayran gönüllü, maymun iştahlı karaktersiz biri böyle yapar ancak
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. ilgilenmiyorsa sewmiyordur ya da aradan yillar gecti usanmistir o da sewmiyo anlamina gelmez ama ilk baslarda ilgi sart yoksa birakirim :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Doğru kişi olmadıgı için yanlış kişi olduğu için doğru zamanda doğru kişiyi bul..
01 Yorumla
Soran+1 yılinşallah, sağolasın
+1 yılBir Saniye Bile Beklenmez öyle Biri kötü Günümde yanimda deilse ilgisi alakasi yoksa süs esyasindan ne farki var Tozunu al yolla:)
03 Yorumla
Soran+1 yılbitti zaten
- +1 yıl
Hayirlisi Güzelim:)
Soran+1 yılhayırlısı sağolasın
+1 yılUmursamıyorsa ilgilenmiyorsa sevmiyordur. Uzatmaya gerek, sevgi olmadan sevgili olunmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılbence de
Ben oldum hayattan soğudum.. Hemen yol verdim.
Sakın Olmayı bile aklınızdan geçirmeyin.
Tam bir kendini bilmezlik. Başka bir açıklaması yok..01 Yorumla
Soran+1 yılbeni sevmeyeni ne yapayım, doğru
+1 yılSanmıyorum umursamaz davraniyorsa zaten sevmiyor ya da sıkılmış demektir sevdigin birini umursamamak mümkün değil bence
01 Yorumla
Soran+1 yılevet
bence önce nedenini sor cevabına göre bir şeye karar verirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılnedenini sordum, sıkıştırdım kaçtı sık boğaz etme beni dedi, ayrılmak istiyorsan da sen bilirsin dedi
Soran+1 yılben ayrıldım zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılFazla ilgiden sıkılıp gidiyorsunuz ilgiyi azaltınca da gidiyorsunuz. S... gidin
08 Yorumla
Soran+1 yılYa hic ilgi gostermiyorsa ne dusunuyorsun
- +1 yıl
İyi yapıyor. Sen ilgi gösteriyormusun? Olur olmadık zaman yanağından öpüyormusun?
Soran+1 yılOnu sevdigimi, onun benim icin cok degerli oldugunu soyledim hissettirdim o bana ilgi gostermek yerine baska kizlarla ilgilendi daha ne yapayim
- +1 yıl
Kanıtlaman gerekir. Kendi yaptığın birşeyi vermelisin. Başka kızlara gidiyorsa suç sendedir birazda
Soran+1 yılBen bazi seyleri evlenmeden yasayan biri degilim o yuzden olabilir mi
- +1 yıl
Evet olabilir. Öpmek veya öpüşmek evlenmeden önce olmazsa ona ilişki denmez. Abi kardeş denir
Soran+1 yıldoğru ama kendimi evleneceğim kişiye saklamam doğru değil mi, bugün öpüşür yarın başka bişeyler ister, işler kötüye gidebilir böyle olursa
- +1 yıl
Başka şeyler isterse vermiceksin bu kadar basit
+1 yılbana zaman ayırmıyorsa, ilgisini göstermıyorsa ki bu değer vermediği anlamına gelır. en önemlisi de hepsini geçtim zor zamanlarımda yanımda olmuyorsa ne anlamı var ki...
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle dedigin gibi canim
Beni umursamayacak adamın ağzına sıçarım kusura bakmasın da..
01 Yorumla
Soran+1 yılben sabrettim olmadı gereksiz biri için, ayrıldık
Çabalardım bırazdaha baktım gene aynı sen yoluna ben yoluma derdım sevsemde kendımı ferenlemeye calsırdım ona karsı. Ilgısızse sıkılmsıtır heyecanı bıtmıstır bahane arıyordur ayrılmak ıcın sen ayrılsan canına mınnet bılır yanı.
07 Yorumla
Soran+1 yılben ayrıldım, belki de çok mutlu oldu, benden kurtuldu
Soran+1 yılo günler de gelecek başkasıyla olduğum inşallah
Soran+1 yılmesele erkek değil, hislerim kalmadı kimseye karşı, duygusuz biri oldum sayesinde
Soran+1 yılinşallah öyle olur, geçer de kurtulurum
bir zaman sonra yorulur birakirsin ama sonra yine acıyı sen çekersin. Bence yorulmadan bırakmak en iyisi derim
03 Yorumla
Soran+1 yılbıraktım
Soran+1 yılevet canım, herşeyin hayırlısı
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılZorla mı yaa.. . Pffff ilgisi yoksa salla o kostursun ne erkekten 1 tane var nede kadından kimse bulunmaz hint kumaşı değil arkadaş
05 Yorumla
Soran+1 yıldoğru, keşke bu kadar çok sevmeseydim onu, seven insan olması şart
- +1 yıl
Keşke 2 tarafli sevgiler olsa bnde beni çok seven bende onu sevsem pffff yoruldum arkadaş neyse :'(
Soran+1 yılben de :( nerde sevmeyen varsa mumla mı arıyoruz ne yapıyoruz karşımıza çıkıyo
- +1 yıl
Kaç yaşındasın? 18 ila 20 yaş arasında isen sana nooluyo dicem resmen
Soran+1 yıl23 yaşındayım
bana kayıtsız kalacak bende ilgimi hep diri tutacağım yok daha neler işim olmaz kimse kendini tepede görmesin yaniii
01 Yorumla
Soran+1 yılçok doğru söyledin, kendini bulunmaz hint kumaşı sanma edalarında dolaşıyordu zaten ama lanet olsun salak salak hala aklıma geliyor
+1 yıldeli misin? o bişeyler için çaba göstermiyorsa sen neden boş yere çaba gösteresin ki?
00 Yorumlaİnsanlar böyledir kaçan kovalınır mantıgıyla oyna birde sen kaç belki durum degişir
018 Yorumla
Soran+1 yılkaçmama gerek kalmadı, kaçtım kaçtım boş, ayrıldım ben ondan
Soran+1 yılzamanla o da olacak inşallah
Soran+1 yıldaha yeni ayrıldık birkaç gün oluyor
Soran+1 yılsen unutamadın mı yoksa
- +1 yıl
şöyle anlatayım 5 ay biriyle birlikte oldum sonra ayrıldık bu süre içersinde okulu bitti ve istanbula ailesinin yanına döndü 1 ay konusmadık görüşmedik unutamadım sonra aradım konustuk kavga ettik istanbula gittim görüştük her şey düzeldi pazartesi geri döndüm dün ayrıldık ama ben ayrıldım bir yanım istiyor bir yanımda başka sebeblerden istemiyor ben mi şizofrenim anlamadım ama unutamadım
Soran+1 yılbir anda değil zamanla unutursun beli aylar, seneler geçer ama eninde sonunda unutulur bence
Soran+1 yılhaklısın, sevgiye ilgiye layık biri olsa, gerçekten sevse ayrılınmazdı, demek k idünden razılarmış ayrılmaya
Soran+1 yılkesinlikle, haddinden fazla da bir kimseye değer vermeyeceksin, karşı taraf değersiz görüyor bizim gibileri o zaman, egolarına tüküreyim öylelerinin, değmezmiş ya
Soran+1 yıltek suçum bizi gerçekten seven insanlara karşı körüz, göremiyoruz onları, çevremde benim için öl deseler ölecek biri varmış da haberim yokmuş, onunla ayrıldıktan sonra gerçekleri görmeye başladım sanki, bizi istemeyene gönül veriyoruz ordan kaybediyoruz bence
Soran+1 yılsen de haklısın, tek taraflı aşk, tek taraflı sevgi, tek taraflı ilgi olmaz hatta olmaz olsun, onu tanımaz olaydım diyorum artık
+1 yılAyrilirdim, ayrilmalisin sende. Dogru olan bu cunku
01 Yorumla
Soran+1 yılevet
1 2 gun bakarim hala ayniysa basarim tekmeyi aa adam mi yok :)
04 Yorumla
Soran+1 yılinancım ve güvenim kalmadı kimseye, bu durum da ne olacak, duygusuzlaştım sayesinde
Soran+1 yılevet ara verdim zaten, zamanı gelince o da olur inşallah, sağolasın
+1 yılBeni artık sevmediğini düşünürdüm, bende ondan soğurdum ve sonunda ayrılırdım
01 Yorumla
Soran+1 yılben de öyle yaptım
+1 yılOlmaz canim hep ver hep ver yorar. Kaldiki kadin daha cok ihtiyac duyar
01 Yorumla
Soran+1 yılevet, ben ilgi gösterilmesini isterim, ona nasıl gösteriyosam o da göstermeli ilgisini
+1 yılahan tam da bu konuyu tartışıyorduk bitsin dedim ilgilenmiyorsan hala konuşuyor sevgiline vakit ayıramıyorsan ne diye sevgiliyiz.
05 Yorumla
Soran+1 yılaynen dediğin gibi, sevgili olmanın, birbirini tanımanın daha doğrusu tanıyamamanın mantığı ne
- +1 yıl
hiç anlamış değilim mesaj yazarım cevap yok ararım bakmaz görüşelim yok eee derdin ne ayrılalım o da yok
Soran+1 yılböylelerini anlamıyorum, ayrılmaya gelince de surat asılıyor, sen beni sevmiyorsun, sen bilirsin diyo bir de zeytinyağı misali üste çıkmak işte onların yaptığı
- +1 yıl
insanları anlamak zorrr.
Soran+1 yılhem de nasıl
hayatta böyle bir kızla ilişkim olmaz. erkek ilgi ister sevgi ister. iyi günümde yanımda kötü günümde yanımda olmayan sevgiliyi ne yapim.
01 Yorumla
Soran+1 yılben de çok bişey istemedim ilgi istedim o da göstermedi, beni takmadı benden ayrıldım artık
Gizli Üye(36-45)+1 yılAramam sormam mesaj atmam. Zaten muhtemelen o da arayıp sormaz böylelikle kendiliğinden biter ilişki..
05 Yorumla
Soran+1 yılevet bir varmış bir yokmuş, hepten yok olup bitti
Cevap sahibi+1 yılSeni umursamayanı sende umursamayacaksın kural basit
Soran+1 yılkesinlikle öyle ama sonradan dank etti bana
Cevap sahibi+1 yılolsun geç olsunn güç olmasın
Soran+1 yılhaklısın
katlanılcak bişey değil bir kıza gore... konuş onunla
06 Yorumla
Soran+1 yılkonuştum, sen bilirsin dedi, sonuç ayrıldık
Soran+1 yıldönse bile nafile, artık ondan nefret bile etmiyorum, hislerim yok artık
Soran+1 yılevet, hakeden insanların karşımıza çıkması temennisiyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle bir sevgilim oldu en fazla 1 ay dayanabildim sonunda ayrıldık ondan hoşlandıgım için zaman tanımıştım ama degmezmiş sana. Tavsiye böyle kişilerden uzak dur 😊😊
05 Yorumla
Soran+1 yılben de başaramadım sürdürmeyi
Cevap sahibi+1 yılSürer mi hiç ilgisiz oldugunu vs söyledim özür diliyor ama ertesi gün aynı hamam aynı tas. Hep kendinden veriyon ama sana gelen yok. Kaçan kovalanırıda uyguladım tık yok beni o terk etsin diye elimden geleni yaptım ama onu bile yapamadım en son bitsin dedim ve bitirdik ne mi oldu zamanımı boşa harcadım degmezmiş inşallah bu durumu bir daha yaşamam çok kötü bir şeymiş
Soran+1 yılyazıklar olsun öylelerine
Cevap sahibi+1 yılKurtulduguna sevin gerçekten sana deger veren birini bul 😊
Soran+1 yılinşallah iyi biri karşıma çıkar, sağolasın
insan değil o sen can feda edersin oysa siklemeez bileee
01 Yorumla
Soran+1 yılevet, ona yazıklar olsun
+1 yılBen soğurdum ya da aynı şeyi bende ona yapar soğuturdum kendimden sonu her türlü ayrılık yani
013 Yorumla
Soran+1 yılKotu bir durum ama ne yazik ki oyle
- +1 yıl
E ilgi göstermeyi geçtim birşeye canı sıkılmıştır işleri yoğundur falan ama olsanda olur olmasanda olur triplerini kimse çekemez bence
Soran+1 yılişleri yokken de böyleydi, insan tatil günleri de mi böyle yapar
- +1 yıl
eh o ilişki çoktan bitmiş be canım
Soran+1 yılevlenme teklifi eden, beni tanımak isteyen çok nerden karşıma çıktı ki bu, bunun yüzünden kimseye inancım güvenim kalmadı, onlarda bunun gibidir diye
- +1 yıl
tanımaya çalış insanları ön yargını yok et :)
Soran+1 yılinşallah eskisi gibi olurum, duygularım yok gibi, sanki hislerim kayboldu
- +1 yıl
dediğim gibi beğendiğin biri varsa onu tanımaya çalış güvenme yine ama inanmaya başladığında güven
Soran+1 yılsağol canım tavsiyelerin için, onunla sevgiliyken benden hoşlanan biri vardı benim için öl deseler ölecek biri, sanırım ona bir şans vermeliyim ama bu işler yavaş yavaş olur
- +1 yıl
Evet. su akar yolunu bulur merak etme sen
Soran+1 yılinşallah dediğin gibi
- +1 yıl
Hayırlısı olsun senin için canım
Soran+1 yılsağolasın canım, hepimiz için inşallah
+1 yılSeviyosa Adam gibi sevsin Sevmiyosa Defolsun gitsin :X
12 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle oyle, ben onun hayatinda yokum artik cunku beni sevmemis
- +1 yıl
Helal!!!
Gizli Üye(30-35)+1 yılbitanede benim başımda var bunları dile getirdin mi ona söyledin mi peki
09 Yorumla
Soran+1 yılevet, herşeyi bir bir anlattım, o da anlayışla karşıladı, sen bilirsin dedi
Cevap sahibi+1 yılayrılmadan önce konuştun mu peki işte ilgisizsin öyle olmaz vs diye
Soran+1 yılsöyledim kaç defa, mesaj attım mesaja cevap yok, doğum günümü bile bir hafta sonra aradı da kutladı
Cevap sahibi+1 yılsenin ki iyi aramş kutlmş benim ki onu bile yapmadı bakma sevdiğim için devam ettimde 5 snedir birlikteyim ayrılıcam
Soran+1 yılsen çok sabır etmişsin, benim sabrımı taşırdı ayrıldık
Cevap sahibi+1 yılhemde çok
Cevap sahibi+1 yıl://
Soran+1 yıl:(( üzüldüm, senin durum da kötüymüş
Cevap sahibi+1 yılhiç sorma :/
İlgi göstermiceksem veya görmiceksem sevgili olmanın ne mantığı var? 1 dakka bile durmam..
03 Yorumla
Soran+1 yılben de öyle düşünüyoum
Soran+1 yılaynen
Ubemde oyle davranirdim nedenini ssorsa sende oylesin derdim
01 Yorumla
Soran+1 yılen doğrusu, ayrıldık
+1 yılAsla asla asla. Ben ona ilgi gösteriyorsam o da bana gösterecek "^^
11 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle
+1 yılbişeyden vazgeçemiyorsan bekle.. o senden vazgeçecektir...
02 Yorumla
Soran+1 yılayrıldık
Genel sorun sanırım bu
Bir yere kadar sabredlilir sonra yol belli02 Yorumla
Soran+1 yılsabır taştı ayrıldım
Ben böyle biriyle olmazdım ve hic böyle biri ilr hayatım boyunca özel hayatımda karşılaşmadım
01 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef böyleleri de var, haklısın
- Devamını Gör (106)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler