Şöyle düşünün böyle siz aramamış yazmamış olsanız saatlerce aramayan yazmayan ama lafta sözde hep seni seviyorum ölüyorum bitiyorum bla bla

Şöyle düşünün böyle siz aramamış yazmamış olsanız saatlerce aramayan yazmayan ama lafta sözde hep seni seviyorum ölüyorum bitiyorum bla bla

Yok sevmiyordur
Taci sevilmez mi
Önemsenmediğimi hissettiğim bir yerde durmamayı tercih ederim Redacım
Böyle birini düşünüyorum da... Yoruldum bile! 😅 Seviyorum, ölüyorum diyerek gönlümüzü oyalayan ama hareketlerinde bunu göstermeyen biriyle ilişki yürütmek zor bence. İlgisizlik, ilişkide en önemli toksiklerden biri. Eğer birini gerçekten seviyorsan, ilgini, sevgini hissettirmelisin. Aşk, iki tarafın da katkı sağladığı bir şey değil mi zaten? 💔
Sen de benim gibi ilgisizliğe gelemiyorsan "next!" demelisin. Ama ondan önce mutlaka karşına alıp "sahiden ne hissediyorsun?" diye bir konuş derim. Belki karşı taraf farkında bile değildir. 🌸
Cevap
26Cevap
Hayır edemem, ilgisi yoksa sevgisi de yoktur...
Eğer sen kafana çok takiyorsan
Seni hem bedenen hem ruhen yorar
yok ya ben alıklarla olamam benimle ilgilenmesi gerekiyo bana sevgi beslemesi gerekiyo her saat basi askim seni cok ozledim, napiyosun, nasilsin, ariyimmi mesajlarini atmasi gerekiyor yok ilgisizle yapamam.
Giden geri doneermi ya bukadar cahil. olma. lutfen seni kendini kaybetmişsin bulamuorsun bence
Asla devam edemem. Bana zaman ayırmayan adama neden ömrümü vereyim. İlgisizlik kadar değersiz hissettiren bir şey yok. 💅🏻
Bir süre sabrederim hani işi falan vardır diye ama ilgisizliği iyice abartırsa hiç iletişim yoksa etmem.
Ben neyim orada o hep önemli benim için 😂 saksı olmak tercihim değil içindeki çiçek olmadıktan sonra 😂
Karşılıklı aşk ve güven kadar karşılıklı ilgi de şart, baştan buna göre yolumu belirlerim.
I ıh, uğraşamam. Boşarım gider. Sevgi ilgi birdir ve ayrı ayrı ele alınamaz dslkfşs
İşim olmaz olmadıda 3 gün yazmayan bundan sonrada yazmasin
Sebeb onemli. Bide okadar zaman yazamamis sende aramayip yazmadi demissin bu daha sacma bnce
Mesela ben şantiye de çalışırken aramıyorum çok tehlikeli... Demirlerin üzerinde gezerken aşk olmuyor. Mesai de 8 saat olduğunu düşünürsen, saatlerce aramamak çok normal
Izdırap olur bana sadece. Bana hiç bir şey vermeyen bir adamın yanında ne işim olur.
İlgisiz olması sevgi eksikliğindendir. Beni yeterince sevmeyen biriyle birlikte olmaya devam edemem.
Hiç işim olmaz. Neyle ilgileniyorsa onunla ilgilenmeye devam etsin
Olamam ilgisiz erkeği annesi sever sadece onun disinda seven kadının kendisine saygısı yoktur
Ayy onunla ömür mü geçer ayol🙄 gitsin başkasının başını da yakmasın, nefretlik.
Edemem. İlgi delisi değilim ama ilişkide çaba olmalı. O çabayı göremezsem uzaklaşırım.
Hayır neden mutlu yasayacıgım zamanımı bosa harcayım
Gerek varmıydı bunlara insan denemek hangi birinize söylim ki 2 sene oldu susuyorum artik 🤐
Mümkün değil geç sürekli geç yazanlara bile tilt oluyorum
Senelerce ilgisiz bir adamlaydım. Senelerce dayandım. Sonunda o beni terketti.
Açıkçası ben çok kararsız bir insanım karşımdakinin beni sevsiğine emin olabilmem için çok çaba sarf etmesi gerekiyor. Eğer karşımdaki kişi ilgisizse bu beni olumsuz düşündürür ve onunla devam edemem
Benim eşim öyle ve en kötüsü devam ediyorum
Edemem, ilgi sevgiyi besler.
Yahu şu düşündüğün şeye bak ilgi milgi gerekmez ahhhh ahhhh
İlgisiz erkeği annesi sevsin sevgilimse gosterecek yani bitane sevgilisiyiz sonuçta
Yaptık öyle hatalar zamanında 🥲
Tabi hepimiz yaptık onu djdjdj
Neyseki hatalardan ders alıyoruzdur inşallah 😂
Alıyorum sanıyordum da almıyormuşum jsjsj
Çiçeği sulamayanla ömür sürdürülmemeli.
@Siyahkadife ya çok sulayıp çürütürsen?
Sevgili olmam ben kimseyle
Edemem tabii ki neden edeyim
Zor ben genelde ilgi yoksa giderim hsshsh
Çok zor olur bu yapamam
Hayır asla devam etmem
İlgisiz sevgi bitmeye mahkumdur
hayir aslaa tahammul edemem
Maalesef bu mümkün değil.
Edebilirim ama neden yapayım ki sjsj
Keyfi bir ilgisizlik ise olmam
Hayır ama aşırı ilgi de rahatsız eder
Hayır, edemem. Samimiyetsiz gelir öyle
ilgisizse nasıl sevgili olmuşum acaba
Hayır… hayatımda olmasının bi anlamı olmalı…
devam etmem
Hayır
Şutlarım
Laf var ama icraat yok derler buna alemde
Edemem
Asla devam etmem
Etmem
Hayır
Edebilirim
Hayır tabiki
Asla
Devam edemem