AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
Şimdi herkes bu yasa kadsr evlenemediyse bir şey vardır der ama belki de doğru kişiyi bekliodu bu zamana kadar⌛⌛
Sen çok gençsin o ise oldukça yaşlı hayatı seninle, senin gibi heyecanla yaşayabilir mi bilemiyorum
İyide ben hayatı yaşayan bi kadın degilimki
Gezip tozmam öyle hayatım yok
Parkalarda bahçelerde kitap okurum sigara bile içmem öyle basit sakin hayatım var zaten gürültüyü sevmem
Yine de o yaşayabildiği bir çok şeyi yaşayıp tattı deneyimledi sizse her şeyi daha yeni yaşayacaksınız belki de
Olunur fikren zihnen anlaştık dan sonra boş tek zorluk çekeceğin durum aile yaşam tarzları
Çok büyük be bacım, yani seviyorsan bir şey diyemem ama bir müddet sonra aşk, sevgi kalkacak gerçekler görünecek. Ama senin kararın kalbinden ne geçiyorsa öyle yap
Ben tecrübesizim.. hiç sevgilim olmadı sevilmedim oyuzden nolcak bilmiyorum
Bana yazar mısın bir sey diyecegim
Seviyorsan olur sevmedikten sonra dünyanın en yakışıklı fit zengin adamı olsa bile olmaz
kanka zorlama fazla kuşak farkı felan ne kadar seviyorsun onu bilmiyorum ama ço zorr
Olur derse olcan herhalde senin düşüncen önemli bakire olmadığın için galiba böyle dusundun yoksa 47 yaşındaki birini evlilik sacma
bakire olmadigi icin yalsi birinle evlenemdi cok sacma onca erkek bakire degil zar icin mk evlensin
Fayda olmicak birkac sene sonra pili bitecek sanki evlendi düşünüyor yanj zaten erkeklerin çoğu bakir değildir genelleme yapmayim vardır bakır olan dini hassas daha çok yapıyor erkekler çoğunluğu
Ben bakireyim bakır isterim yani
Bakire degilim bunu belirttim
Zarımı diktirmem 1 saatimi alır bunu biliyosun dimi zar dikimi yapıyorlar bende yaptırabilirim sonrada bakireyim diye kandırırım ama bundan degil ben bu adama ilgiliyim
Bakireykende ilgiliyim bekaretimi verdikten sonrada ilgiliyim
Anladım sen kime verdin bekaretini peki ve obje olarak bakmam bozuldu bozulmadı hakaret oluyor sorun evlilik dışı yaşamamak erkekler çoğu o kadar namuslu ki bakır olmazlar çoğunluğu bakire ararlar o ayrı bir şerefsizlik evlenmeden bakir biri namusunu almak kötü
Evlenmeden bakire birinin namusunu almak ayrı bir şerefsizlik ben bunu demek istedim kendini kullandırma erkeklere ben cinsin olarak üzülmeni istemm sene beni yanlış anladın obje olarak bakmam namus sadece kadına ait bir şey değil
O adamla evlenceksin yani adam yuva kurmam mümkün değil çocuk olsa sıkıntı ve belli bir süre sıkıntı olacak sen 30 gelince adam 50 yaşlarına gelcek sıkıntı yanj sonra gözün dışarı kayacak
O yastaki adamla Evlilik nedir hayatı kaydırma cocuk olsa dede olur babanla aran mi iyi değil aşkın yaşı yok bir şey diyemem genç diye istiyor düşüncesi sacmadir bizim yaşıtlarımiz sütten çıkmış ak kaşık gibi davranır nasıl çıkar bakire arayışı bakır olmayanın bakır olana sözüm yok vardır bu devirde dini hassas ince düşünceli çok nadir
Ben hayran oldum boşluğa düştüm çekici biriydi ben bile bakireyim aramızda ileri bir şey olmadığı halde kendimi kullanılmış hissettim geçici şeylere tahammülüm yok geleceğim yok diye ve çok iyi biri sadece ağzı bozuk hakaret etti ama sinirli hali anlık hemen geçer ona çok güveniyorum akranim olsa bırakırım ama onu yaptıkları sebep aradim
Çünkü ben dediklerine değil yaptıklarına bakarım sözde herkes rol iyi yapar anlık tepki veren değil sessiz insandan korkmak gerek ve ben trol sandım o adamla evlilik düşüncen varsa vazgeç adam olunca ne olacak çocuk yok yuva yok ailen ne diyecek bu duruma
Beni ekle özelden konuşmak istersen konuşabiliriz
evlenmeden onca erkek bakire istiyor onca kadinal yatio bakire erkek kalmadi bence kimseyi kandirma
Dini düşkün hassas ince düşünceli çok nadir var yok diyemeyiz benim erkek kuzenimlerim evlenmeden yaşamaya açık değillerdir
senin gibi düsünen erkek yok malsef nadir ya da erkek dedin yaşlı olcak kadin gnec kafasindalar yaslari gecince gebc kizlari oögun erkek sana deger verir snei üzmez diye kandirioyrla rbizim kizlarda gerizakali inaniyor sonra bosaniyorlar
Çok kötü orantısız bir vücudu var, neyapacaksın hem senddn nd kadar da büyük yaşı, delirdin mi sen?
yaşlı heryerde seni kiskanacak pisamn olacaksin aha buraya yaziyorum
O kıskanıyomu bilmiyorum kıskansada belli etmiyor ama ben onu çok kıskanıyorum
evlenince belli eder zaten
Ben ona yeter miyim diyorsun, gencecik kızsın o sana yetsin önce
Ben psikolojik olarak tedavi görüyorum o anlamda sordum hani yeter miyim diye
Neden olmasın olur tabi 🙂aşkın evliliğin yaşı yoktur
Sagolun
Senin yaşında genç adamlar varken babanın yaşındaki adamla saçma olmuyormu
kafanız uyuyorsa yas kılo onemlı deılde aıle mevzusu sıkıntı cıkartmasın adam rahat olunca evlenınce karısanı bekarkenki gıbı olmaz soylıyım
Bn 27 yaşındayım 37 yaşında bie ask olduğum ailm kiymetti kopardı 10 yaş büyük diye
Sonra noldu ilişkiniz bittimi
Benim ailemde ögrense evlatlıktan reddeder
Biti
170 boy 90 kilomu super mario m... k ne işin var ya hadi 30 olsun da 47 ne
Ya bu eskiden böyle degildi yani 10 sene önce böyle degildi zayıftı sonra yaşlandıkça göbeklendi ya
Hey allahim erkek mi bitti baban yaşin da ya
İster 60 yaşında olsun, evlenmeyi yaşamak herkesin hakkı!
Olmaz ya o 47 yaşında bir adam sen 25 bence olmaz. Fiziksel özellikler vs. bile olmam ben diyor.
Niye evlenmemiş 47 yaşına kadar 🙄
Bende 45 yaşında bekar biriyim bu gayet normal bir şey
Oda senin gibi ögretmen
Denk gelmişsindir böyle biraz manyak ögretmenler vardır yani yüzüne karşı demezsin ama arkasından "bu hocanın tahtaları eksik" dersin işte o da tahtası eksik hocalardan
Evlililkle işi olmaz bunun yani normal bir kadın bununla evli kalamaz
22 yaş farkı çok fazla. Bence yapmayın.
Kafam çok karıisik
Olmaz bence baya yaş var
Yaş farkı çok fazla🤔
Evet maalesef
Olmaz yaş farkınız çok fazla
Evet ama ondan başkasına bakamıyorum
Bu ne lan başka insan mı yok
Var ama bu adami begendim
Hayatının hatası olur demedi deme yaşlı bakıcılığı yaparsın
Oda dogru gibi
Öyle zaten 3-4 seneye ölür dul kalırsın ortada kimse seni de almaz
Valla böyle kizlar yüzünden hakeden hakettigini bulamıyor sonra ortada kalıyorlar yok onu bıçaklayor yok bilmem ne...
yaş farklı bir süre sonra çok sorun olabilir
Sizden olursa benim de bir umudum olur
olmaz tabi kalkmaz o şey
Sen istiyorsan yasin hic onemi yok
Olur bebem yhaaa nolcak
Şekil verilebilecek bşr karakter
iki ihtimalinde tam ortası
Gönül bu otada konabilir
Çok yaş farkı var olmaz
olur ama ilerde cok pisman olursun
Kanka nasıl bi kafa yapın var ne okudun sen
Olmaz la kafayı mı yedin 😄