Kızlar Bir Adım Öne Asker erkekler çekici midir? (Sayfa 2) Yasinyasar Takip Et Xper 4 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Asker erkekler çekici midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Üniforma çekiciliği var yoksa adamların değil 0 1 Yorumla Yasinyasar +1 yıl Anladımm Yorumla
minnoshanim Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Evet cekici :D 2 1 Yorumla Yasinyasar +1 yıl Ne kadar çekicii :D Yorumla
_nil_irem Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 617 cevap paylaştı. Evet :D 1 2 Yorumla Yasinyasar +1 yıl Kısa ve özz :D Yorumla _nil_irem +1 yıl Hahahah Yorumla
pinktweety18 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl bir adım geride.. 1 2 Yorumla Yasinyasar +1 yıl Sebep? Yorumla pinktweety18 +1 yıl bilmem ama onceliklerim farklı asker olması onu on plana itmrz. Yorumla
PenguenKarısı Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Evveett.. 1 1 Yorumla Yasinyasar +1 yıl Dış görünüşşş nasıl olmalıı? Yorumla
hayatbirtiyatro Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Hayır 0 1 Yorumla Yasinyasar +1 yıl Evet oldu o :D Yorumla
susine Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Evet :) 2 2 Yorumla Yasinyasar +1 yıl Dış görnüş önemli mii? Yorumla susine +1 yıl Ne yalan söyliyim kim için önemli olmaz ki Yorumla
chukkyy Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Eveet 1 3 Yorumla Yasinyasar +1 yıl Dış görünüş önemli mii? Yorumla chukkyy +1 yıl Önce adam olsun da. Yorumla Yasinyasar +1 yıl Sert. Yorumla
Couchpotatoo Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Evet öyle bence 0 2 Yorumla Yasinyasar +1 yıl Önde yapan hangi durumu? Asker olması mı? Üniforma mı? Spor yapması mı? Yorumla Couchpotatoo +1 yıl Hepsi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl görev yerine bağlı 0 2 Yorumla Yasinyasar +1 yıl Nasıl yani? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl doğuda olmasa iyi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yok değil 0 2 Yorumla Yasinyasar +1 yıl Tamam :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl :D:D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Evett 😅😅
Nooldu :D
Bordo bereliler karizma
havası ve parası çekici olabilir dikkat et
Üniforma çekiciliği var yoksa adamların değil
Anladımm
Evet cekici :D
Ne kadar çekicii :D
Evet :D
Kısa ve özz :D
Hahahah
Askerlik Vatan İşidir Çekiciliğe Gelmez :)
bir adım geride..
Sebep?
bilmem ama onceliklerim farklı asker olması onu on plana itmrz.
Fark yok
Çekici değildir^^
Evveett..
Dış görünüşşş nasıl olmalıı?
Yess
Görecelii galibaa
Hemde nasıl ^^
Zaafım yok
Hayır
Evet oldu o :D
Evet :)
Dış görnüş önemli mii?
Ne yalan söyliyim kim için önemli olmaz ki
Eveet
Dış görünüş önemli mii?
Önce adam olsun da.
Sert.
evet oyledir :)
Evet öyle bence
Önde yapan hangi durumu? Asker olması mı? Üniforma mı? Spor yapması mı?
Hepsi
Boşver ya
görev yerine bağlı
Nasıl yani?
doğuda olmasa iyi
Yok değil
Tamam :D
:D:D
hayir