Gizli Üye(36-45)+1 yılTurk kızlarından bu zeka seviyesinde ancak bu beklenir üniforma güzel içindekinin önemi yok ambalaja çok meraklısınız tip der içinde beyin yok onu düşünmez.
Askerlik yapmasak anlarımda tsk kadar hantal bir yapının içerisinde her boku ben bilirim diyen harbiyeliler ve iş bulamadığı için asker olan sözleşmelilerden başka bir şey yok. Şu kızları askere almalılar diyorum bir görsünler o çok beğendikleri adamlar ne iş yapıyor ortamı görsünler istiyorum sonra çekicimi kurtarıcımı uniformalılar anlarlar.11 Yorumla- +1 yıl
bir bakıma öyle
yok be. kardes ,, eakidendi.,, simdi. kiz. bile. vermiyolar ,, asker dagda. gezen coban. diyolar ,. :D gorev ne buarada
213 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim subay olmayı düşünüyorum da
- +1 yıl
Yok be kardeşim. Ailem allaha şükür kıt kanaat geçiniyor. Üniv kazanmama rağmen gidemedim aileme destek olmak zorundaydım. Şimdide askere gidip kalacağım oradan da subaylığa geçmeyi düşünüyorum. Malum ailesine bakamayan eşine nasıl baksın :)
- +1 yıl
Eyvallah kardeşim. Sıkıntı yok bende en iyi yaptığım şey spor zaten. Sınavlar terletir biraz :) oda çalıştıracak birini bulurum artık napalım :)
- +1 yıl
Uuhh teşekkürler :)
- +1 yıl
Müdür boy 1.90 boxörüm. Spor zaten organım gibi bırakamıyorum. Kiloda 90 . Moralimi alt üst ettin şimdi.. Neden seçilemeyeyim kii..
- +1 yıl
Allahın izniyle olurum ben :)
düşüncelerini takdir ettim. Babam subay mutlaka bir havan olur. Yaşamları evet zor fakat maddi anlamda iyisin ve askerlerin yararlanabileceği tesisler vs çok ucuz ve rahat. Tek sorun gezmek
13 Yorumla- +1 yıl
Gezemiyor musun? Eşime süprizler yapamam mı? Mesela geceleri güzelim gel bir yere götüreceğim diye götürüp şehri ayaklarımın altına alıp yemek yemek nasip olmayacak mı? :D
- +1 yıl
Nöbet kitlemesinler de :D
+1 yılÜnüformalı erkekler genelde çekici ve karizmatik gelir bayanlara tabi az buçuk tipte olmalı:)
12 Yorumla- +1 yıl
Bebek gibi oluyor yüzümüz ama sakalsız :D
- +1 yıl
Zaten o ünüformayada sakal yakışmaz
Sinek kaydı tam ideal
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
+1 yılBaştan beş sıfır öndeler bence. Konu aslında üniforma değil. Ülkeyi koruyor o adamlar kahraman yani. İster istemez her kadının kafasında direkt bu canlanıyor. Koruyucu bir model. Zaten sporla arası da iyi oluyor askerlerin, dinamikler. Bence mükemmel. Sıkıntısı da tayin durumları , nöbetler ve tabiki her an çatışma olabilir aileler bu yüzden eli kulağında beklerler. Ruhsal olarak yorucu olur aile için.
00 YorumlaTaraftarı elbet vardır sevenide ancak çoğunluk kız vermekten ve evlenmekten çekinir. Tayin durumu zorunlu görev derken ailenin kalıcı bir yerde duramaması ve çocuğun bile kalıcı okulunun olamaması gibi sebeplerden.
02 Yorumla- +1 yıl
Değişkenlik var yanii
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 17,1b cevap paylaştı. Evet her zaman bunu yaşadım. Bakışlar farklıdır ve çoğu zaman davetkardır.. Milli güvenlik dersine gittiğim kız lisesin de cebime çaktırmadan aşk mektubu bile koyan kızlar olmuştu.. Fakat asker eşi olmak öz veri ister meşakkate alışık olmak gerekir..
07 Yorumla- +1 yıl
Beyefendi rütbeniz nedir acaba?
- +1 yıl
Şimdi benim boyum 1.90 kilom da 90 . Sporcuyum. Alınmama olasılığım var mı acaba?
- +1 yıl
Aman albayım yapmayın komando olunca ev yüzü göremeyiz
- +1 yıl
Komutanım birşey sormak istiyorum. 2018 kasımda askere gideceğim askerlik şubesinde kendi isteğimle komando olmayı istiyormusunuza evet yazdırdım. Boy 175 kilo 60 1 yıl dövüş sporlarının en ağırı muaythai yaptım şimdide güreşe gideceğim kondisyonum var komando olma şansım nedir cevaplarsanız sevinirim iyi günler
Yok be insan insan olsun benim icin önceligi falan yok
20 Yorumlacıxx ben istemem helede denizcileri filan :( tamam çok yakışıklı olabiliyorlar ama işte onların çoğu iyi olmuyor.
17 Yorumla- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
6 ay denizde adamlar erkek yüzünden başka birşey görmüyorlar :D
- +1 yıl
Kişiden kişiye değişir ki o
- +1 yıl
Peki bakalımm
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi kimse şehirde asker üniformasıyla gezmiyor o yüzden pek dikkat çekmiyor eskidendi onlar anca kışla geziyorsun
01 Yorumla- +1 yıl
Oda var tabi
Fizikleri çok güzel oluyor. Ve postal ayaklabıyı erkeklere çok yakıştırıyorum genel olarak.
Askeriyenin kampına gitmiştik komandolar çıksın diye bekledik ama cumartesi izinlilermiş :((17 Yorumla- +1 yıl
Pazar değil mi o :D
- +1 yıl
Ben subay olduğum zaman gel söz işe gideceğim senin için :D
- +1 yıl
Mesaj atar mısın özelden :D
- +1 yıl
At bir sen :D
+1 yılBence askerlik çekicidir. Kızlarda beğeniyor, çünkü erkeğe tam olarak yakışan meslek. Bende Asker veya polis olucam İNŞALLAH :)
03 Yorumla- +1 yıl
İnşallah kardeşim
+1 yılAbim astsb babam gazi ben ise aydin helikopter filoda askerlik borcmu odyorum nesi cekici bunun bee
01 Yorumla- +1 yıl
Bıraktın mıı?
evet çok severim askerleri hepsi kardeşim olsun oğlum var inş önce hayırlı insan sonra asker olsun isterim
12 Yorumla- +1 yıl
Aminnn
+1 yılYakışıklıysa çekicidir. Meslege göre olmuyor bu işler :)
13 Yorumla- +1 yıl
Çekici değilim o halde :(
- +1 yıl
Yakışıklısın
- +1 yıl
Ben beğenemiyorum kendimi.
Şaka mı yapıyorsun tabi ki öyleler bakma abuk subuk konuşanlara ama şu da bir gerçek ki her kadının. gtü yemez asker eşi olmaya
03 Yorumla- +1 yıl
Yemiyor evet. Ama sebebini anlayamadım hala
- +1 yıl
Çünkü zor geliyor onlara bir çoğu hayatları boyunca hiç manevi olarak gerçek bir sıkıntı yaşamadı. Bir çoğu halen daha en büyük problemin kendisi hakkında dedikodu yapan yan komşusu olarak görüyor. Sen günlerce belki haftalarca evden uzakta çatışmada olacaksın ve eşi her şeye hazırlıklı olmak zorunda hem ruhsal hem fiziksel olarak. Onlara zor gelen bu mücadele etmek onlar için çok zor. Çünkü sen şehit olursan gazi olursan bir çok sorumluluk onlara kalacak
- +1 yıl
Duaa edecekler :)
+1 yılÜniforma evet ayrı bir hava katıyor ama üniforma giyeceksen hakkını vermen lazım kas lazım kas. Kas+üniforma+güzel bir günes gözlüğü ile brçok Türk kızı sana hayran kalır panpa
05 Yorumla- +1 yıl
Kas yönünden sorunum yok :D
- +1 yıl
Gözlüğün var mı :D
- +1 yıl
Hayır
- +1 yıl
Şaka bir yana zor meslek aile yaşantısı açısından çok zor. Benim babamda kolluk kuvvetiydi. Şark hizmeti atamalar. Tam bir yerde hayat kurarsın hooop atarlar seni başka bir şehire herşeye sıfırdan başlarsın. yeni şehir yeni insanlar.
- +1 yıl
Evet zor :(
sevdiğim se daha çekici geliyor ama diğerlerini allah sevdiğine bağışlasın
10 YorumlaMeslek olarak düşünmemek lazım, üniforma erkeklere aşırı derecede yakışıyor :D
12 Yorumla- +1 yıl
Mesleğin nesi var :D
+1 yılÜniformalı olan kişiler hep çekici olmuştur kızlar için. Ozellikle bahriyeliler :)
01 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş var galiba :D
+1 yılTek asker çekicidir oda havacı pilot subaylar :D Üniformaları içinde çok seksiler açıkçası
13 Yorumla- +1 yıl
Havacı değilsek seksi değil miyiz :D
- +1 yıl
Havacı üniformaları daha hoş gelıyor :) denizci subaylarda fena değil :)
- +1 yıl
Anladım :)
+1 yılNe alaka millet nereyi öveceğini şaşırmış.. insanlar bir garip olmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz kizlara göre birazda tip varsa tadından yenmez. Ama cevik kuvvetleri tek geçerim :D
246 Yorumla- +1 yıl
İsmi güzel ama asker daha iyi :P
Cevap sahibi+1 yılYok canım :D maalesef
- +1 yıl
Özel timin gecesi gündüzü yok ama
Cevap sahibi+1 yılSen bu tatlılıkla ne olursan ol dikkat çekersin istersen çevik kuvvet istersen ajan istersen kuruyemişçi istersen manav
- +1 yıl
Teşekkür ederim. O senin kalbinin temizliğimden geliyor :)
- +1 yıl
Yine klavye hatası yaptım. Beni vurar mısın ya. s
Cevap sahibi+1 yılVurmak yerine öpsem olur mu
- +1 yıl
Malesef sevgilim var :)
Cevap sahibi+1 yılKapan kapmış desene sen.
Allah ayırmasın demek düşer sevgilisi olan birine başka hiç birşey demeye hakkımız yok :)
Cevap sahibi+1 yılsende her yerde karşıma çıkıyosun be :D
Cevap sahibi+1 yılAllah var yakışıklı çocuk Allahın bildiğini kuldan mı saklıycaz ama sevgilisi var orda durcaz ayıp olur.
Cevap sahibi+1 yılbir kaç cevapta denk geldik hayırdır ya :D
Cevap sahibi+1 yılKader kim
- +1 yıl
Arkadaş olabiliriz sıkıntı yok :D
Cevap sahibi+1 yılSoran arkadaşım yok sağol :D hem senin bu sorduğun soru yani ne biliyim git sevgiline sor be bu soruyu :D
Perfect21 yok ya kader değil seninki işsizlik her cevaplayana bulaşıyorsan özellikle bana :D
Cevap sahibi+1 yılBen istiyosun biliyorum
Cevap sahibi+1 yılsenle konuşmuşluğumuz var gibi geldi :D
Cevap sahibi+1 yılhayır yorumlarda felan özelden baktım konuşmamışız
- +1 yıl
Sevgilimi karıştırma :D alala şuna bak atar da yedik. Siz kızlar var ya :D
Cevap sahibi+1 yıl:D:D bize niye soruyorsun :D alla alla neden hayallerimizi süslerken yıkıyorsun söyle şimdi :D sevgilin var ona sor bize sorma git hadi :D
Cevap sahibi+1 yılNeden yaziyim
- +1 yıl
Sen bir özelden yaz bakayım bana :D
Cevap sahibi+1 yılSevgilin yazsın sana :D
- +1 yıl
Yaz hadi sevgilimi karıştırma alala taktın sen sevgilime :D
Cevap sahibi+1 yılSevgilisi olanlara yazmama gibi bir huyum var :D simdi gidin burdan yalnız kalmak istiyorum :'(
- +1 yıl
Korkuyorum kendimden demiyorsun da :D
Cevap sahibi+1 yılSevgilisi olan biriyle fazla bile konuştum :D
- +1 yıl
Ayrıldım tamam :D asdfg
Cevap sahibi+1 yılAhahahaahahahaha :D krize girdim
KOMIK DEĞILSIN.- +1 yıl
Espiri yapmadım. Sevgilim falan yok. Profilimde de belirttiğim gibi :)
Cevap sahibi+1 yılHayallerimi yıktığın için seni affetmeyeceğim bunu da bil.
- +1 yıl
Ya mesaj at hadi alayım gönlünü :D uğraştırma beni her seferinde yoruma kadar
Cevap sahibi+1 yılGerek yok başkalarıyla dalga geç sen
- +1 yıl
Dalga geçmiyorum. Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.
+1 yılEvet olabilir fark ettim ki işe yarıyor asker olmak
Ama sadece bunun için omur boyu asker olunmaz
☆mekanik00 YorumlaHayır cunku genellikle sinirli oluyolar ve evlilikleri de çok sorunlu oluyor.
05 Yorumla- +1 yıl
Kişiden kişiye değişir ki o
- +1 yıl
Allah korusun..
- +1 yıl
İnşallah
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 572 cevap paylaştı. Ne desem bos simdi, bu meslekteyiz ama yari yariya diyelim kardesim :)
02 Yorumla- +1 yıl
Zor muu :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe bir adımı ya beş adım öndeler bence😄
Çok hoş bence ben çok seviyorum😊20 Yorumla
+1 yılSubay veya astsubay olmak için Msü sınavına girin... Askerde teskere bırakarak çok çok zor... Ayrıca subaylık için 4 senelik her hangi bir fakülte , astsubaylık için de 2 yıllık bir fakülte bitirmek zorundasınız... Araştırın..
00 Yorumlabir polis var ne polisi bilmiyorum siyah pantolon filan onların kostümü güzel
12 Yorumla- +1 yıl
Çok açıklayıcı oldu :D
15 ay askerlik yaptım biride ay cok cekicisin demedi :D
11 Yorumla- +1 yıl
Ahaha çok yaşa kardeşim sen :D
çekici tabi ama ben polis olacağım için yunus polisler daha çok dikkatimi çekiyor
11 Yorumla- +1 yıl
Hımm :)
+1 yılbüyük konuşturmasaaan insanları. asker ve polis benden uzak, mısıra sultan
10 Yorumlabenim eşimde uzman cavuş erzurumdayız ama yakışoo kıyafetler :)
12 Yorumla- +1 yıl
Nöbeti nasıl acaba? Cumartesi pazarı tatil mi?
+1 yılüniversite mezunu olmadan subay olamazsn , sen neyin kafasındasın
03 Yorumla- +1 yıl
Üniversite okuyorum kardeşim :)
- +1 yıl
ha ailemin durumundan gidemedm falan yazmıssında tam okumadm galiba , olursun inşallah baba asker bnmde , hayırlısı olsun
- +1 yıl
Eyvallah usta. Açıktan okuyorum
+1 yılYok valla 190 boyunda esmer vw havaciyim ama yok :)
02 Yorumla- +1 yıl
Gönlüne göre bulursun inşallah :)
- +1 yıl
Amiiiiiin
Gizli Üye(30-35)+1 yılmeslek olarak gayet ondelerdır :D takma sen mılletı hacı ol tabıkı
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürlerr
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla acikcasi uniformalar bence cok cekici nedenini bilmiyorum ama uniforma aski var :P
12 Yorumla- +1 yıl
Üniforma kötü ki. s
Cevap sahibi+1 yılDegil ki muhtesem ya benim icin oyle baskasini bilemem
Her kız çekici bulur bence ama askerlik kadar kutsal meslek yok
01 Yorumla- +1 yıl
Evet öyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılonlar hep şehir şehir geziyor o yüzden evlenmk kötü olablr
12 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel işte her yeri görüyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılnesi güzel. ben ailemden ayrılmam
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin gibiyse bence her daim dis görünüs olarak bir adim öndedirler :)
13 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler. Ama dış görünüş açısından sakal olmuyo. s
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ya bosver sen sakkali sakalsizda yakisiklisindir sen :)
- +1 yıl
Bilmem
Gizli Üye(30-35)+1 yılZaaflarımdan biri. Valla çok karizmatik geliyolar. Yaş nolursa olsun. ☺️
14 Yorumla- +1 yıl
erler içinde geçerli mi?
- +1 yıl
Yaşın önemi yok diyorsun yanii
Cevap sahibi+1 yılÖyle geliyolar valla :)
Her türlü askerden bahsediyorum @teodorakis- +1 yıl
hımm. yaz özelden ozaman. asker değilim ama üniformam var :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılkarizmatik geliyor tabi ama :d şimdi evlenince sorun cıkar :d
02 Yorumla- +1 yıl
Neden?
Cevap sahibi+1 yılasker sonucta korkarım
+1 yılUniforma kadar seksi bir sey yok mk
12 Yorumla- +1 yıl
Emin misin :D
- +1 yıl
Evet
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜniformanın arkasına saklanan insanlar oluyorlar genelde bu saydıkların.
01 Yorumla- +1 yıl
Ben üniformayı arkama alırım :)
+1 yılbenim için iticidir çekici bulmam
14 Yorumla- +1 yıl
Beni tanımadın o halde daha :D
- +1 yıl
tanıma gibi bir isteğimde yok ;)
- +1 yıl
Ben istemiyorum çünkü :)
+1 yılgysileri cok cekici :)
11 Yorumla- +1 yıl
Kıyafet değiştiği zaman sona mı atlıyor :D
+1 yılBence fazlasiyla cekici :)
12 Yorumla- +1 yıl
Dış görünüş önemli mi?
- +1 yıl
Formanin cekicilik kattigini dusubenlerdenim
meslege gore cekiciklik olmaz bence
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle hatta 2 adim ondeler =)
11 Yorumla- +1 yıl
2 adımm? Bu iyiydi :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet :) hemde çok çok çok çekicidir ;)
11 Yorumla- +1 yıl
3 lü çok :D
+1 yılÜniforma her erkeği çekici yapar :)
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 837 cevap paylaştı. Üniforma çok çekici :)
02 Yorumla- +1 yıl
İçindeki önemsiz diyosn yanii
+1 yılParalı askerlik hepsinden öndedir. .
04 Yorumla- +1 yıl
Hepsinden zor ama..
- +1 yıl
Potansiyel meselesi her adam yapamaz. ..
Paralı askerlikte "bitli piyade" gibi nöbet tutmazsın. ..
Subay, astsubay olsan desen laftan anlamayan bir ton sığır sürüsünü idare etmeye çalışacaksın. .
Uzman çavuş desen bu ülkede bir değeri yok. . - +1 yıl
Parali aaker derken jigolomu :)
- +1 yıl
Jigolo geldi adamın aklına allahım :D
+1 yılOlabiliyolar bazıları :))
00 YorumlaBana cok çekici geliyorlar:D
11 Yorumla- +1 yıl
Aman vazgeçme :D
+1 yılbenim gözüme çok çekici geliyolar :D
12 Yorumla- +1 yıl
Doğru yoldayım yanii :D
- +1 yıl
hayırlısı :D
+1 yılhic ole bise dusunmedim
11 Yorumla- +1 yıl
Düşün diye sordum zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkek arkadaşım subay. :) çok da çekici...
21 Yorumla- +1 yıl
Allah ayırmasınn
Denizciler cok cekici
10 YorumlaHayır degıldır bence mimar önde :DDD
02 Yorumla- +1 yıl
Kaçak kat mı çıkacaksınız :D
Tabikiiiii
11 Yorumla- +1 yıl
Rütbenin önemi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet
13 Yorumla- +1 yıl
Dış görünüşş hakkında ne düşünüyosn peki?
Cevap sahibi+1 yılKıyafet zaten süper duruyo Üzerlerinde ve asker vb oldukları için bakımlı oluyorlar hepsinin tipleri düzgün oluyor hakiyle
Cevap sahibi+1 yılHaliyli
üniforma karizması sadece :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba subay oldunuz mu
00 Yorumla- Devamını Gör (23)
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler