1,5 aylık sevgilim fotoğraflarıma ve erkek arkadaşlarımla olan ilişkilerime karışmaya başladı, bu normal mi?

Bir beyefendiyle ilişkiye başladım ve oldukça saygılı, ince düşünceli ve naif biri. Çok sinirlenen biri değil normalde. Fakat "çekici" olarak nitelendirdiği fotoğraflarımı paylaşmamı istemiyor. İkidir koymak istediğim fotolara çok çekici sadece bana atsan olmaz mı diyor. Ana ekranı yapıyor sonra. Bir tane erkek arkadaşım (tamamen arkadaş gözüyle bakan bana ve ilkokuldan beri annelerimiz bile tanışıyor) fotoğrafıma kalp atmış ve benimki de buna sinirlenmiş. Uzattı da uzattı durumu. Yok seni suçlamıyorum ama bizim bir ilişkimiz var ben güzel kardeşim mıyım gibi şeyler söyledi. Başka erkek arkadaşlarımla tanıştırmıştım ama bu yorum yapanla tanıştırmamıştım. Ben de gerildim yorumu kaldırdım ve konuşacağımı söyledim ama uzattıkça uzattı. Sonra uzattığına pişman olup özür diledi. Ama bu sefer ben sinirlendim. O arkadaşınla çok sık görüşmeni istemiyorum gibi bir şey de dedi. Yani bunlar normal mi abartı mı ya da ben ne yapacağım
1,5 aylık sevgilim fotoğraflarıma ve erkek arkadaşlarımla olan ilişkilerime karışmaya başladı, bu normal mi?