Ya eğer özelden kastın ne olduğuna bağlı eğer kıyafetle alakalı bir durum değil ise bu sevgilinin seni arkadaşlarına göstermekten zevk aldığı anlamına gelir ki bu da sevdiği anlamına gelir ama tabi tam olarak bilemeyecem
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Normal degil sevgiliniz ya paylasimciligi baya asmis ya siz onun icin sadece eglencesiniz ya da karakteri bozuk. Yeeinizde olsam sevgilim degil artik eski sevgilim derdim
00 Yorumla
+1 yılNe amaç yani anlamadım😒 sevdiğini kendine saklar insan müzayede de açık artırmaya çıkarmaz dikkatli ol sevgiline arkadaşım.🌹
00 Yorumla
+1 yılnormal değil bu. Ve sen hala bu kişiyle çıkıyorsun. Kıskanır seven insan bu fotoğraf olsa bile. Paylaşmaz kimseyle
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
93Cevap
Göstermesi önemli değil gösterirken Ne Söylediği önemli Bunu yedim demesi var birde allah bana bağışlasın Evleneceğşm veya sevdiğim kadın demesi var.
ya da fotona bakıp arkadaşlarına Vucudunu anlatması var10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tatlım ne olursa olsun gösterilmez
Eğer her resimleri gösteriyorsa
Bence o çocukta bir sıkıntı var ve bedensel amaçla seninle düşünebilir.
İlişkini gözden geçir10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılDikkat Bağımlılık Yapar ses kaydı gelsin https://vocaroo.com/i/s1J1Z9ytcJWQ
00 Yorumla
+1 yılŞerefsiz bu. Ayrıl bu itten. Ne iğrenç insanlar var. Neden atıyorsun demedinmi?
20 YorumlaŞimdi fotonu paylaşır sonra seni paylaşır. Uzak dur.
20 YorumlaHiç normal değil seven adam normal fotosunu da göstermez kıskanır
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 591 cevap paylaştı.
+1 yılHiç de normal değil. Insan mahremini (derken yine çıplaklık değil tabi) başkasıyla paylaşıyorsa ben bunda art niyet ararım.
00 Yorumla bu hiçte normal değil bence. hatta çok saçma ve çocukça ya da amacı iyi değil. bence o huyunu değiştirmezse o kişiden uzak dur
00 YorumlaCiddi düşünülecek biri değil kendisi. Senle ilişkiye girdiğinde de arkadaş ortamında anlatıyordur. Şöyle yaptım böyle yaptım diye. Marifet gibi...
00 YorumlaSeni soranlara "bu kız" diyebilmek için bir fotoğrafını göstermiyosa ki özel fotoğraf diyosun üzgünüm ki normal değil ve doğru da değil
00 Yorumla
+1 yılbu kisiden ayril canimm boyle bir aptal erkege hala nasil sevgilim diye biliyosun
158 Yorumla- +1 yıl
ve sunu unutma sakin senin hakkinda pis seyler dusunuyolar sana orspuu damgasini bile takmislardi
- +1 yıl
her ne kadar ciplak foto olmasa dahi abla sozu dinle ayril sana ondan hayir gelmez
- +1 yıl
ikinizin burcu ne
- +1 yıl
Başak burcu erkeği için aşk hayatı tehlikeli bir oyundur. Aşkı bir tehlike olarak görebilir ve bu konuda oldukça sabırlıdır. Bir kadına yaklaşması ve ilişkiye başlaması oldukça zordur. Utangaç bir yapıya sahiptir, bu utangaçlığından kurtulursa tam olarak yeteneklerinin farkına varabilir. Kendisinden beklenmeyen bir aşk hayatına giriş yapabilir. Başak burcu erkeği ciddilikten çekindiği için, tam bir flört erkeğidir. Çok cazip bir erkek olarak olmasa da, burcu Başak olan erkekler bunu gayet iyi başarır.
Kaynak: www.basakburcu.net/basak-burcu-ask-hayati.html - +1 yıl
Terazi burcu erkeği son derece zevkli bir kişiliğe sahiptir. Güzel olan her şeyden hoşlanır. Hem kendisinin hem de karşısındaki insanın hislerine fazlaca değer verir. Yalandan nefret eder olabildiğince dürüst olmaya çalışır. Hoş, iyi niyetli ve kibar bir erkektir. Aşk hayatında verdiği sözleri yerine getirmeye çalışır. Kendisi nasıl davranıyorsa karşısındaki insandan da aynı davranışı bekler. Yumuşak ses tonlu, sakin Terazi erkeğinin his yönü oldukça kuvvetlidir.
- +1 yıl
oncelikle basak burcu ask hayatinda cekingenken
- +1 yıl
terazi burcu ise ask hayatinda capkindir
- +1 yıl
basak burcu aslinda kadinlara pek fazla onem vermez iskoliktir ama terazi erkegi kadinlara onem verir ama gozu baska kadinlarada kayabilir capkin olur
- +1 yıl
ama terazi burcu surekli kendini tartar ama basak erkegide zekidir ama soguk ve utangac ve titizlik hastasidir
- +1 yıl
senin burcun ne
- +1 yıl
ve ayrica bir erkek neden senle aceleylw evlenmek ister gecmisini arastir canimm
- +1 yıl
bunun kesin altinda bisey var ve sana soylemiyo
- +1 yıl
boyle bir erkegi tercih etme oncee nedenn aceleyle evlenmek istediginu sor
- +1 yıl
kizla bisey yasamislar mi
- +1 yıl
senin burcun. ne
- +1 yıl
nedemek begenmicez onun uzerinde her zaman sen hakimiyet kurmalisin dekii ben hemen evlenmek istemiyorum
- +1 yıl
beni gezdir tozdur k
- +1 yıl
canim cocuklukk aski dahi olsada kendine bu haksizligi yapmaaa
- +1 yıl
oncelikle hersey konusulmali gezilmeli evlilikten beklentileri neler
- +1 yıl
abla sozu dinle ilerde pisman olmak istemiyosan her zaman oncee karsi tarafin neler istedigini anlamalisin belki anlasamicaksin ilerde boyle sorunlar yasamak istemiyosan sormalisinn
- +1 yıl
hemm senin alilenin haberi var mi ya da onun ailesinin haberi var mi sana neler vaat ediyor
- +1 yıl
kiz senle ayni kafadayiz bende onu dusundum
- +1 yıl
oncelikle konus ona acikla de ben senin inat ugruna evlenebilecek bir kiz degilim git kendine baskalarini bul ya da de once kafani toplayip karsima cidli bisekilde cik de o zaman belki olur
- +1 yıl
bence bu kisiyi onemseme
- +1 yıl
yalan soyluyor erkekler her zaman boyle yalanlardan bahseder besbelli iste o kiza inatt benimde karim bu diycek ama sana onem vermicekk aklunda belliki hayla onu unutamamis kopek
- +1 yıl
bence yuz verme akli basina gelsin ona onun oyuncagi olmadigini ogret ve her zaman hakimiyet sende olsun ki sana saygi duysun
- +1 yıl
burcun ne😂
- +1 yıl
bir cok evlilik teklifi aldim ama umursamadim
- +1 yıl
sen bir ozgur ama hanim hanimcik zeki kizsin o zaman😂
- +1 yıl
yayyy😂
- +1 yıl
aa nerden biliyon😂
- +1 yıl
kiz sen beni mi takip ediyon
- +1 yıl
aa hatırlamıyorum 2 dakikadaunutan bir insanim
- +1 yıl
evet o bendim😂
- +1 yıl
ama hakketmisti
- +1 yıl
sinirlendirmesinlerr beni😂
- +1 yıl
az once iki tanesiyle ugrasiyodum😂
- +1 yıl
dahaaa
+1 yılHemen o sevgilini terkwt bugun fotonu paylasir yarin. poponu
12 Yorumla- +1 yıl
Neden aticaksin
- +1 yıl
Merak ettiğim bir kaç şey var sormak istiyorum
Çıplak ya da değil farketmez arkadaşlarına ya da bir başkasına göstermesi hiç doğru değil
10 Yorumlanormal değil tabiki sevilin güzel kardeşim olabilir :D
10 Yorumla
+1 yılNormal olduğunu sanmıyorum. Zevk uğruna senle beraber. Allah bildiği gibi yapsın.
10 Yorumla
+1 yılNormal normal
Bakın olum ben bunu şaaptım diye anlatır işte10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Sence normal mi? Korkuç, berbat, üzücü aman Tanrım.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılçıplak değil ne olursa olsun senin resmini paylaşan erkek deyyus olmalı... ya da hala aklı ermemiş süt çocuğu oyuncağını arkadaşlarına göstermekten ve hava atmaktan hoşlanan bir çocuk
00 Yorumla
+1 yılKüçük oğlan çocuklarıyla beraber olursanız sonucu bu..
10 Yorumla
+1 yılŞaka mı bu? Sen o g*vata sevgilim mi diyorsun..
Kusura bakmada iq seviyene tecavüz edeyim10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. sevgilin senınle dalga geciyorr , kullanıyor seni , uzak durr hemen ayrıl ve engelleee
20 YorumlaBnim sevgilim göstermiyor bile beni nazar değer mis 😂 normal değil
00 Yorumla
+1 yılÇıplak olmasan da normal değil. "What the fuck" diye bir sor bence
00 YorumlaBazi seyleri sorgulaman ici gayet yeterli bir sebep degil mi?
00 Yorumla
+1 yılBu kafayla 18 yaşına kadar nasıl yaşadın, merak konusu.
00 Yorumla
+1 yılÇok yakın arkadaşına atıyosa sıkıntı olmayabilir. Ama birkaç arkadaşıyla paylaşıyorsa sıkıntı
00 Yorumla
+1 yılyani ben olsam paylaşmazdım. tamam anladım çıplak değil ama özelden kastın nedir?
00 YorumlaOğlan sevgili değil peze. ven. k çıkmış. Ne işin var kızım öyle adamla?
00 Yorumla
+1 yılkendi özgüvensizliğini seinle tatmin ediyor belli ki..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin gavatlık yapıyor. Senide kullanıyor. Ona artık sevgili deme istersen?
00 Yorumla
+1 yılGavatsa normal şerefsiz haysiyetsiz ise normal kardeşim ise yine normal ama adamsa asla ki adam değil onun için normal ona rağmen senin hala sevgilin olması anormal
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal değil bence bir daha foto atma ve ilişkini kes seven erkek sevdiğini başka erkeklere niye göstersin
10 YorumlaTabiki normal değil ortalık şeyi olmussun normal mi diyorsun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. kıskançlık yok heralde sevgilinde. başka bişey daha deniyor ama ona...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir de soruyor musun, nasıl öyle bir insanla sevgili kalabiliyorsun..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı.
+1 yıloyle sevgilimi olur güzel kardeşim galiba kendisi
ben olsam ayrilirim10 Yorumla gavatoğullarından gelmeyse demek ki namus bilmeyen çoluk çocukla çıkarsanız olacaklar bunlar
10 Yorumla
+1 yılsapık güzel kardeşim. atma özel foto kızım malzeme etmiş seni muhabbet ceviriyor pust. özel foto gösterilirmi.
00 YorumlaNe şekilde olursa olsun paylaşmaması gerek sevgi dediğin şey özeldir sizin aranızda yaşanan şeyler özeldir ve size özel kalmalı Ortaya serilmemeliydi ben olsam hemen ayrılırdım benim özelimi elalemle paylaşmak ne demek ya...
00 Yorumla
+1 yılSana göre normal mi? Bizi ilgilendirmiyor sonucta atıp atmaması
02 Yorumla- +1 yıl
Beyinsiz bide eksi vermis, aptal kiz iliskiyi yasayan bizmiyizde bize soruyosun normal mi diye sen rahatsiz oluyosan normal degildir zaten mal
Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. Yarın da seni paylaşmasın dikkat et. Işte bu sevgililer hep böyle cıvık insanlar
00 YorumlaVe sen de, hala sevgilim diyorsun bu vatandaşa? üzülüyorum. :)
00 YorumlaSence normal mi bence baya anormal. Gavatlığın kaçıncı seviyesi bu?
00 Yorumla
+1 yıliyi misin sen soruyorsun birde nasıl bir normallik bekliyorsun bu durumdan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 554 cevap paylaştı. Özel demişsin neresi normal bunun ve halen sevgilim diyorsun bence sorgulamalısın sevgilin mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaslinda sorunun cevabini kendin biliyorsun eger bilmiyorsan cahil kalmisin
00 YorumlaBu sana ciddi bakmadığı konumdasındır üZgünüm 😔 Erkek adam sır gibi saklar sevdiğini herkese göstermez sadece çok yakın ama çok yakın olduğu arkadaşlarına 💔
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOndan sonra yakın videolarınız olunca da internetten beraber izlersiniz grupça
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı. değil bu seni sevmediğini sadece kullandığını gösteriri arkadaşlarına göstermeside payylaşımcı olduğunu gösteriri ayrıl bence hemen
00 YorumlaInsan biraz kıskanır biraz sahip çıkar mk. kardeşime bak arkadaşlarına göndermek ney. Ondan sana hayır yok!!
10 Yorumla
+1 yılNormal resim dahi olsa paylaşılmaz sevgili mabeddir özeldir
00 Yorumla
+1 yılHaha 😁 yorum kasmak için hayali güzel kardeşim sevgili he? İyimiş 😉
00 Yorumla
+1 yılBanada atar misn merak ettm sevgiln neden paylasiyo
00 Yorumla
+1 yılsibel kekilli de p. no sektörüne öyle girdi. :D :D :D
00 Yorumla
+1 yılCiplak degilse neyden rahatsiz oldun vede o nasil bir güzel kardeşim kusura bakmada
00 Yorumla
+1 yılaaaa ne demek tabiki de normal =) sen ne aptal insansın ya bide buna ses çıkartmıyo musun sen
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOha bildiğin seni kullanıyor bu kadar saf olma ayrıl ondsn
00 Yorumla
+1 yılKAYPAK insan deniyor o gibilere sen onun için atarsın odaya hava atmak için çevresindekilere atar
00 Yorumlabence hemen savcılığa suç doyurusundan bulun herkes özelini bilmesin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni sevmediği ortada hepsi fotolara bakıp mala asılıyordur
00 Yorumla- Devamını Gör (104)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne