arkadaslar bu sene tanistigimiz yakin bi arkadasim var. biz bu arkadasimla bazen sacma fotolar falan cekiyoruz yani canım sıkılınca onun telefonundan kendimi cekiyorum ama tamamen random takılıyorum neyse gecem yine takilirken random bi hareket yaptim ve arkadasim da videosunu cekti bize komik geldigi icin arada acip guluyoduk. sonra sevgilim de ne oldugunu sorunca bende bakmasini istemedim cunku kendi aramizda eglendigimiz bir seydi ve gostermesini istemedim ve bunu da arkadasima belirttim. her neyse iste bugun erkek arkadasimin snapchatinde gezerken arkadasim olan kizdan mesaj geldi ve benim onun telefonundan cektigim tum fotolari ve bahsettigim o videoyu atmisti. erkek arkadasim gormeden mesaji silmeye calistim ama silinmedi snap algoritmasi cok tuhaf. neyse arkadaslıktan cıkardım silinmesi icin ve yine gitmedi sonra kizi geri ekledim falan fotograflar video hala duruyordu silemedim ama sohbet yayinindan mesajlari sildim ve eger sevgilim gormezse büyük ihtimalle 1 gun sonra silinecek. olay cok sacma gelebilir ama ikisine de hicbir sey demedim ne yapacagiimi sasirdim yani ozel degildi ama ben gormesini istememistim ve bunu bilmesine ragen galeriisinde bana ait ne varsa atmis. acikcasi benim icin cok sinir bozucu bi olay yani konusmali miyim bilmiyorum normal mi sizce?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hayır normal değil.
Bence konuş ama yakın kız arkadaşının snapi neden sevgilinde var ki bu da ayrı sorgulanması gereken bir durum bence
Aynısını söyledim ))
genelde beraber takiliyoruz gun icinde onlar da samimiler biraz eklesmisler bilmiyorum
Görev 1. Bir kaç dakika onların hal ve hareketlerini düşün ve değerlendir.
Şahsen senin yerinde olsam bu kadar samimiyetten rahatsız olurdum ki bence sen de olmalısın
Erkek av kız avcı soru sahibi düşman, avcı avını soğutma tekniği uyguluyor sonuç düşman bertaraf
oluyorum aslında da surekli bastiriyodum ama daha iyi anlıyorum su an tesekkur ederim
))
Yani umarım sorunları halledip doğru kişiyle mutlu olursun ☺️
kizla konusmayi kes askim o kiz sevgiline goz koymus acikca. sevgilin de onunla konusmasin. ayrica bi kizla snapten eklesmek ne
ay degil mi üstelik daha da kotusu yine snapte bi kizla eski konusmalarini gordum ve flortoz konusmuslardi yani aradan aylar gecmis ama mesajlarin hala duruyor olmasi baya rahatsiz etti
aaa nooo. diger yorumlari da okudum kesinlikle ayril o cocuktan. ne alaka kizla neden eklesiyo bi de snapchat gibi aldatmaya musait bi uygulama 😁 eski flortle mesajlar duruyo, sana biseu demeden senin arkadasinla eklesiyo ki kiz onu eklese bile sana soylemeliydi bu durumu. su anda sorun yok gibi gorunuyo ama her an sorun cikabilir
Tabii ki normal değil konuş kızla ve engelle her yerden
tesekkur ederim yarin konussam iyi olur
Üşendim okumaya , kısaca çirkin göründüğün fotoları atıyorsa noemal değil
Asıl soru 1 senelik olan arkadaşın erkek arkadaşınla snapten niye ekli.
yani beraber takiliyoruz surekli arada eklesmisler bilmiyorum
Dikkatli olmakta fayda var. Erkek arkadaşın için birsey diyemem ama kız aklından ne geçti de böyle yaptı.
Hayır değil tabiki
Yanlış diğer yanlışta hala arkadasim demen
Normal değil yol ver
normal değil tabiki
Sizi çekemeyen biri olması muhtemel
Değil
Rakip
sanmıyorum ya
Emin misin ))
eminim cunku surekli beraberiz bir sey olsaydi anlardim
Ezel`i izledin mi?
hayiir maalesef
Baş karakterin sevgilisi en yakın arkadaşıyla bir olup iftira atıyor ve evleniyor. ))
spoi yemis oldum galiba
Hayatın kazığını yemektense onu yemek daha makul
Seni beğenmişler
anlamadim :(
Değil