Yakın arkadaşımın erkek arkadaşıma benden habersiz benim fotoğraflarımı atması normal mi?

arkadaslar bu sene tanistigimiz yakin bi arkadasim var. biz bu arkadasimla bazen sacma fotolar falan cekiyoruz yani canım sıkılınca onun telefonundan kendimi cekiyorum ama tamamen random takılıyorum neyse gecem yine takilirken random bi hareket yaptim ve arkadasim da videosunu cekti bize komik geldigi icin arada acip guluyoduk. sonra sevgilim de ne oldugunu sorunca bende bakmasini istemedim cunku kendi aramizda eglendigimiz bir seydi ve gostermesini istemedim ve bunu da arkadasima belirttim. her neyse iste bugun erkek arkadasimin snapchatinde gezerken arkadasim olan kizdan mesaj geldi ve benim onun telefonundan cektigim tum fotolari ve bahsettigim o videoyu atmisti. erkek arkadasim gormeden mesaji silmeye calistim ama silinmedi snap algoritmasi cok tuhaf. neyse arkadaslıktan cıkardım silinmesi icin ve yine gitmedi sonra kizi geri ekledim falan fotograflar video hala duruyordu silemedim ama sohbet yayinindan mesajlari sildim ve eger sevgilim gormezse büyük ihtimalle 1 gun sonra silinecek. olay cok sacma gelebilir ama ikisine de hicbir sey demedim ne yapacagiimi sasirdim yani ozel degildi ama ben gormesini istememistim ve bunu bilmesine ragen galeriisinde bana ait ne varsa atmis. acikcasi benim icin cok sinir bozucu bi olay yani konusmali miyim bilmiyorum normal mi sizce?

Yakın arkadaşımın erkek arkadaşıma benden habersiz benim fotoğraflarımı atması normal mi?