Oyunda tanışmıştık sonra çok yakın olduk. Bir gece erkeklikle alakalı özel durum diyerek benden özel bir fotoğraf istedi. Zaten farklı şehirlerde olmamıza güvenerek birkaç defa daha attım. Görsün işini sonuçta bana dokunmuyor dedim. Ama bugün yanlışlıkla fotoğrafımı al kanka yazarak bana attı. Beynime kan sıçradı resmen. Direkt engelledim ama ben ilk kez ona bu kadar açtım kendimi ya. İlk kez birine bu kadar güvendim. Ne yapacağım? Fotoğrafları daha kötü kullanırlar mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSadece tek bir şey söylemek istiyorum Ne tarafa kusuyoruz Hani gerçekten ikinizin ilişkisi mide bulandırıcı tarzda Çünkü olan midem kaldırmadı ne demek yani işini görsün çok afedersin Sen bu kadar basit misin bu bir ikincisi Senin o erkek arkadaşım dediğin tavsiyede tüküreyim ne demek yani ona attığın fotoları erkek arkadaşının tarla yaymak yani ikinize de şu an hata var Ben sana söyleyeyim Sakın kendini aklamaya çalışma Hani işini görsün gelip burada kendini basitleştirme etsin ona seni fotolarını elaleme yayarak kendini basit değiştirmiş gerçekten ben Şimdiki yeni nesil ilişkilerini pek anlamıyorum ya bir bana yardım etsin
280 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılkızım sende de hata var karşılıklı sanal seks yapıp birbirinize karşılıklı nude atsanız tamam derim de böyle bir durum yokken "işini görsün" diye özel fotoğraf neden atıyorsun bile isteye kendini kullandırtıyorsun. neyse olan olmuş herkese açık platformlarda paylaşamaz merak etme suç bu en kötü ihtimal böyle özelden insanlar arasında dolaşır fotoğrafın şu anda tehdit etmemiş seni böyle bir şey yok elinde ve somut bir delil olmadan da şikayet edemezsin ne yazık ki. ama oldu ki tesadüf eseri bir yerde gördün fotonu o zaman şikayet edersin hem fotolar silinir hem de o şerefsiz hapis yer.
00 Yorumla
Bunu yapan herkesi apaçık yargılıyorum. Günümüzde herkesin her an özel bilgilerinin sızabileceği, afişe olabileceği bir dünyada düpedüz aptallıktan başka bir şey değil. Kimseye çıplak fotoğrafımı göndermem ve göndereni de itici bulurum. Bunu geri kafalılık ya da soğuk nevaleliğe yoranlar var, umrumda değil. Basitleştirdiğin sürece kendini, bu şekilde üzülürsün.
00 Yorumla
İşini görsün diye atmak? Üzülmedin mi kendine böyle yaptığın için :(( neyse olan olmuş. Engellemen daha iyi. Bundan ders çıkar. Sana ulaşmaya çalışırsa da savcılığı falan ortaya at.
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
67
Cevap
111Cevap
Ay o nasıl iğrenç bir cümledir. "Nasıl olsa bana dokunmuyor, görsün işini." Senin kendine hiç saygın yok mu? Sadece erkeklerin ihtiyacını gidermek için mi varsın? Valla çoğu kız kendi kendini bu şekilde obje yerine koyduruyor. Sonra da bu durumdan şikayetçi olup ağlıyorlar. Pardon da ne bekliyordun? Açık saçık fotoğraflarını internetten tanıştığın sapık bir ergene gönderiyorsun. Bu hareketinden dolayı seni tebrik edip nikahına mı almayı düşünecekti? Ay yeni nesilin hiç aklı yok. Erkeklerin oyuncağı hali geldiler. Kendilerine hiç saygıları yok. Hiçbir erkek kendisine nude atan kızla ciddi düşünmez. Onu her halükarda basit olarak görür. Bugün bana atan yarın başkasına da atar mantığı vardır. Yani boşu boşuna dişiliğinizi kullanıp kişiliğinizden olmayın kızlar.
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. dava açarsan kazanırsın. sürüm sürüm sürünür.. ama işte ailen var... ama bu fotoğraf bir kere dolaşmaya başladıysa tüm arkadaşları görecektir.. daha fazla bir şey olacağını zannetmiyorum. ama zaten olan da olmuştur.. aslında böyle bir imkanın varsa, ona bir meydan dayağı attırtırsan da olur.. gözün karaysa , ailesine ulaşıp durumu mahkemeye taşıyacağını söylersen , ailesi zaten onu kendi elleriyle parçalayacaktır da.. işte.. dönüp dolaşıp senin ailene aksetmesi riski var işte.. yüzün gözükmüyorsa da , önemseme fazla.. olan olmuş.. . bir erkeğe ne olursa olsun asla ve asla nude foto atmayın... bunu lütfen yapmayın.. güvenmeyin asla...
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılOyunda tanıştığınız birine nasıl bu kadar güveniyorsunuz sizin gibi kaç kişiden aynı şeyleri isteyip eğlendiler. Yüzüne bile bakmayacaginiz insanların zevklerine meze oluyorsunuz. İşini görsün ne demek kocan mi o senin öyle bir mecburiyetin mi var? Namus sadece dokunmayla mi oluyor.
O fotoğraflar her yerde herkeste ne yazıkki
Ama olsun işlerini görsünler ne kadar çok kişi isini görse senin açından bir problem olmaz
Sonuçta sana dokunmuyorlar40 Yorumla
+1 yılYa kimseye yargı dağıtmıyorum yanlış anlaşılma olmasın ama bazı insanların cidden neyin kafasını yaşadığını anlamam mümkün değil.. Hayır abi biriyle uzun uzadıya konuşursun edersin aranda duygusal bir bağ olur.. O zaman yine bana uymasa da tamam diycem at foto.. Ama işi görülsün ne demek ya nasıl bi midesizlik nasıl bi kepazelik.. Hadi sen yapmışsın bi hata bunu kenara koy, onun yaptığı da şerefsizlik.. Sana ders olur umarım ne diyim..
20 Yorumla
+1 yılSanal dünyadan ilişki yaşayan bir çok genç kızın başına gelen bir şey yaşamışsın.Öncelikle televizyonda bile görüyoruz böyle fotoraf mağdurlarını. Bundan neden ders çıkarmıyorsunuz? 1 bir kere bile yüz yüze görüşmediğin, aynı şehirde bile yaşamadığın birine foto atılır mı? atılmaz bence. Kiminle konuştuğunuzu nerden bileceksiniz her yer sapık kaynıyor. İstediğin şehirde olursan ol bir tuşa bakar fotolarını internette yayınlaması. Bu sorunun cevabını zaten biliyorsunuz. Zaten başka erkeklere atıyorsa fotolarınız çoktan kötüye kullanılmış. Size tavsiye kimseye güvenmemeniz yönünde. Sizi anlıyorum birinden hoşlanamak öyle bir şey ki, hormonlarımız o insanı bize mükemmel gösterir ve onun böyle biri ola bilme ihtimalini aklınıza bile getirmez. Artık olan olmuş sizi yargılayarak üzmek istemem. Her kes hata yapabilir. Bundan sonra dikkatli olun. Eğer sizi tehdid etmiyorsa kapatın bu meseleyi. Eğer tehdid varsa polise şikayet etmenizi öneririm.
10 Yorumla
+1 yılİşte neden atılmaması gerektiğini şurada belirtmiştim:
Çıplak Fotoğraf İsteyen Erkeklerden Uzak Durmanız İçin 5 Neden
Ve aynı maddeyi burada da yazdım. Biliyorum işte tanıyorum ben hemcinsimi. Fotoğrafları muhtelif internet sitelerine de yükleyebilir. Karakter yoksunu bir şerefsizmiş. Sizde de hiç mi akıl yok arkadaş oyundan tanıştığınız adama özel fotoğraf atıyorsunuz. Sevgiliniz dahi olsa atmayın böyle şeyler.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. nude resim atmıssınız sanırım, ne diyeyim fazla cesur olmussun , buyuk bir hata yapmıssın. bence bir insanın bunu sevgilisine hatta esine bile atmaması gerekli, cunku oyle cok olaylar goruyoruz ki , insanlar ayrılıyor resimleri internete düsüyor, veya aleyhinde kullanıyorlar. senin yapabilecegin engeli basacagına acık acık ona durumu soylemen, ona bir gozdagı vermen. bak arkadaslarına resimlerimi atıyorsun sanırım , can sıkıcı bir durum olursa bunun hukuki yollara basvuracagını soyle, hani su an engel basmak sadece resimlerin dagılmasına neden olur. ona bir gozdagı vermen , gercekten ciddi bir sekilde hukuki yollarla bu yaptıgının bedeli oldugunu soylemen lazım ortalıgı velveleye vermeden.
20 Yorumla
+1 yılBöyle eşşekler yüzünden sonra ülkedeki bütün erkekler abaza ve sapık oluyor. Yapmayın hemcinslerim bir insan size güvenerek özelini açıyorsa bunu dağıtmak gibi bir gerizekalılık, sapıklık yapmayın. Eğer yaparsanız hem erkekliğinizden hem kendinizden utanın.
40 Yorumla
+1 yılElindeki görüntüleri sana karşı kullanacağını sanmam sen de engellemissin zaten kabullenmiştir artık
Ama yine de dikkatli ol en ufak bi tehdit vs yaparsa cekinmeyi ya da birine rezil olucam düşüncesini bi kenara bırak ve suç duyurusunda bulun
Bir de bu arada bisey olmaz diye de düşünme göndereceksen de iyice tanıdığın birisi olsun
Tabi bunlar benim görüşüm sen bilirsin yinede20 YorumlaNe fark eder kanka ikisi üçü fazla "işini görsün" sonuçta dokunmuyor sana. Herkes hata yapar üzme kendini ama ozel olmaya çalış herkese aman be nolucak diyipde açma çünki ne kadar ozelsen, gizemliysen o kadar çok sevilirsin. Birini gerçekten sevince onceden yaptigin aptalliklar icin suçlu hissetme diye diyorum. Sevmek ve calismak için geldik dünyaya kendini sev kendin için çalış yalnız ölme. Ve yayilmasindan korkuyorsan polise git, ailenden korkuyorsan ailene anlat, korkmuyorsan bu olayı hazm et ve yaşamına bak
20 YorumlaAtmasaydınız. İhtiyacını görsünmüş. Al ihtiyaçlarını gideriyorlar sizin üzerinizden çok güzel meze olmuşsunuz ne olacak canım uzaktasın zaten. Güzel kardeşim rabbim beyin vermiş ki kullanalım diye hayır yani o orada öyle boş duracak olsaydı şu an bir insan değil süs bitkisi olurduk. Kendinize yapıyorsunuz ediyorsunuz sonra da ben ne yapacağım. Fotoğrafları atarken bize mi sordun şimdi çek cezanı.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu neslin kafası niyebu kadar geç basıyor. Sizde ki jeton deliğimi küçük yoksa atılan jeton büyük mü geliyor. MQ her tarafta herkes bas bas bağırıp kıçini yırtıyor resim atmayın diye. Kafa yok kızım sizde kafa yok mq. Al sovgolom o bonom osotogomo yoporom deyince ortaya bu durumlar çıkıyor. Tahtaya sürülücek gram kafa yok sizde mq gram. Kimse kusura bakmasın ben adamı haklı bulup sana da kusuyorum kafanı ve zekanı nosolso bor soy olmoz dediğin için.
40 YorumlaYa varya aptallıkta sizin gibilerin üstüne yok. Ulan oyundan tanışmışsınız oyundan.
Onu geçtim yüz yüze bile tanışsanız kendini bu kadar ucuza satmazsın ya. Midemi bulandırıyorsun30 Yorumla
+1 yılOyundan tanıştığım erkekler oldu ve hiçbirine böyle şeyler atmadım. Ne ara güvendin yani güvenmekle alakası yok kendi isteğinle seninde hoşuna gittiğinden dolayı atmışsın, atmasaydın keşke şu an fotoların meze oluyorr kızım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılTck 134. Maddesine göre özel hayatın gizliliği ihlali yani fotoğrafını 3. Kişiyle paylaşması bir suçtur... Tabi dava açsan ailen duyacak bu daha kötü olabilir o yüzden unut gitsin umarım yüzün görünmüyordur.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılSenin yaptığın çok büyük bir hata ama erkeğin yaptığı da yavşaklık. Bana buradan nasılım diye fotoğraf atan kızlar oldu. Ben azarladım yapmayın böyle şeyler diye. Azıcık akıllı olun.
20 Yorumla
+1 yılİfşa sitelerine düşmen yakındır, aklınızı kullanın arada habire şemsiye tutmayın.
Şikayet edeceğini söyle bari fotoğrafını izinsiz 3. kişilerle paylaştığı için belki tırsar.20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
İnternetteki içerik sağlayıcılar bu tür fotoğrafları para karşılığında alıyorlar.
Hatta bu tür fotoları arkadaşlık sitelerindeki insanları söğüşlemek içinde kullanıyorlar.
Hiç ummadığın bir yerde karşına çıkabilir.
.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 722 cevap paylaştı. İşini görsün? Oyuna giren adam p*rno sitelerine de girebilir ya da arama motorundan işini görecek fotoğraflar bulabilir. Git şikayette bulun, başka bir çaren yok
20 Yorumlaİste bunu simdi yaptiysan evlenincede baska erkeklere atarsin derim allah boyle kizlari uzak etsin benden kanim beynime sicradi resmen yazik ya sua hale bak
114 Yorumla- +1 yıl
Ya neden kimse isteyip dagıtan erkeğin serefsizliğini konusmuyor da kadının evlenince böylesinini konusuyo neden yani, bu kafayla daha çok cinayet işlenir ya , BELKİ kız bu erkekle evleneceğini düşündü? Çakal olup suistimal eden ERKEK
- +1 yıl
@senay456 okudum sen de bir kadınsın yarın birgün EŞİN bile sana bunu yapsa ses çıkarmaya hakkın olmaz. Erkek seyini atsa bizim onu yaymamız mı lazım? Cinsellik yemek yemek kadar doğal bi olay atmıssa atmıs sana mı kaldı tasası
- +1 yıl
@senay456 sonuclarına katlanacak ne? Neden kadın vucudu saklanıp korunuyo aklım almıyor taş devrindesiniz taş
- +1 yıl
@senay456 mide bulandırıcı bile gelse kadın kadına bunu yapmamalı ya böyle asssla bir eşitlik elde edilemez erkekleri yüceltmeyi kızı hatalı göstermeyi bırakın.
- +1 yıl
@Hellohellooo3 sen okuduklarını idrak edemiyorsun galiba çıkar şu at gözlüklerini. Neden olayı kadınlara bağlıyorsun ben erkeği savunmadım zaten sanki erkek haklı demişim gibi konuşuyorsun. Ben orda erkek atar kadın atamaz diye bir şey mi söyledim? Doğru dürüst tanımadığı sevgilisi bile olmayan birine mahrem fotoğraf atabiliyorsa onun sorumluluğunu da almak zorunda sonuçta herkes sonuçlarını göze alabildiği kadar özgürdür. Tasası bana düşmedi burda gelip ağlayan o. Konuyu nasıl çarpitacağını bilmiyorsun inan eşin bile bunu yapsa derken ne alaka konu nasil oldu da şiddete geldi Yanı sırf kadın diye yanlış olan bir şeye doğru demek ne kadar doğru? Eşitlik değil hak önemli kadın erkek diye bakmıyorum olaya insan olarak bakıyorum ve ikiside haksız.
- +1 yıl
@senay456 şöyle ki burada şiddete ugrayan psikolojik de olsa KADIN, ikisinin yaptıgı da iğrenc bir sey ama yayması ERKEĞİN karaktersizliği kaldı ki insanları asla tam anlamıyla tanımayazsın, burada tanımadıgın insana foto attın sonuclarına katlan diye kadına yüklenecegine ahlaksız biriymiş , şikayet et kendini kötü hissetme demen gerekirken olmus bitmis olay için kızı üzüyosun. Foto atacak yakınlıgı görmüş demekki seks de hayatın içinde, olayları çarpıtmıyorum ben de haklıyı haksızı arıyorum senin amacın üzüm yemek mi bagcıyı dövmek mi, yaymaması gereken kişiye kızmak lazım, kız cocugun seyini yaymamıs ha yaymıs olsa da bu kadar konu olmazdı inan erkek hatta övünüyo seyiyle, ben buna kızıyorum
- +1 yıl
@senay456 eşin bile derken insanları tanıyamazsın karaktersizde karısının da fotosunu atabilir, büyük konusmamak lazım o nedenle , evet atması hos olmadı ama artık olan olmus bu tarz mesajlar onu üzmekten öteye götürmez bu tarz seyler intihara bile gidebiliyo kelimelerinizi düzgün secin
- +1 yıl
@Hellohellooo3 Evet zaten yasal olarak işlem başlatmak hakkı. Sonucta o çocuğun yaptığı çok adi ve ahlaksızca. Demek istediğim bu konuma kendi kendisini getirmiş olması. Herkes kendi değerini belirler. Kızdığım şu kızın düşüncesi işini görsün ne demek ne anlıyorsun bu cümleden? Benim tepkim düşünce yapısına çünkü KADINLAR CINSEL OBJE DEĞİLDIR.
- +1 yıl
@senay456 sonucta yararlanıp öyle gören yine karsı cins ama , nolursa olsun özelini yayamaz bu bi suç
- +1 yıl
@Hellohellooo3 dusunmesin iste sizi soyduran kisileri seviyorsunuz demekki oyundan ask mi olur ask mi yasadin sen hayatinda sevdinmi sen hic aci cektin mi sen hic şerefsiz dedigin adam şeref koruyor soz kadinlar muslumanligi bitirdiniz resmen ozel bolge sergisi yaptkniz sayfalara asil namussuz serefsiz bunu yapandir
- +1 yıl
Hadi simdi muslumanlik ilkesine gore gunah degil deyin bana edebinizden utanin lan kadina siddet icin savunduklarimiza bakin hele biz size zarar gelmesin diye size zarar verenlere yaptigimizi size yapalim o zaman neden ya ne isi gormesi ya yasak bunlar kardesim kisisel hayati bitiren seyler bunlar isimde koynusunuz nude diye sokagin ortasinda soyun dese soyunacakmisiniz yazik size. 1 gunde kac insan bosaniyor biliyormuaun nedenini aldatmak sizin dusunceleriniz bile ayrilmaya sebeb
- +1 yıl
@Hellohellooo3 erkek olarak yargilamissin konuyu ben erkege kizmiyorum diye o cocugu desteklemiyorum bile tam tersine kiza kiziyirum cunku o fotografi atan kiz yani erkek degil ben sahsen boyle birsey olsa neden atayim fotograf iste bu yeni kisiliklerin bazi erkekler cinsel obje olarak görüyorlar kadinlari evet ama ben hicbir zaman oyle gormedim tam tersine hayati beraber yasayacagimiz biri olarak gordum siz kime nerde kizacaginizi ogrenin once cunku kendinizi cinsel objeye donusturup donusturmemenin sizin kararlarinizdan gectigini unutmayin ve artik sizi üzecek insanlardan uzak durun ki daha fazla bosanma yasanmasin cunku 2 yil evli kalan 1 cocuk yapip bosaniyor bu yuzden boyle bir kelime yazdim tum erkekleri de saymayin siz gidip size yazana atiyorsunuz asil olay size yazmayan erkeklerde cunku zararsizdir onlar
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. İşini görsün diye foto atmak :D?
çok yardımseversin, iyilikten maraz doğar boşuna dememişler.. bişey yapamaz boşver
sende ilişiğini kes görüşme bir daha..10 Yorumla
+1 yılBu kadar basit yollu olmayın. Ha bir de şu malları savunanlar var yazık cidden
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 992 cevap paylaştı.
+1 yılZor bir durum fakat bi yönden şanslısın yanlış mesajı sana atmasa böyle olaylar döndüğünü öğrenemeyecektin.
20 Yorumla Yorumlara baktım erkekler yazmış fotoyu paylaşan erkek yavşaktir serefsizdir vs :)) ulan erkek sevmediği kızla birşeyler yaşıyorsa günü birlik siknde olmaz herkese de atar. Çünkü ortada birşey yokken kendisine özel foto atan kıza orossspu gözüyle bakar.
00 Yorumla
+1 yılOyundan tanıştığın birine uygunsuz fotoğraf atmaya nasıl cesaret edebiliyorsun ya. Bu kadar ucuz musun? İşini görsün ne demektir ya. Yapmayın şöyle şeyler bu sana ders olur şimdi.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 496 cevap paylaştı.
+1 yılSerefsiz erkeklere dikkat edin kızlar eminim kendi arkadaslari da öyle düşünüyordur bir de fotoğrafla tehdit eden pust tipler var onlar şereften hiç nasiplenmemiş oluyor
02 Yorumla- +1 yıl
Ha suçlu falan da değilsin erkek isteyince s*kini sağa sola atıyor kadın yapınca mı iğrençlik anlamadım
- +1 yıl
Sitedeki erkeklerin çeyreğinin şeyini gördüm rastgele herkese atıyorlar
+1 yılAlt tarafı oyun oynadığın adama ne diye gönderirsin bilmem ki😒 savcılığa vericem falan de korksun en azından yoksa başka platformlarda da paylaşır
Gözünü Korkut00 YorumlaSanane elin adamının ihtiycindan kocan değilse sana mı kalmış ihtiyacı cok üzülüyorum sizin gibi genç kızlara yapmayın gözünüzü açın biraz her gün ne haberler duyuyoruz bu sana bi ders olsun bi daha yapma
50 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNasıl tanımadığın görmediğin biri tatmin olsun diyip attın ya ben kaç senelik ilişkime güvenip de atamadım neyin özgüveni bu? Seni rezil ediyor ailen ne tepki verir bilemem de git polise şikayetçi ol suç bu yaptığı
01 Yorumla
Soran+1 yılGüvendim işte.
Kan beynine neden sıçradı arkadaşı da işini görecekti kanks
20 Yorumla
+1 yılKnka ver kim o onu bi güzel trolleyim oyun oyniyim hahaha
21 Yorumla- +1 yıl
Dc yerimiz var bütün kizlar saldiririz
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılInstagram veya facesi varsa atabilirmisin hangi tlfon da ve nerde olduğuna bakmam lazım gerekirse tlfonuna vürüs atarım olmadı onu tehdit ederim
00 Yorumla
+1 yılİşte birini tam tanımadan güvenmeyeceksin, bu da tecrübe olmuştur. Hayat bu elbet yanlışların olur, önemli olan ders çıkarmak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,6b cevap paylaştı.
+1 yılİlk kez birine bu kadar güvendin? Hiç görmediğin birine sanalda tanıştığın ne olduğu belirsiz birine...
00 Yorumla Elinde şu an kanıt var.
Sana yanlışlıkla attığı mesaj senden izinsiz paylaşım yaptığının kanıtı
Git dava et. Net kazanırsın.10 Yorumla
+1 yılNasıl hemen güveniyorsunuz insanlara ya işini görsün nedir yüzün görünmüyordur umarım dağılmıştır bile birsey yapamazsın kendi isteğinle atmışsın.
00 Yorumla
+1 yılUmarım troldür, atmanın sana ne faydası oldu da attın tanımadığın abazanın tekine harbi neyinizle güveniyorsunuz bu itlere
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılKarakater meselesi napcan. Eğer başkalarına yayarsan seni savcılığa şikayet ederim de bakalım ne dicek
00 Yorumla
+1 yılS3ni kullanmasina izin vermissin ve bu senin için sorun olmuyor pes
02 Yorumla
Soran+1 yılBana dokunmuyor sonuçta. Fotoğrafım onu tatmin edecekse sıkıntı değil diye düşünmüştüm.
- +1 yıl
Tek sorun sana dokunmamaksa eğer evleneceğin zaman karşındaki insana bu kelimeleri söyle bakalım ne kadar anlayışlı olur.
+1 yılÇok büyük bi hata yapmışsın.
Fotoğrafla daha ne yaparlar bilemiyorum ama durmazlar o kesin.
Polise git bence00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHiç aldırma ne yazarsalar yazsinla yat uyu engelle yol verirsen daha kotu oluyor ailene ulasirsalar en az 1 ay laf ederler sonra unutulur
00 Yorumla Keşke atmasaydin🤦hele ki internetten tanıştığın biri senden böyle bişey istiyor ve atıyorsun yazık olmuş güvenme kimseye artık
00 Yorumla
+1 yılDiyecek bir şey bulamıyorum... yazan yazmış zaten 🤦♀️
10 YorumlaSiz hamlanmamışsınız ammınakoyayım! Şimdiki anne babalar beceremiyor! /)
12 Yorumla- +1 yıl
Sesli güldüm CÇŞDÇCÖXDLŞÖXŞLDÖCLDÖŞCÖDLŞCDFŞDŞ
+1 yılTanımadığın birine mahrem yerlerini göstermek ne demek ya? Yüzün görünüyor muydu?
10 Yorumla
+1 yılAllah bildiği gibi yapsı o karektersizi ve kurtulduğuna şükret. ✂️
10 Yorumla
+1 yılKimseye guvenemeyecegini öğrenemezsin daha çok ne yapacagim ben dersin.
10 YorumlaErkek milletine güven olmaz. İnsanı vezir de eder rezil de eder.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYüzün gözükmüyorsa boş ver böyle şerefsizler yüzünden cinsellikten soğutuyorlar kızları
10 YorumlaKullanır tabiki cahil misin ya Allah aşkına güvenilir mi insanlara
13 Yorumla- +1 yıl
Neden ki kimseyle paylaşmayan insanlarda var
- +1 yıl
Ben yunus balığıyım
Troll mü bu yoksa bu kadar saf biri olabilir mi bilemedim Snapchat diye bir yer var tavsiye ederim
10 YorumlaIkiniz suclusunuz ama o daha cok. Ders hayati olsun sana
00 Yorumla
+1 yılIşte bizim insanımız dürüst değil artı kötü niyetli ama sorsan ahlaktan dem vurur.
00 Yorumla
+1 yılböyle aptallara güvenmeyin yazık oluyor güzel kızlara...
00 YorumlaYaptığın yanlış bir şey. Umarım yüzünün fotosu yoktur. Oğlan zaten ibneymis.
00 Yorumla
+1 yılBir şey olmaz ya en fazla ifşa sitelerine atar. Taninirsin 😅😅
00 Yorumla
+1 yıl:D birdaha kimseye fotoğrafını atmaman gerektiğini öğrenmişsindir artık
00 Yorumla
+1 yılGüven çok önemli artık şu karakterini oturmamış insanlardan uzak durun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılKullanırlar cevresine yayarlar yüzün gözüküyor muydu peki
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Her şeyden önce birisine özel fotoğrafınızı atmanız doğru olmamış.
00 Yorumla- Devamını Gör (118)
Devamını Gör(163)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Özel fotoğraflarımı erkek arkadaşlarına atıyormuş, ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler