Fotoğraf atarsan seni sevecekmiş öyle mi? Hmm iyiymiş :D
Eğer o istediği fotoğrafı gönderirsen gönlüne değil de hormonlarına hitap edeceksin. Yani sandığın gibi sana aşık olup, beklediğin evlilik teklifini etmeyecek. Hiçbir erkek ciddi düşündüğü kızdan bu tarz isteklerde bulunmaz. Karşı tarafın kendisini yanlış anlayacağını ve kırılacağını düşünerek için bel altı konuları asla girmez. Belli ki senin konuştuğun kişi sadece gönül eğlendirme derdinde. O yüzden senden faydalanmasına izin verme. Yerinde olsam (Allah korusun) anında iletişimimi koparırdım. Sapık adamlardan ne köy olur ne de kasaba.30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. merakından dolayı , saçın açık ve makyajlı bir fotoğrafını görmek istese anlayabilirim bunu.. ama sana söylenen şey bununla alakasız ve art niyet barındıran ve kesinlikle gerçeği yansıtmayan bir söz.. ki umarım açık tan kastın sadece başı açık bir fotodur... nude değildir.. ki olmasa bile , açık foto atarsan seni seveceğim cümlesi , tamamen yalan ve saçma sapan bir sözdür.. bana kızabilirsin ama , birazcık kendine saygın varsa ve üzülmek istemiyorsan, bu insanı derhal hayatından tamamen çıkar.. bu insandan sana yar olmaz.. hatta en aşağılık erkek tiplemesi diyebilirim.. hiç bir erkek , bir kız ona açık fotoğraf attı diye o kızı sevmez, ve böyle bir şart koşmaz.. varsa eğer böyle bir erkek , sokaklara çıkıp avazım çıktığı kadar anıracağım eşekler gibi..
bir saniye bile tereddüt etmeden şu an hayatından ve kalbinden sök at bu çocuğu.. kendine seni sadece sen olduğun için sevecek iyi niyetli bir çocuk bul.44 Yorumla
Soran+1 yılGörüşüb için teşekkür ederim ama o benim ilk aşkım onu 4 yıldır karşılıksız seviyorum ona ne zaman mesaj atsam ya foto ya engel diyor istediği foto hem Yüzüm hemde saçım ve mayo ile olsun istiyor eğer yaparsam benimle arkadaş olucağını söyledi belkide flört ona böyle bir şey atmak istemiyorum bu kadar çaresiz olmaktan nefret ediyorum
- +1 yıl
böyle saçmalık olmaz ablacım.. karşındaki insan seni böyle bir şeyle sevmez.. sevmeyecek de.. senin ilgini istismar ediyor şu an sadece.. karşılıksız 4 yıldır sevmenin adı , modern psikolojide saplantı dır.. iradeni kullanarak , bu durumdan kurtulmalısın. tekrar ediyorum. bu adamdan sana yar olmaz.. en fazla senin çıplak fotolarına bakar kendini tatmin eder, veya arkadaşlarına da gönderir ifşa eder.. veya şantaj yapmaya kalkışır.. sana şans verecek olan bir erkek , şimdiye kadar on defa şans verirdi buna emin ol.. karşındaki adam sana zerre kadar değer vermiyor ve hiç bir şey hissetmiyor.. sadece egosunu tatmin ediyor ve seni istismar etmeye de hazır.. yapma... abi sözü dinle.. bu saçları değirmende ağartmadım ben... yapma.. çok üzülürsün.. aklını başına topla ve bu insanı hayatından tamamen çıkar..
Soran+1 yılSağol keşke hayatımdan çıkarmak bu kadar kolay olsa 💔
+1 yılLan böyle erkekmi olur biz sevdiğimiz kızın elini tutmaya cekiniyorduk öpmeye kiyamiyorduk açık fotoğraf nedir bu seni sevse böyle birşey istemez edepsiz.
62 Yorumla
Soran+1 yılSevgili değiliz sadece ben onu seviyorum eğer atarsam beni seveceğini söyledi
- +1 yıl
Şarta bak sende inandın senin baş örtün bı nevi namusun nikahlı kocan dışı hiçbir erkeğe atma açık halini kimse görmesin onlada muhabbetini kes
Sizden açık fotoğraf isteyen kişi sizin eşiniz mi? Hayır değil, olmadığı halde bu hakkı kendisine görmesi etik değil. Öncelikle "açık fotoğrafını göşterirsen seni severim" diyen kişinin amacı açık ve nettir. Kapalı olman sadece bir bahane, sizin açık halinizi merak ettiği için ve üstüne üstlük açık haliniz o kişiye göre gideriniz var ise o zaman sizi avucuna alacak çünkü önceden bir kalite kontrolden geçiriyor seni aklınca. Bu durum açık ve net bir şekilde ortada sadece duygularının gözünü kör etmesine müsaade etme. Sonra üzülen sen olursun. O kişiye açık fotoğrafını gönderdikten sonra fotoğrafı ailene göştermek ile tehdit edebilir. Sırf karşı tarafın sevgisi uğruna kendi değerlerinizi ayaklar altına almayın.
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, sizi gerçekten sevseydi böyle bir şey istemezdi yani inancınız gereği bu konuda hassas bir insan olduğunuzu düşünmeliydi ve bazı şeyleri de evlendikten sonra yaşayabileceği konusunda bir fikre varırdı. Güncelleme yazdığınız yazıyı da okudum ve üzüldüm açıkçası. Çünkü size karşı hiçbir şey hissetmeyen biri size böyle bir teklif yapıyor ve siz de bunu kabul edip etmeme konusunda kararsızlık yaşıyorsunuz. Sizi o şekilde gördükten sonra da seveceği konusu da kocaman bir yalan. Öyle bir dünya yok yani vücudunuzu gördükten sonra başından savacak sizi. O yüzden böyle erkeklere prim vermeyin ve bu konuda net bir duruşunuz olsun mutlaka. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Senin açık fotoğrafınla seveceği falan yok. Bunlar palavra hepsi palavra. Sevecek biri bu şekilde sevmez. Sen de biraz düşün ve fotoğraf falan atma.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılAmacı az çok belli değil mi? Ne yapman ve nasıl davranman gerektiğini bilecek yaştasın bence.
30 Yorumla
+1 yılBence sırf resim atarak birisinin sizi sevmesini sağlamanız imkansız büyük ihtimalle saçı açık halinizi merak ediyordur görmek istiyordur ama bu sizi seveceği anlamına gelmez kaldı ki zaten size saygısı olan birisinin dini nedenlerle kapandığınız için açık bir fotonuzu istemez..
Bu durumda size saygısı olmadığını düşündüğüm birisinin sizi sevmek için bir şart öne sürmesi bana tuhaf geldi sevmek için bir şarta neden duymaz insanlar.. bu insandan uzak durmanızı tavsiye ederim20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Seni sevebilirim diye fotoğraf istiyor ve sen gerçekten düşünüyor musun?
Yapma lütfen sonrasında kendini kötü hissedeceksin duygularını kullanmasina izin ver me sakın.20 Yorumla
+1 yılMesele kapalı açık olmak değil eğer sana herhangi bişey için şart koyuyosa şunu yaparsan bunu yaparsan seni severim tarzı cümleler kuruyosa o seni sevmiyodur sevmicektir de
64 Yorumla- +1 yıl
@Faruk2059 tabi ne sandın ben aşk uzmanıyım
evlenmeden olmaz. yoksa kapanmanın anlamı kalmaz o hala yabancı sayılır sen insanlar bakmasın diye isteyerek kapanıyorsun ama onlara atıyorsun fotonu. - 1 1=0 unutma
40 Yorumla
+1 yılYaşın kaç bilmyşoeum ama15 falan herhalde 😏 bana resim at ben de seni seveyim diyen adamdan hayır gelmez
Biraz düşün lütfen
ayrıxa tesettürlü olmana değinmedim bile. Namahrem yanında baş açılıyor mu ya da o halini görebiliyor mu? HAYIR20 Yorumla
+1 yılAynı durumu yaşasaydım cevabım şu olurdu
✨Eski sevgilim ✨13 Yorumla
Soran+1 yılPeki ona gönderdin mi gönderdiysen ne oldu
- +1 yıl
Yapmam asla haram bir kere
Soran+1 yılİyi yapmışsın peki seviyor muydu seni
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayir tabi ki ya o ne oyle. Sevgilisiniz, kocan esin degil. Gunah. O hala senin icin el, yabanci...
Ama sen diyorsan ben aticam ona bir sey diyemem tabi...14 Yorumla
Soran+1 yılSevgili değiliz sadece ben seviyorum ona atmak istemiyorum ama eğer atarsam beni seveceğini söyledi
Cevap sahibi+1 yılDaha sevgili bile degilmissiniz. Hem o ne oyle sacini mi seviyor bu adam, acik halini atarsan sevecem seni, bu nasil bi sacmalik bu nasil bi sevgi anlayisi mi desem gostergesi mi desem ne diyecegimi bende bilemedim, valla anlam veremedim cok asiri sacma geldi. Bildigini kulaniyor ki seni, yok sacin sari olsa begenecek siyah olsa begenmeyecek mi napacak bu adam senin sacini bu kadar, ona gore sevecekmis...
Soran+1 yılYorumun için teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim, iyi geceler..
+1 yılgönderme edebini sevdiğin biri için niye bozuyorsun hatta mümkünse terk et onu seni lekeler o pislik o boş ver onu
30 Yorumla
+1 yılSakin yapma çok pişman olursun
O erkek ile ayrılmayacağın garantisi var mı
O fotoğraflari telefon saklarsa
Başkalarına atarsa
Sana şantaj yaparsa10 YorumlaZaten erkek nefsi uyanmasın diye Allah kapanın diyor. Saçını o görecek yine aynısı olacak kapanma o zaman kanka ne anlamı var
412 Yorumla
Soran+1 yılBende istemiyorum ama bana eğer gönderirsem beni seveceğini söyledi
- +1 yıl
Ksurabakma ama salakmisin şartla mi seviyor bu insan seni aklını kullan
- +1 yıl
Kapalı kıza daha çok bir bağlılık bir isteklenme oluyor. Ne alaka şimdi acık kızın sacına mı bacağına mı hasretiz yani. Sadece kapalı kız bize namuslu temiz görünür ve daha kaliteli görünür ona yaklaşım zor olur cesaret zor olur...
yanıma acık gelen bir kız bir yıl sonra kapalı geldi. Hiç sevemediğim halde kıza resmen hayran kalmıştım. Birde 3 4 yıl kadar bila biriyle acık cıktığım kız ayrılır ayrılmaz kapandığını gördüm vayhhh bee dedirtti oda.
Erkek güzel yüz güzel popo güzel fiziğine bakar kızın kapalı ise 10 adım daha öndedir. Kızın saclarına tamm bakar insan güzelliği hoşumuza gider bazı saclar ama o güzellikler asla bizi bizden almıyor. Dediğim gibi popo kaliteli bir fizik davranışları edaları hoş bakışlar güzel gözler gibi tatlılıklar erkeği baştan cıkartan şeylerdir - +1 yıl
Burda mesele kapalılık degilki foto istemesi kıza dememiş saçını at bana? Başka şeyler istemiş açık veya kapalı bi kadının foto atması doğru bişey degil bi erkekte cinsel foto istiyosa amacı ortadadir
- +1 yıl
Ben soruyu yanlış mi okudum bilmiyorum ama cinsel foto istememişse bile açık halini istemiş oda saçma çünkü kız kapalı atmak zorunda dehil seviyosa bekler.
- +1 yıl
Atarsa ne anlamı kaldı kapalı olmanin
- +1 yıl
@bihterziyangil11
Tamm öyle olsun da
şimdi acık birini erkek nefsi bir ona mı yani acık olanlara mı uyanıyor sanıyorsun hayır tabiki çoğu Acığa bakıyorum baktığıma pişman oluyorum. Bu saclar dan çok karakter ve güzellik meselesi birde kapanın bakalım..
Bakın İnsan oğlu ulaşamadığı şeyi daha çok iister daha çok arzular. Acığa herkes ulaşabiliyor. çünkü o acık ortada her insanın gördüğü gibi bende görüyorum mantığı devreye giriyor. Fakat kapalı bir kadın insanı daha çok farklı yönlendiriyor. Ve bu kadın ulaşılmaz oluyor. Şimdi kız acık fotolar atsa erkeğe aşkı kaybetme olasılığı da var bunu da belirteyim. Çünkü erkek ulaşılmaz peşindedir her zaman. Yani zor olanı başarmaya çalışır basit gördüğünü de basitleştirir ve her daim basit gördüğü aşkları sıradanlaştırır..
Bunun sizin içinde aynı olduğunu düşünüyorum tabiki. Sizde erkekten bir parcasınız ayrınız gayriniz yok
Soran+1 yıl@edilayn ne yapsam boş diyorsun yani öylemi
Soran+1 yılYinede sağol
Aşk İlişkileri konusunda 768 cevap paylaştı. Sevmek böyle bisi değil ki sadece bedenini istiyor gibi.
30 Yorumla
+1 yılKapalı bir bireysen ne yapacağını biliyorsun bunu burada sormak hata, onun istemesi senin sormandan daha hata.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 546 cevap paylaştı.
+1 yılBaşkası istiyor diye böyle şeyler yapmayın.. Siz istiyorsanız da hiçkimse umurunuzda olmasın çünkü hayat sizin
10 Yorumla
+1 yılGüncellemeye cevap.
Sakın öyle bir hata yapma açık resim atarsan seni sevecekmiş miş. Yol ver gitsin.10 YorumlaAtma. Hem kullanıyor hem de şantaj yapabilir. Güvenme. Yol ver🙄
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSakın atma kim oluyor da bunu istiyor açık halini göremez sevgi ayaklarına kapılma sakın. Niye evlilik dışı şöyle şeyleri konuşuyorsunuz anlamıyorum ya
20 Yorumla
+1 yılBurda kapalı olman mi sorun? Açık olsan atacan yani? Senden bu tur fotolar isteyen insanla işin ne?
35 Yorumla
Soran+1 yılElimde değil onu seviyorum bana eğer atarsam beni seveceğini söyledi
- +1 yıl
Aklını kullan
- +1 yıl
Amacı seni kullanmak seven insan karşılıksız sever beklenti içine girmez şart koymaz bu resmen açıkça kullanmak istiyor seni kullandirtma kendini ağırlığını koy ortaya ve ona siktiri çek bak ozaman sana gerçekleri diyecek eminim diyeceği şey şu zaten sevmeyecektim seni atsanda farktemeyckti falan ama sen kendi değerini bil ve engelle bu kişiyi seviyorum diye bişey yok içinde yasa engelle zamanla unutursun çok iyi biri çıkar karşına
Soran+1 yılBaşta nude istedi sonra mayonla olur sadece açık foto olsun yeter dedi
- +1 yıl
Şantaj yapacak pic oğlu arkadaşım
+1 yılnasıl birisin merak ettim ama atma tabiki açık olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin inancına saygı duymak zorunda ve fotograf atmadın diye mi sevmemiş ki atınca sevecekmiş ahah ardına bakmadan kaç o tiplerden. Amacı seni kullanmak net
10 Yorumla
+1 yılatma, seni açık istiyorsa senin dini düşüncelerine saygısı yok sana saygısı yok
10 Yorumla
+1 yılAynen sever hemen aşık olur yarin farklı şeyler isteyince evleniriz derse onu da yap erkekler ne diyorsa yapın devamke bazılarınız bu kadar akıllısınız işte 😂
10 Yorumla
+1 yılgönderme bir erkek sende fotoğraf istiyorsa ondan uzak dur.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEngelle yahu bir de sevecekmiş filan shshshsh yaşın kaç bilmiyorum ama oğlan senden alacağını alır sonra adını bile unutur en iyi ihtimalle , elindeki o fotolarla tehdit bile edebilir...
10 Yorumla
+1 yılOnun Günahı senindir bize yol göstermek yakışmaz burda
10 Yorumla
+1 yılOna açık foto attığın zaman kapalı olmanın bir anlamı kalmıyor
41 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle haklısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılCocuk seni sevmiyorsa bitmis zaten oyuncak etme basindakini bi hic ugruna
40 Yorumla
+1 yılsakın aptalca bir şey yapma senin sevdiğin seni sevmiyorsa bir anlamı yok bunun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Saç dışında istiyorsa block yapıyorsu mutlu oluyorsun
10 Yorumla
+1 yılTabiki de gönderme.! Kapalı olmanın hakkını ver. Ve yarın bir gün ayrılırsanız ne olur, olmaz deme olur. sen gibi düşünen bir çok kişi pişman şu an, sende onlardan biri olma.!
00 Yorumla
+1 yılNasıl bir miden var sen ona çıplak foto atınca seni sevecekmiş sende bunu yedin öylemi?
Hakaret etmemek için kendimi tutuyorum. Ya derse ki ben bunu görünce birşey hissetmedim gel bir de becereyim o zaman kesin severim dese ne yapacaksın? Verecekmisin?00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılhaklı... sonuçta niyet ciddi ise hayatınızı paylaşacaksınız.
foto yerine açık görmeyi tercih etseydi daha bir güzel olurdu10 Yorumla Internetten bul bir resim gönder uğraşma Böyleleri ile
15 Yorumla
Soran+1 yılO özelikle yüzüm gözüksün istiyor
Soran+1 yılYorumlarınız için teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnun ne istediği değil senin ne istediğin önemli havlar durur senin için daha hayırlı olur amacı farklı ise en yakın zamanda kacamaya çalışacaktır
10 Yorumla
+1 yılSanki soruyu sorarken atmak istiyorum gibi bir havan var
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır yemin ederim atmak istemiyorum ama ona ne zaman mesaj atsam bana ya foto ya engel diyor bende bukadar çarsiz kalınca sorim dedim
+1 yılNiyeti ciddiyse atabilirsin diyanet fetva vermişti geçen. Fikir verecek ölçüde erkek evlenmeden kadının vucudunu görmek isteyebilir diye
00 Yorumla
+1 yılBu nasıl mantık? Ne demek resim atarsan sevecek? Allah aşkına kendinize gelin bu kadar saf olmayın
50 Yorumla
+1 yılAllah için kapandıysanız, Allah için yaşayınız. Bir erkek istedi diye, Allah sevgisinden vazgeçmeyiniz.
00 Yorumla
+1 yılYüzün gözükmesin ve watsapdan falan atma sosyal medya hesabı kullan kendi adına olmasın
05 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef o özellikle yüzüm gözüksün istiyor
- +1 yıl
Sakın bak sakın
- +1 yıl
Yüzün gözüksün istiyorsa niyeti başka ne bu ya yüzündenmi tahrik oluyor sakın
Soran+1 yıltamam teşekkür ederim
- +1 yıl
Sakın bak sakın sevgili degilsin hemde resim atacaksın ya nasıl bukadar saf ve bi okadarda özgüvenli olabiliyorsunuz bu ya mun piclerine karsi bukadarmi adam kalmadi bu ülkede gidip birine selam verdi diye foto atmaya çalışıyor sunuz yok foto atarsa sevecekmis foto atarsan şantaj yapacak bedava becerecek senelerce hepsi bu ve kopamaycaksın üstelik becerirkende video çekecek onuda xhamstere atacak
+1 yılSaçmalama istersen. Açık fotoğrafını attın diye sevecekse hiç sevmesin. Zaten sevmeyecek kullandırma kendini
30 Yorumlaİstemiyorsan gönderme. O seni seviyorsa istemediğini bildiği halde sormaz istemez. Sana ve rabbine saygısı varsa bunu sormaz istemez bile..
30 Yorumla
+1 yılFotoğraf atarsan seni seveceğini söyledi sende yedin mi?
10 Yorumla
+1 yılVay be sevgi, aşk bu kadar kolaymıymış bi foto atıyosun hemen aşık oluyo seviyo filan.
00 Yorumla
+1 yılSırf bu yüzden sevgi mi olur ayrılın hanımefendi. Sadece cinsellik ile sevgi olmaz. Madem öyle evlensin. O da yoksa ayrılın derhal.
00 Yorumla
+1 yılAtma ya atma sonra da fotolarımı yayacak napayım diye sorarken bulursun kendini...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. sadece sonradan pişman olavçcağın iş yapmada gönder ya da gönderme demiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenden böyle bir şey istiyor ve sen hala ona sevgilim mi diyorsun yani
ben olsam benden o saat ayrılırlardı03 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim değil sadece ben seviyorum
Cevap sahibi+1 yılanlıyorum
o daha kötü
seni kullanıyor farkında değil misin
Soran+1 yılBoş ver hayat çok acı💔
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. ite bak hele. Severse her türlü hâlini sevecek, kapalı açık farketmemeli
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlendikten sonra sürpriz yaşamak istemiyordur belki.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizin dünya görüşünüze ters birisi, neden ayrılmıyorsunuz?
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgili değiliz sadece ben onu seviyorum bana eğer atarsam beni seveceğini söyledi
Cevap sahibi+1 yılLisede falan mısınız? Bu nasıl iş?
Engelleyin geçin... Terbiyesizlik bu.
O yav, şagin yüzüne bir tekme indir
40 Yorumla
+1 yılKandiriyor kizim seni uyaaan
30 Yorumla
+1 yılKardeşim aklın yok mu senin ne olur mantığınızı kullanın yok foto atarsan sevecekmiş falan öyle biri sevse nolur sevmese nolur
10 YorumlaAtma tabiki sonra tehdit yersin salla o cocugu
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsevdigin ama o seni sevmiuor svse sana saygi duyar benimde kapali sevgilim oldu bir kere bile acik fotosunu istemedim yani seviyorsan ha kapali ha acik fark ne yani sadece acik gonderirsen ilerde seni onunla tehdit eder bu baska hic bir seyi yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmmk yalanci zibidisi.. sende inanma kizim boyle seylere
10 Yorumla
+1 yılÖyle şey mi olur atma sakın
10 YorumlaAdam olursan evleniriz o zaman görürüsün yoksa kapı orda
10 Yorumla- Devamını Gör (82)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem