Sevgilim bugün benden yatağımdayken yani uykudan yeni uyanmış fotoğrafımı istedi bende tesettürlü biriyim daha öncede açık fotoğrafımı istemişti atmamıştım sanırım küstü yazmıyor ne yapmaya çalışıyor sizce? Benim için ınstagram hesabı açtı kapatmamışta duruyor öylece?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYorumda “nasıl böyle acizleşebiliyorlar ya” falan demişsin soru detayında küstü galiba diye üzülüyosun. Tesettürlü kadından açık fotoğraflar isteyen erkeklerin niyetini biliyosun madem senden ilk fotoğraf istediği zaman neden ayrılmadın?
25 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmadığımı kim söyledi size? Ama geri döndü
- +1 yıl
Geri döndü ee sen de kabul etmişsin. 2. kez aynı şeyi istemiş sen hâlâ aynı adam için burada soru açmışsın demek ki aciz maciz demekle olmuyor geri dönülmez şekilde kapıyı kapatmayı bileceksin. Öyle açık kalan sosyal medya hesabından medet ummak zikrettiğin fikirlerle aşırı çelişiyor.
Soran+1 yılKanka 2 tane ınstagram hesabını engelledim daha ne yapayım insan yoruluyor bir süre sonra belki düzelir diye bekliyorsun ama olmuyor senden özürler diliyor ama olmuyor gitse geri geliyor kalsa kalamıyor
- +1 yıl
Bence seni yoran şey karşındaki insana kayıtsız kalamaman. Yoksa onun verdiği bir yorgunluk olsa kalkıp burada niye soru sorup milletten yardım isteyeyesin? İki duygu arasında sıkışıp kalmışsın ama o işin sonu yok. Ya tesettürünü seçeceksin ya da o çocuğu. Çünkü o insanın senin tesettürüne saygısı yok bunu istemeye devam edecek. Sen de her geldiğinde kabul ettiğin için aslında senin de tesettürüne saygı duymadığını sadece ikna edilmeyi beklediğini düşünüyor o.
Soran+1 yılİnsan bu kadar ısrarın sebebini merak ediyor sadece bencede doğru söylüyorsunuz ondan bir cacık olmaz herkes kendi yoluna sağolun yorumunuz için
En İyi Cevaplar
+1 yılNe yapmaya çalışıyor derken? Üstü kapalı bir şey yok tesettürüne saygı duymamış ve açık fotoğraf istemiş. Sen de kendi inancına saygı duymuyorsun ki ayrılmak yerine buraya soruyosun. Senin saygı duymadığın şeye başkası niye saygı duysun.
11 Yorumla
Soran+1 yılBirde kapalı olmasan seninle görüşmezdim falanda diyor canım düşünceleri ve eylemleri çok farklı biri bundan sonra işim olmaz bana zerre saygısı olmayan biriyle
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılAllah aşkına yapmayın bunları bize yaaa! İbadet başka şey, aşk başka şey. O zaman adama neden sevgilim diyorsunuz ki. Arkadaşım, dostum, kardeşim, kankam deyin de herkes haddini ve yerini bilsin. Yuh yani...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
28Cevap
+1 yılAyrıl mesela? Anlamıyorum sevgili olmak sevap mı sanıyorsunuz? Sevgilin de olsa "namahrem" biriyle sohbet etmek, sevgi dolu hitaplarda bulunmak ve samimiyet kurmak "hara₥"
21 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum sadece tanımak için biraz zaman verdim güya evlilik düşünüyordu elinde böyle bir fırsat varken o adileşmeyi seçti sadece
Tesettürlü isen bunu isteyen erkek için senin tesettürünün bir önemi yoktur. O adamı bırak yoluna bak. Önce bunlar sonra başka şeylere gider bu iş.
14 Yorumla
Soran+1 yılBide kapalı olmasam zaten benimle konuşmazmış hoşuna gitmiş bir insanın hareketleri bu kadar mı tutarsız olur
- +1 yıl
Hanım efendi. Sınırlarımızın olması kapalılık veya açıklıkla alakalı değil. Siz bu fotoyu atsanız bunu kullana da bilir. Bence görüşmeyin bile. Önemli olan sizden bunu isteyen değil. Önemli olan sizi koruyan ve değerli olduğunuzu hissettirip bunu koruyandır. Tesettürlü iseniz evlenmeden başınız açık bile görmemeli.
Soran+1 yılBende bunu sonuna kadar savunduğum için engeli bastım. türbanın ne demek olduğunu bilmeyen birine bu saatten sonra ben öğretemem. Instagramdan silinenden at dedi 1 kez bakıcam kaydetmiycem diye yemin etti ama atmadım yinede engellemeyi seçtim
+1 yılbacım def et onu. yavaş yavaş soymaya çalışıyor işte. amacı bu
12 Yorumla
Soran+1 yılBastım engeli aldı cevabını
- +1 yıl
iyi yapmışsın. devamı malum
Sana saygı duymayan biri ile neden sevgilisin? Ayrıl kurtul ondan
11 Yorumla
Soran+1 yılBastım geçtim engeli bundan sonra böyle
+1 yılmuhafazakar yapın oldugunu bıle bıle ıstemekte dıretıyorsa amacı bellı
04 Yorumla
Soran+1 yılIsrar etti önce ne olur bitanem bilmem ne atmıycam diyince iyi atma dedi bende sen gerçekten iyi niyetli biri değilsin dedim görüldü attı bende engelledim artık
- +1 yıl
haketmıs gıbı... saygı onemlı.
Soran+1 yılBöyle erkekler neden kapalı kızların peşinde olurlar istekleri farklı bize uymuyor istediğini yaşayabiliceği birini bulabilir defalarca kavga ettim cinselliği yüzünden engelledim özürler özürler senden gidemiyorumlar falan seni seviyorum bilmem ne nasıl insanlar var ya
- +1 yıl
ulasılamayanı elde etme takıntısı var bazı erkeklerde ve kadınlarda... sen kactıkca kovalamasının sebebı cınsel ısteklerıymıs ne yazıkkı... gercek seven ınsan o tarz seylerı konusmanın zamanı oldugunu bılır...
+1 yılYani tesettürlü olduğunuzu söylüyorsunuz hâlen vermeniz gereken cevabı bilmiyorusnuz sanırım tesettür sadece şekilden ibaret
00 Yorumla
+1 yılYa bu erkeklerin kapalı kızlardan açık foto istemesi kadar itici ve s. lakca bir şey yok.
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl böyle acizleşebiliyorlar anlayamadım
- +1 yıl
Ay gerçekten ya. Günahtan falan haberleri yok galiba.
Soran+1 yılKafaları sürekli belaltı çalışınca öyle oluyor maalesef
+1 yılGöderme sen Allah'ın hududunu korursan Allah sana daha iyisini verir
03 Yorumla
Soran+1 yılAminn
Soran+1 yılÖlsemde böyle bir şey olamayacak defolup gidebilir
- +1 yıl
Ha şöyleee güzelleş salla gitsin
Aşk İlişkileri konusunda 742 cevap paylaştı. Belki fotona bakıp mastır yapacak, yazık çocuğa at gitsin ne olcak
026 Yorumla
Soran+1 yılBen kimsenin mastürbasyon malzemesi olamam kusura bakmayın
Soran+1 yılÇok mu zor evlenene kadar sabretmeniz gerçekten
Soran+1 yılKendi kendine halledemiyor mu işi bana yansıtmak zorunda mı peki hergün
Soran+1 yılO zaman hadi ordan kendi gibi birini bulsun uğraşamam
Soran+1 yılEvet biliyorum ama ben onu birazda olsa tanıma şansı verdim sadece o evlenmeden yapmayacağımı çok iyi biliyor kendi bilir ben basar engeli geçerim böyle
Soran+1 yılİstese onunla her istediğini yaşayabiliceği birini bulabilir dimi? Neden benimle vakit kaybediyor o zaman
Soran+1 yılİsteyen bulur her şekilde merak etmeyin ayrıca beni yatağa falan ölsede atamaz yani. durumu iyi paralı illaki bakarlar kimse seçeneksiz değildir. Bir insanı seni çok seviyorum diye kandırıp yatağa atmaya çalışmasından daha onurlu bir harekettir
Soran+1 yılEvlenince olucak illaki ama insan birazda beklemesini bilir
Soran+1 yılO 30 ben 29
Soran+1 yılEvet öyleyim tuhaf olan ne?
Soran+1 yılSana soracaktım dimi bende yazık kafana
Soran+1 yılSg
Soran+1 yılKendine bak 37 yaşına gelmişsin bir sap olamamışsın zavallının önde gidenisin burada bir kadın bakire diye alay ediyorsun sonra evlenmeye bakire ararsınız. Ben evleneceğim insana saklıyorum kendimi fırsatçı kardeşim yem olamam kusura bakmayın sayın kardeşim 😃
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılGöster güveniyorsan ben burada çoğu kapalıyı açık gördümm
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ne zamandır sevgilisin
Ne kadar açık bir foto istedi
Ciddi misiniz012 Yorumla
Soran+1 yıl1 aydır falan cinselliğede düşkün biri kaç kere kavga edip yazmadım ama daha konuşmayız falan diye geri döndü. Seni seviyorum bilmem ne evleniriz fasa fiso internetten tanıştık
Soran+1 yılBenden 1 yaş büyük 30 yani
Soran+1 yılEvett
Soran+1 yılBaştan beri yüz vermedim cinsellik konusunda bende anlamadım
Soran+1 yılSeksting seks muhabbeti mi demek
Soran+1 yılEvet ama ben istemeyince saygı duyuyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu bir tesettürlü hanıma yapılmaz ise, o zaman oradan neden duruyorsunuz?
06 Yorumla
Soran+1 yılBen her seferinde onu terk eden tarafım 2 tane ınstagram hesabını engelledim ama özürlerle geri döndü sıkıldım artık engellemiyorum bile ne hali varsa görsün
Cevap sahibi+1 yılNe hali varsa görsün derseniz, daha çok gelir
Soran+1 yılGelmesin demeyin öyle ya
Cevap sahibi+1 yılTamamen engelleyip her yerden kesin bağınızı, o zaman gelmez.
Soran+1 yılEngelledim 👍 telefon numaramı bile bilmiyor zaten sadece ınstagram
Cevap sahibi+1 yılEn güzeli. Yoksa yılmaz o tipler...
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kapalı olman farkeder mi sence. Açık olsan da aynı şey değil mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakin atma sen duzgun birisisin Allaha önem vermeyen senin tesetturune saygı duyamana ne yapacam
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim bazı insanlar gerçekten kötü hissettiriyor
+1 yılKaç kurtar kendini bacım, nefsine sakın uyma
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bu derece rahat olabiliyorlar arsızlık böyle bişey sanırım sanki evliyiz falan da ondan rahat
Özellikle açık fotonu istiyorsa atma tabikide
04 Yorumla
Soran+1 yılBir erkek neden ister ki bunu? Kimsenin tatmin aracı olamam kusura bakmasınlar valla
Soran+1 yılÖyle birinden açıkçası hayır gelemeyeceğini düşünüyorum ben
+1 yılSevgilinin yaptığı ayıp ve küsmesi gereken sensin.
11 Yorumla
Soran+1 yılEngelledim kanka ondan bi cacık olmaz
Aşk İlişkileri konusunda 18,2b cevap paylaştı. Niyeti kötü adam sen ona fazla guvenme
14 Yorumla
Soran+1 yılNeden kendi gibi birini bulmuyorda geliyor benimle uğraşıyor böyle canım
Soran+1 yılBeyaz ışığı gördü yolun sonu yani 😂
Kanma sakın şuna derdi başka bunun kesin
16 Yorumla
Soran+1 yılSon olarak sen gerçekten iyi niyetli biri değilsin yazdım görüldü attı
Soran+1 yılBende anksiyete olduğu için biraz stres var üzerimde sadece
Soran+1 yılRabbim kötü niyetli insanları bizden uzaklaştırsın
Google'dan bir nah fotoğrafı at engelle.
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂 direk engelledim değmez uğraşmaya
+1 yılÇok istiyorsan evlenelim, də.
07 Yorumla
Soran+1 yılKanka öyle biriyle evlenilir mi sence
- +1 yıl
Zatən evlenmekten kaçacaktır...💆🏼♀️
Soran+1 yılEvlilikten bahsediyor zaten hatta annesine bile söylemiş tabi doğruysa madem niyeti öyleyse eli ayağı neden düzgün durmuyor
- +1 yıl
Gerçəkdən inanıyor musun? Şahsen ben hiç yemedim de bu numarayı...
Soran+1 yılBende yemedim zaten karşısında 15 yaşında çocuk var sanıyor
- +1 yıl
Akıl küpü, tabi bir onlar zeki.💆🏼♀️
Soran+1 yılTabi canım tabii 😏
bu yüzden küsüp yazmıyorsa yol ver
01 Yorumla
Soran+1 yılEn iyi yöntem onu hiç saymaktır bence hiç olmamış gibi hayatında
Aşk İlişkileri konusunda 879 cevap paylaştı. Hocam haklisin bence. Sal gitsin.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Atma sakın. Gereksiz.
10 Yorumla
+1 yılAğzına çak bence bir tane
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAtma tabiki de...
Kocan bile değil daha.23 Yorumla
Soran+1 yılArada karıcım demeside ayrı trajikomik zaten
Cevap sahibi+1 yılO seni gaza getirmek için
Soran+1 yılYersen tabi cidden bizi çok saf zannediyorlar 😂
+1 yılSaygı duymayan biriyle ilişki yürümez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldeh le gitsin.. turbanli fantazisi var heralde
00 Yorumla
+1 yılBu istek sana tersse neden ayrılmıyosun?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılMecbur değilsin ki atmaya.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBacım uzak dur böylesinden, ilerde sen üzülürsün
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13b cevap paylaştı. Baska foto alacagi kisilere bakiyordur
00 YorumlaDemek ki ev halini merak ediyor
03 Yorumla
Soran+1 yılDoğal halimi attım ev halimi yani
Soran+1 yılYeni uyandığın halini at dedi başım açık falan dedim olsun sadece 1 kere bakıcam yemin ederim kaydetmiycem dedi
Kanka bas engeli geç
00 Yorumla
+1 yılÇok tatlısın:)
00 Yorumla31 cekecek sanırım azmıs
00 Yorumla
+1 yılsevgilinse tabi istiyecek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAtma sakın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. At sende
00 Yorumla
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim açık fotoğraf istedi ama ben kapalıyım. Bu yüzden küstü, ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım