AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
112Cevap
Sen dua et sadece resim paylaşıyor ;) ya daha ileri boyutta olsa ve sana bir şeyler içirip hepsi üstünden geçip sonra birde onu kaydetselerdi ne yapacaktın?
yüzün gözükmüyorsa sıkıntı yok sonuçta aynı şey herkeste var öyle düşün ha o ha başkası ne fark eder
niye olsun
Yaptığın bir salaklık. Çıplak foto hiç görüşmediğin birine atılır mı?
Bir sey olmaz yaa nette on milyarlarca çıplak kadın fotosu var kim ne yapsın senin fotolarını
İlk kez guvenmen kötü olmuş. İlk güvende bunu yasamana üzüldüm.
Yanlış kişiye denk gelmişsin.
Yüzün gözükmüyorsa sorun olacağını sanmam ama yüzün gözüküyorsa sorun olabilir.
Merak etme genelde en fazla kendi aralarında kullanırlar daha da ileri gitmez bu fotoğraflar.
Hata sende doğru düzgün birisi o tarz fotoğraflar istemez
Hep derim nişanlı bile olsanız kimseye çıplak resim atmayın
Daha kötü kullanmak derken en fazla bı kaç kişiye daha atar dua et de tanıdık birine denk gelmesin.
Büyük konuşmak istemiyorum ama insan nasıl özel fotoğraflarını atar aptal mısınız siz 🤦🏻♀️😼
oyundan tanıdığından ne hayır bekliyosun? nerde işsiz aylak var oyun delisi. yüzün görünmüyosa sorun değil. ha o görmüş ha arkadaslarına atmış. sevgilinde olsa yüzün görünen atma
Ulan bize hiç mi denk gelmez özel foto atan basit biri 😂😂
Öyle birisine erkek denmez ga vat denir piç denir 👋
Lol. Ciddi mi düşünecekti? Fotoğraf atan kızla ciddi düşünülmez, bunu unutmayın.
Yav arkadaş malınızı ne diye sergiliyonuz millete çok şey yapacaksa video var daha iyi yani ordaki karılar 🙄🙄🙄 telegram ifşa gruplarında vardır şimdi senin şey
Kanka versende baskin yapim hahahha oraya sonra onlarla oynim
umarım yüzünüz gözükmüyordur..
ve bir dahakine daha iyi analiz edin..
gözükmüyor
Bu olayın sana dokunmaması için elinden geleni yap. Sanal ortamda bir çok çeşit insan var ne kadar iyi görünümlü olsalarda insanların bir kısmı sanalda başka reel hayatta başka şekilde davranıyorlar. Bu da sana bir tecrübe olsun
Bence bunu yapmamalıydın ama artık yapmıshsın kullana bilir neden kullanmasın güvenme kimseye bence hele bide erkeklere o nasıl kanka ki senden böyle bishi istemish🤷🏻♀️🙄 ama artık kimseye güvenme (bence).
güvendiğin dağlara kar yağdı değil mi. bundan sonra kulağına küpe olsun
Kulanacak olsa tehdit ederdi ayrıca sorularım olacak sana buradan soramam gizlisinde nasıl yapalım
Ve yüzün görünüyor mu
Pardon ama oyundan tanıştığın ergenden ne bekliyordun? Neyine guvendin yani? Kendi gerizekalıiginin bedelini ödersin böyle
Resimde yüzün gözükmüyorsa problem değil. Ama yüzün gözüküyor kim olduğun belliyse. Çocuğa fotoğrafları başka bir yerde görürsem seni savcılığa veririm şikayet ederim de. O korku ona yeter
Bence çok saçma seven erkek kıskanır kıskanan erkek özel fotoğrafları asla ve asla yakın veya uzak kardeşi veya değil herhangi bir kızla bile paylaşmamalı bence hala bir ilişkin varsa ayrılmalısın
Pardon ben erkek arkadaşın sandım
Aklın başına gelmiştir belki bundan sonra özelini her önüne gelenle paylaşmazsın.
Iyi olmuş aw hayır kurumu musun? Böyle güzel işini görür işte daha çok kişi görmüş daha fazla sevap point :))))
Neden karsinizdakine hemen guveniyosunuz kardesim benim yap. a bidaha bu hatayi
niye güveniyorsun hemen fake foto atsaydın güvenilir mi hiç böylelerine
Salak mısın kızımm engeli kaldırma sakın. Ne güvenmesi derhal bırak o çocuğu. güzel insan derken inceyi anladınız. :D
o-çocuğu derken** :)
Hayat tecrübelerden ibarettir hata yapmışsın ama dünyanın sonu değil herkez hata yapar bidaha yapmazsın olur biter
Vallahi bunun bir akrabanı denk geldiğini düşünsene bence resim olarak gelip gereğini yapmak zorundasın
Ah ben canım her isteyenin her istediği yapılmaz ki sen neye guvenerekten fotoğraf atıyorsun dünyanın çivisi çıktı canım Dikkat et kendine
Oyunda güvendiğin görmediğin kişiye niye fotoğraf atıyosunki neye güvenerek, yayılmıştır artık o fotolar
Yüzün görünmüyorsa pek dert etme bence, ama böyle bir durumda ben de sinirlenirdim
İyi biseymis gibi teselli etmissin
Ayril hatta 18 yasindan kucuksen eger cocuk p*rnosu yayinlamaya girer sikayet et
Erkekler agır serefsiz ya, çok açık değilse dert etme instagramda da herkes açık artık
O resimler elden ele dolasir nette bile paylasirlaf
Şerefsiz işte şerefsiz meraketme bişi olmaz eninde sonunda silinir gider
Hiç bişey olmaz senin gibi böyle yapan bırak canlı ollarak acaba bişey olmuuo neye niçin kullanicakk
Işını gorsun nolcak diye kendini avutman peki. d kqsar
Direk her yerden engelle 🤦
İlişkiye bak, bir s*alak ve bir karaktersiz
Sen hangi şehirdesin ki?
İzmir
Birşey insanların gözü bayram eder işte
ne?
Bırak mutlu olsun çocuklar
Kullanır evet keşke atmasaydın
Yüzünle birlikte atmadigini söyle bana
Görsün işini ne demek ya iyi misin?
O fotoğraflar hep dağılıyor haberiniz yok
Umarım yüzün gözükmüyordur.
Her insana güvenirsen, yolun 💩 yolu olur.
Direk polise şikayet et
kendi isteğiyle attı diye bişi yapmazlar
@SosyoPsikopat yaparlar, bu bir suçtur !
valla daha önce de bi kız şikayet etmişti paylaşmakla tehdit ediyor diye sonuç olarak genede paylaştı ceza falanda almadı kız intihar etmeye çalıştı
@SosyoPsikopat şikayet konusu iyi seçilirse halise dönüşebilir bence.
Mesela bu durumdan ötürü kişi hak ve hürriyetlerin sınırlamaya başladı, toplumsal baskı ( yakınlarım tarafından psikolojik basilara dönüştü veya dönüşmesine sebeb oluyor) falan gibi biseyler dese, kişi hak ve hürriyetlerini bir başkasının sınırlaması 10 yıla kadar hapis cezasıyla davalara dönüşebiliyor diye biliyorum
tecavüz suçu bile 10 yıl almıyor o foto işi nasıl alcak
@SosyoPsikopat ne bileyim onu da güzel bağlantıyı kuracak olan avukattir
Üzerine bir bardak soğuk su iç
Şerefsizlere nude atarsanız normal
Niye atiyorsun mk suc sende
İnsanlarda nasıl mide var anlamıyorum..
Erkek değildir o erkek olsa öyle birşey yapmazdı
Yüzün ğörünüyormu. ,?
yapmayın böyle şeyler
Şerefsiz işte. yüzün görünmüyordur umarım
Bize niye kimse yollamıyor be🙂
yüzün gözüküyor muydu