Bende lise zamanlarında hiç yoktan bu olaya yetiştim. 2011-2012'ye kadar çıkma teklifi vardı. Aslında öylesi daha iyiydi. Ne olup olmadığımız belliydi. :D Şimdi flört mlört karman çorman olaylar var. :D Neyse çıkma teklifine bakış açınız nedir?
Çıkma teklifi etmek banel, geçmişte kalmış bir şey midir?
Değildir kesinlikle hatta KS de bir ilki başlatalım da imza toplayalım geri gelsin şu çıkma teklifi lütfen 🙏 Flört ve birden fazla kişiyle görüşme hastalığını ancak böyle durdurulabiliriz. O değil de hasta olanlar bizi de kendileri gibi görüyorlar valla bezdik. Her şey bizim elimizde değiştirebiliriz bunu bir düşünelim. 🧐😅
Benim sevdiğim dönemlerdi. En azından bir kişi için uğraşır ve görüşürdün. Şimdi 5 kişi ile aynı anda konuşup, arasından seçiyorlar. Böyle iş mi olur? Kalbi beşe bölüyor insanlar.. Bana saçma geliyor şu an ki durum. Ben eski kafalıyım aga. Biri ile görüşür, niyeti mi söylerim. İsterse olur, istemezse kafamızdan atarız. Daldan dala atlamak, mavi boncuk dağıtmak benlik değil..
Güzel yıllardı, çok çıkma teklifi almışım ama haberim olmadı. Sağ olsun erkek arkadaşlarım onları dönüyormuş bizim gruptaki kızları kuruyorlardı bizde bize kimse bakmıyor ilgilenmiyor sanıyorduk.🤣🤣🤣
Ben duyguların söze dökülüp karşındakini ikilemde bırakmamak açısından teklif edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca çokta hoşuma gider sevgilim olur musun diye sorulmasi
ergence diyenler gelmeden ergence değil bence ama benimle çıkarmısın da denmesin tuhaf kaçıyor djnsjxjd bana göre bunun yerine konuşulup ilişkimize bir isim koyalım mı demek daha iyi bence yinede herkesin kendi fikri saygı duyarım
Neden banel olsun en azından taraflar birbirlerinin sevgili olduğunu resmileştiriyor kendi çapında flört denen saçma sapan takılmadansa bu çok çok daha iyi.
Geçmişte öyle güzel oluyordu ya 2 kişiye yüz yüze teklif etmiştim ilkinde kabul etmemişti bir hafta sonra baktım telefon numarasını göndermişti bana digerinde eder etmez kabul etmişti 😂
Geçmişte kullandığımız bir şeydi ama kötü değildi. "Sevgilim olur musun?" daha hoş bir teklif biçimi ama çıkma teklifinin de ayrı bir güzelliği var bence
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çıkma teklifi zaten sevgilim olur musun demek. Yani farklı söylemler aynı anlamlar.