Çıkma teklifi nedir ya, öyle bir teklif mi olur, '' Benimle çıkar mısın?'' Çıkarımda nereye çıkcaz? Yukları mı :D :D Hayatımda kullanmadım o cümleyi :D
Oldum ama kullanmadım öyle bir cümle, eski kız arkadaşım vardı lisedeyken Ebru diye, bide ağır abi gibi görünmek isteyen bir çocuk vardı, Ebruya gitti benlen çık dedi, kızda tamam gel hadi çıkalım dedi, çocuk afallamış nereye diye ee yukarı sınıfa demiş :D :D çocuk ogunden sonra ağır abilikten kediliğe transfer oldu :D
Eee yani, sonra bana geldi, İyiki varsın ben seni nasıl bıraktım dedi, bende artık yokum, bırakmasaydın o zaman sana bunlar layık iste dedim onu boızdum :D Yazık çok ağladıydı :D
Hemşerim, herşey o günün, kişinin yaşananların paylasimlarin dogalliginda oldu... Ornek; ünv de iyi anlastigim bir arkadaşım vardı, finalleri başbaşa çalışalım, sana kahve de yaparım dedim, teklif mi bu dedi, pis pis sirittim, al sana kız arkadaş )))
Buradaki bazı sorular var, ozguvenle alakalı, denk gelirsin belki, tek dediğim "git konuş" yıllarca pişmanlık yaşayıp içimde kalacağına en fazla "red" eder, ne var ki, illa birisi kabul edecek...
Bizim zamanımızda senden çok hoşlanıyorum benimle çıkarmısın diye söylenirdi karşı tarafta ya evet ya olmaz ya da düşünmem gerekiyor diyip arkadaşlarına danışırdı 😊😊
Basmakalıp kelimeler bunu basit hâle getirdi, insanlar özenti hâlinde yaşamaya başladı, seven insan hareketleri ile belli eder, çıkmak ya da benzeri sözlerin önemi yok.
valla benımkısı genelde spontane oluyor bır on hazırlık yok durum zaman mekan derken bır kayfemı ıcsek yemee mı cıksak sınemaya mı gıtsek fılan derkene uzayıp gıdıyor :D
En İyi Cevaplar