benim çok güzel giden bir ilişkim vardı beraber yaşıyorduk ailemle tanışıp hepberaber kaldığımız oldu sonrasında üniversite mezuniyetinde bile yanımdaydı o orada kalmak zorundaydı ben de bu süreçte onun yanında kaldım okuduğumuz okul yurtdışında bu arada ailem geldi gitti neyse son zamanlarda sürekli sen bilet bak git aileni gör falan diyordu sen de benimle burada tıkılı kaldın kendine yapma bunu diyordu uzak mesafeden korktuğumdan kalıyordum neyse sonra ben türkiyeye geldik havalimanına hatta benim için çok önemli olan bir şeyi ona o an ihtiyacı olduğu için verdim neyse bu çocukla vedalaştık birden araya soğukluk girdi ama havalimanından çıkmasıyla bunu yapması bir oldu yazıyorum geç cevap veriyor görüntülü arıyorum açmıyor falan ne canım ne hayatım hiçbir şey demiyor neyse ben bunu en son aradım artık dedim sence de biraz soğuk değil misin dedi hayır biraz bu durumlar canımı sıkıyor falan dedim seni çok mu darlıyorum biraz dedi dedim günde toplasan birbirimize 10 mesaj atıyoruz ama soğukluğa devam hala ben de o sırada kuzeniyle onun doğum gününe gidip sürpriz yapmayı düşünüyoruz hatta kuzenine bile cevap vermiyordu biz psikolojisi bozuk diye düşünüyorduk herneyse bu böyle davranmaya devam falan en sonda dediler bu çocuğu ara konuşun adam akıllı olmaz böyle ama görseniz herkes sana aşık seni seviyor çok yakışıyorsunuz falan diyor neyse ben buna yazdım dedim konuşalım mı tık aradı ama denizde neyse sonra dedim eve geçince ararsın aramadı ben aradım dedim sıkıntı ne dedi bir sıkıntı yok ama biz ara mı versek ben şok oldum bunu duyunca dedim ne diyorsun sen o da bana demesin mi bana soğuk yapıyorsun ben de direkt cevabı verdim bana soğuk yapan hep sendin geldiğimden beri bir tane sevgi sözcüğü kullanmadın falan hatta ben senin doğum günün için gelme planı yapıyorum dememle ben planımı yaptım dedi hayallerim suya düştü dedi ben ara vermeyi 3-4 gündür düşünüyordum dedim sen planını yapmışsın o zaman o da bana bu sefer dedi ki senin ayrılacağını sandım ara verelim bana katlanma ben kendime katlanamıyorum dedi ben de dedim seven sevdiğine her türlü katlanır neyse sen bitireceğin zaman söyle o benden aldığın çok değerli olan eşyamı kargolarsın dedim o da dedi öyle mi oldu o kadar güzel şeyler yaşamamıza rağmen? ben de dedim o kadar güzel yaşanan şeyi tek celsede bu şekilde silebiliyorsan ara verelim diye benden alabileceğin max cevap bu kendine iyi bak dedim kapattım ama o sırada nasıl ağlıyorum neyse günler geçti beni arkadaşım aradı oradan evimizi gösterdi dedi bak yuvan ben de kanka biz ara verdik falan dedim arkadaşım da dedi o zaman sana bir şey söylemem lazım anlat dedim bu benim beyefendi o denize giderken tek değilmiş bir cafe vardı oradan arabada bir kızla gelip bir şey alıp gitmiş arkadaşımı görünce donmuş kalmış tabi benim arkadaşım da mutluluğu bozulmasın söylemeyelim demiş neyse bana bunu anlattı bu ben de çocuğu aradım senin sevgin bu mu dedim böyle böyle olmuş dedim tak kızın numarasını attı kız onun 5 yıllık arkadaşı ve sevgilisyle benimki çok yakın kızı aradım kız da anlattı hatta benden bahsetmiş o gün full ve kız ben o çocukla o gün görüntülü ne konuştuysam da duymuş neyse bana alttan benimki yazdı konuşunca dön ben de aradım direkt kavga etmeye başladık sen beni tanımamışsın falan diye dedim kusura bakma da kim olsa aynı tepkiyi verirdi ben aynı durumda olsam aynısını yapardın o da dedi ki yapmazdım ben seni tanıyorum neyse artık daha da böyle bir şey olamaz zaten ben anlayacağımı anladım dedi o kadar yazdım bakmadı aradım açmadı bu gece de doğum gününü kutladım teşekkür etti ve geçti sizce ne durumdayız ve kim haklı
Güncellemeler
11 ay
bu arada dip not ben hayatımda yaşamadığım şeyleri onunla yaşadım
Güncellemeler
11 ay
beni yıpratan kısım da o beni gören çok güzelsin buna mı bakıyorsun diyor da o beni 2 yıldır seviyordu zehirlenmem vesilesiyle ilişkimiz başladı annem geleceği zaman ne zaman alıyoruz valideyi falan diyordu annemi falan almıştık öyle yani
Yapay Zeka Cevapladı
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 404 cevap paylaştı.
- Aşk İlişkileri konusunda 976 cevap paylaştı.
- Aşk İlişkileri konusunda 391 cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne