Ara vermek tamamen bitirmek midir?

benim çok güzel giden bir ilişkim vardı beraber yaşıyorduk ailemle tanışıp hepberaber kaldığımız oldu sonrasında üniversite mezuniyetinde bile yanımdaydı o orada kalmak zorundaydı ben de bu süreçte onun yanında kaldım okuduğumuz okul yurtdışında bu arada ailem geldi gitti neyse son zamanlarda sürekli sen bilet bak git aileni gör falan diyordu sen de benimle burada tıkılı kaldın kendine yapma bunu diyordu uzak mesafeden korktuğumdan kalıyordum neyse sonra ben türkiyeye geldik havalimanına hatta benim için çok önemli olan bir şeyi ona o an ihtiyacı olduğu için verdim neyse bu çocukla vedalaştık birden araya soğukluk girdi ama havalimanından çıkmasıyla bunu yapması bir oldu yazıyorum geç cevap veriyor görüntülü arıyorum açmıyor falan ne canım ne hayatım hiçbir şey demiyor neyse ben bunu en son aradım artık dedim sence de biraz soğuk değil misin dedi hayır biraz bu durumlar canımı sıkıyor falan dedim seni çok mu darlıyorum biraz dedi dedim günde toplasan birbirimize 10 mesaj atıyoruz ama soğukluğa devam hala ben de o sırada kuzeniyle onun doğum gününe gidip sürpriz yapmayı düşünüyoruz hatta kuzenine bile cevap vermiyordu biz psikolojisi bozuk diye düşünüyorduk herneyse bu böyle davranmaya devam falan en sonda dediler bu çocuğu ara konuşun adam akıllı olmaz böyle ama görseniz herkes sana aşık seni seviyor çok yakışıyorsunuz falan diyor neyse ben buna yazdım dedim konuşalım mı tık aradı ama denizde neyse sonra dedim eve geçince ararsın aramadı ben aradım dedim sıkıntı ne dedi bir sıkıntı yok ama biz ara mı versek ben şok oldum bunu duyunca dedim ne diyorsun sen o da bana demesin mi bana soğuk yapıyorsun ben de direkt cevabı verdim bana soğuk yapan hep sendin geldiğimden beri bir tane sevgi sözcüğü kullanmadın falan hatta ben senin doğum günün için gelme planı yapıyorum dememle ben planımı yaptım dedi hayallerim suya düştü dedi ben ara vermeyi 3-4 gündür düşünüyordum dedim sen planını yapmışsın o zaman o da bana bu sefer dedi ki senin ayrılacağını sandım ara verelim bana katlanma ben kendime katlanamıyorum dedi ben de dedim seven sevdiğine her türlü katlanır neyse sen bitireceğin zaman söyle o benden aldığın çok değerli olan eşyamı kargolarsın dedim o da dedi öyle mi oldu o kadar güzel şeyler yaşamamıza rağmen? ben de dedim o kadar güzel yaşanan şeyi tek celsede bu şekilde silebiliyorsan ara verelim diye benden alabileceğin max cevap bu kendine iyi bak dedim kapattım ama o sırada nasıl ağlıyorum neyse günler geçti beni arkadaşım aradı oradan evimizi gösterdi dedi bak yuvan ben de kanka biz ara verdik falan dedim arkadaşım da dedi o zaman sana bir şey söylemem lazım anlat dedim bu benim beyefendi o denize giderken tek değilmiş bir cafe vardı oradan arabada bir kızla gelip bir şey alıp gitmiş arkadaşımı görünce donmuş kalmış tabi benim arkadaşım da mutluluğu bozulmasın söylemeyelim demiş neyse bana bunu anlattı bu ben de çocuğu aradım senin sevgin bu mu dedim böyle böyle olmuş dedim tak kızın numarasını attı kız onun 5 yıllık arkadaşı ve sevgilisyle benimki çok yakın kızı aradım kız da anlattı hatta benden bahsetmiş o gün full ve kız ben o çocukla o gün görüntülü ne konuştuysam da duymuş neyse bana alttan benimki yazdı konuşunca dön ben de aradım direkt kavga etmeye başladık sen beni tanımamışsın falan diye dedim kusura bakma da kim olsa aynı tepkiyi verirdi ben aynı durumda olsam aynısını yapardın o da dedi ki yapmazdım ben seni tanıyorum neyse artık daha da böyle bir şey olamaz zaten ben anlayacağımı anladım dedi o kadar yazdım bakmadı aradım açmadı bu gece de doğum gününü kutladım teşekkür etti ve geçti sizce ne durumdayız ve kim haklı

Güncellemeler
11 ay
bu arada dip not ben hayatımda yaşamadığım şeyleri onunla yaşadım
Güncellemeler
11 ay
beni yıpratan kısım da o beni gören çok güzelsin buna mı bakıyorsun diyor da o beni 2 yıldır seviyordu zehirlenmem vesilesiyle ilişkimiz başladı annem geleceği zaman ne zaman alıyoruz valideyi falan diyordu annemi falan almıştık öyle yani
Ara vermek tamamen bitirmek midir?