İllaki haber vermelidir diye bir kaide yok. Sadece karşı taraf merak eder ya da merak etmemesi adına haber verilebilir. Ama onun dışında her adımda nereye gittiğini haber vermek çok abes durum.
Yani evet eğer zaman varsa imkan varsa ben şuraya gidiyorum haberin olsun diyebilirsin ama mesela zaman yoksa acil bir iş filan varsa söylemek zorunda değilsin gidip geldikten sonra söyleyebilirsin hatta söylemek zorunda değilsin yani her yere gidip gitmediğini bilmek zorunda değil karşıdaki kişi bu kadar sıkmaya gerek yok
Soruyu okurken bile elimden özgürlüğüm gitmiş gibi hissettim.. Bunaltıcı bir durum olur sevgililer için Haber vermesinler. merak eden taraf kendiliğinden arasın..
Tabi ki hayır yani isteyen verebilir ama sürekli adım adım haber vermek bir süre sonra sıkıcı olur sadece plan yapılabilir önceden ve böylece planda olmayan bir şey olduğunda merak edilip aranabilir
Tabii ki haber vermeleri gerekir Ama burada şu olay karıştırmasın izin almak ile haber vermek deyiminin Birine çok karıştıran insanlar var Hiçbir şekilde insanlar hiç kimseden izin almamalıdır bu ayrı konu Ama haber vermesi gerekir Sonuçta sevgiliyiz Bey aramızda ciddi bir ilişki var Öyle değil mi Bu aile kavramında da böyledir
İllaki bi şekilde durumdan haberdar edilmeli insan çünkü bir değeri olmalı haber vermek demek hesap vermek değil ki değer verdiğini gösteren davranış zaten onun dışında kimseye söylemediklerini ona söylüyorsun zaten onunla paylaşıyorsun bir çok özelini ne var yani bir yere giderken haber vermekten en fazla iki tarafında güveni artar sevgisi daha çok olur çünkü sahiplenilmek duygusu vardır her iki tarafta da
O ne ya öyle :)) Konuşuyorsak zaten birbirimizi merak ediyoruzdur haberdar oluruz birbirimizden.. niye bana söylemedin mevzuları hiç hoş görülebilecek şeyler değil yalnız. Evli miyiz de senden izin alayım🤔
@Wangler ben öyle düşünmüyorum :) haber vermek incitici olur, hayatım kızlarla çıkacağız ama bensiz idare edebilir misin demekle kimsenin incileri eksilmez. Bu kadarına gurur yapan da evlenmesin
Verilir de izin istemez ben genelde yolun yarısında ararsa fakan ben çıktım derim🤷♀️ bazen eve gelirim ben bugün buraya gittim derim oda aynı şekilde yani şu izin istenen olayını hiç anlamadım zaten
ben bu haber işlerine daha çok dünya hali olarak bakıyorum, sevgilinizin başına bir şey gelse ailesinden sonra bilgi alınacak 2. kişisiniz. benim için de öyle olur, bilsin nerde olduğumu.
Haber vermek evet gerekir. İzin almak (bu kadar küçülmeye gerek yok) Ama insanız sevdiğimiz insanları merak ederiz. Bu nedenle haber vermek doğru olandır.
Haber vermeleri doğru olur. Böylelikle başlarına bir şey gelirse yardıma gitmek kolay olur ve dedikodudan kurtulmuş olurlar. Bu izin almak değildir, haber vermektir ve saygıyı gösterir.
Bence evet bir şey olduda bir birlerini görürlerse sorun çıkar ya ben çıkartırım ama insanları bilemem belki de anlayışla karşılayacak insan vardır en azından mesaj atması lazim
Kendini erkeğinin sahibi gibi gören kadınlar sizi anlamıyorum ama bilmeni isterim sadece sahip olduğunu sanarsın hem bi yerde okumuştum erkeğinize kıral gibi hissettirirseniz kraliçesi, köle gibi hissettirirseniz sadece bir kölenin eşi olursunuz, yani ezik bir adam sizin sözünüzü dinlese ne olur 😀