Aşk İlişkileri Sevgililer arasında her şeye evet deme günü yapılmalı mı? VolrathTheFallen Takip Et Guru Yaş: 126 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor evet günü ne isterse istesin evet demek için duzenlenen bir gün sizce yapılmalı mı? Sevgililer arasında her şeye evet deme günü yapılmalı mı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
İnci_tanesiii Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kural konmak sart olsun 3 Kural belirlenir gün ole olsun jfkdkdjd 0 2 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl olabılır Yorumla İnci_tanesiii +1 yıl O zaman kabul ederim 😀 Yorumla
Geceyi_SevenKız Takip Et Bilge Yaş: 125 , eic 80% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı. Yok be asla güvenmem sevgilime zaten neler isteyeceğini az çok tahmin ediyorum😂 0 2 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl ahhh o guvenı almıyorsan sevgılı tam olmamısındır Yorumla YALANCI10 +1 yıl Ablacım feministmisin nesin demin bi soruda daha denk geldim sana gene erkeklere bi güven problemi valla bak hepimiz o kadar şerefsiz değiliz bizimde kalbimiz var bizde bazı geceler nedensiz ağlıyoruz ❤️😂 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ben asla böyle bir şeyi kabul edemem sonra asla yapmayacağım bir şey ister falan 0 2 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl tırsak :D Yorumla merakettimmişte +1 yıl tırsaklık değil evet deme günü demek her dediğine evet demek zorunda kalmak demektir 😂 Yorumla
TakkeliKedi Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Yat aşkım ağzına sı*ayım derse ne dicez he mi dicez 😅 0 0 Yorumla
35ksk96 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı. Hayır muhtemelen ilişkinin sonu olur :D 4 1 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl daha baslamadan guvensızlık :D Yorumla
BlueCupcake Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Lüzumsuz gerek yok bence. 0 1 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl pekı Yorumla
suskun_34 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Pek sağlıklı bulmuyorum ☺ 0 0 Yorumla
rapunzeelll35 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. O zaman erkekler iflas bayrağını çeker🤣 0 1 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl Hemen maddiyat 😂 Yorumla
sonabazabükücüv18 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Bizi bozar ab 😔 0 1 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl hayırlısı Yorumla
hellnope Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır. 0 1 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl peh. Yorumla
Idontcareeee Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Eğlenceli olabilir 0 1 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl bence de o dusuncedeyım hatta ılk olan sanslı sankı Yorumla
Isımbulamamak Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Yani sana kalmış 0 1 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl bana neden kalıyor :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kural konmak sart olsun 3 Kural belirlenir gün ole olsun jfkdkdjd
olabılır
O zaman kabul ederim 😀
Yok be asla güvenmem sevgilime zaten neler isteyeceğini az çok tahmin ediyorum😂
ahhh o guvenı almıyorsan sevgılı tam olmamısındır
Ablacım feministmisin nesin demin bi soruda daha denk geldim sana gene erkeklere bi güven problemi valla bak hepimiz o kadar şerefsiz değiliz bizimde kalbimiz var bizde bazı geceler nedensiz ağlıyoruz ❤️😂
ben asla böyle bir şeyi kabul edemem sonra asla yapmayacağım bir şey ister falan
tırsak :D
tırsaklık değil evet deme günü demek her dediğine evet demek zorunda kalmak demektir 😂
Yat aşkım ağzına sı*ayım derse ne dicez he mi dicez 😅
Hayır muhtemelen ilişkinin sonu olur :D
daha baslamadan guvensızlık :D
Lüzumsuz gerek yok bence.
pekı
hayır zararlı çıkacağım kesin
Pek sağlıklı bulmuyorum ☺
O zaman erkekler iflas bayrağını çeker🤣
Hemen maddiyat 😂
Bizi bozar ab 😔
hayırlısı
Hayır.