İzin almalı
Haber vermeli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben eşimden izin almıyorum, yapacaklarımı veya yapmak istediklerimi söylüyorum. İzin almak nedir? Bir de sevgiliden oldu tuvalete giderken de izin alsınlar.
Hiç izin vermediği olmadı. Mısır'a gidecektim şimdi gitme dedi gitmedim. Sende abartma yaaa
Hayır tabi ki de neden izin alsın.. çocuk değiller.. benim de sevgilim olsa ben izin almazdım aynı şekilde izin almasına da istemezdim.. ama aşırı merak edeceğim için mutlaka haberimin olmasını isterim ve bana haber vermesini isterdim oda zaten gerekli görürse bana haber verir..
ama izin almak ya da sürekli gittiği yerlere karışmak müdahale etmek maalesef ki ilişkiye zarar verir.. insanlar sahiplenmek ile kıskançlık arasında ki dengeyi koruyamıyorlar bir türlü
bu yüzden de tartışıyorlar sürekli.
Hesap verme olayı beni bi'tık rahatsız ediyor Karşımdaki kişi arkadaşınlayken ya da dışardayken neden cevap vermiyorsun diye hesap sorunca soğuyorum direkt Müsaitsem zaten cevap veririm sanki bana güvenilmiyormuş izlenimi veriyor hoş olmuyor Dışarda olduğun süre zarfı boyunca durmadan bık bık konuşmak benlik değil ya
Hiç umurumda değil tüm erkekler istedikleri yere defolabilirler. İzin alamam diyenle işim olmaz zaten. Haber veriyor öyle mi? Yalan haber mi, asıl olarak nereye gidiyor? Bildirim gönderir gibi haber veriyor ama izin almıyor iyiymiş ya. Benden uzak olsun.
Cevap
13Cevap
Haber verilmesi kâfi, tapulu malımız değil sonuçta...😄
Önemli olan, her iki kişilerin beklenti ve tercihlerinin net bir şekilde iletişim yoluyla paylaşılması ve karşılıklı olarak anlaşılmasıdır. Bu tür konularda açık iletişim, sağlıklı bir ilişkinin temelidir. Eğer siz ve partneriniz arasında bu konuda belirli bir beklenti varsa, bunu net bir şekilde konuşarak anlaşmaya varmak önemlidir.
Böyle her şey için dakika başı izin almak da mantıklı değil güvensizlik olduğunu düşünüyorum.
Haber verilmeli.. İzin almak biraz garip geliyor bana.. Haber verilmesi daha normal bana göre..
Neden evcil hayvanım mi benden izin alsın eşim bir birey , yetişkin bir birey ben dışarı çıkıyorum der çıkar ben onun sahibi değilim izin almasına gerek yok .
Ama haber versin
Dışarı çıkıyorum diyor zaten
İzin almak saçma ama haber vermek gerekir. Başımıza bir şey gelse müge ablaya çıktığında nerde arayacağını bilir en azından hem merakta bırakmamış olunur
Müge apla kocamı bul😭😭😭 narcosss geri dön seni çok seviyorum hayatım nerdesinnn😭
İzin alıp haber vermesi değil hangi gün hangi saatte ne için dışarı çıktığı önemli. İpi kopuk kaldırım çiçeği gibi akşam saat 20'den sonra dışarı çıkacak kadın mümkünse hayatıma da evime de girmesin.
Vize başvurusu yapmalı dadsdsaa bi haber verse fena olmaz haberdar olalım yani birbirimizden
Konuşma esnasında söylenebilir izin zaten alınmamalı, haber verilebilir
Çok miktar 😒
İzin almak çok resmi ve mecburiyet ifade ediyor. Onun yerine hayatım, birtanem bugün planımda dışarı çıkmak var ve şu saatler arasında göremezsem anlayışla karşıla demek yeterli.
Haber verilmesi yeter.. Her adımını da öğrenmek zorunda değiliz..
Haber vermeli , zaten birbirine güven olmalı ki yanlış bir şey yapmazlar zaten o yüzden insanın gözü arkada kalmaz
Haber verilmeli ama hoslanmadigi bir yer ya da birisi ise ve makul bir nedeni var ise dikkate alinmali.
Haber vermek daha makul. O da sürekli yapılmaz ama.
İzin almak yerine haber vermek daha uygun bence.
Haber verilmesi kafi ipleri bu kadar eline vermeyin yanarsınız
Dışarı çıkarken sevgililer birbirinden izin almak değil haber vermek en doğrusu olur.
İzin almalı. "Sahip izin veriyor musun?" diye bir sormalı. 😂😂
Bazen ikiside gerekiyor. Sağlıklı bir ilişki için.
Haber verebilir. Bunu surekli yapmak da bunaltabilir gerci.
Bu durum aralarında problem oluyorsa haber verilmeli
Gideceği yere göre de değişebilir bu konu ama genellikle haber verilmeli
Çiftlere göre değişebilir ama ben haber verme taraftarıyım 😅
Tenhada kıstırırlar falan nerede olduğunu bilelim, her adımı değil elbette ama haber verilmeli. İzin almak neymiş..
İzin aldığında haberde vermiş oluyorya mantıken
Bilemiyorum artık
Ne yani canımın istediğini yapamıcak mıyım 🥹
O zaman yavaşkoo
ne izni ya ya bize ters o işler :D
Sevgiliyken haber verilir. evliyken izin alınır
Bence olması gereken bu
Bilgi vermeli.
Hayır ya 5 yaşında mıyız. d
İzin alma olayı saçma, ama haber verilmeli.
Evet izin almalı bence
Haber verilmeli ya pavyona gitmiyor ya🙄
İzin alınmaz haber verilir.
Haber varilsin kâfi izin almak biraz garip
İzin mi haberi olsa yeter ya
İzin almak enterasanmış
Tuvalete bile izinli olsun
Haber vermeli
Haber vermeli kimse kimseden izin almamalı
İzin alınmaz, haber verilir.
Haber vermeye bile gerek yok bence
Haber vermeli en azından saygı için.
Haber verilince bir şey olmaz sanırım...
haber vermeleri bence ama ikiside olabilir belki
Haber verilmeli.
İzin değil haberleşilmeli
Haber vermeli (hastaneye giderken)
Haber vermeli.
Haber verse yeterli
haber vermeli
Haber verirdik biz birbirimize
Hiç gerek yok
İzin istemem, haber veririm.
İzin almalı derken
Haber vermeliii