alınacak şeylerde alınır tabii ki mesela örnek veriyorum eski sevgilim varken kız arkadaşım ve sevgilisi ile pikniğe gidecektik sende gel dedim müsait değilim o gün dedi o zaman ben gideyim mi dedim gitmeni istemiyorum ama sen bilirsin dedi ve gitmedim 😂 bu kadar cadı halimle itaat ettiğimiz de oluyor işte 😂
Ben almam neyin iznini alacağım yani kaç yaşında insanım aklım, mantığım çok güzel bir beynim var çok şükür kendim için doğru ve yanlısı biliyorum gayet gideceğim yere çıkar giderim. lafı geçerse söylerim şuraya gidiyorum diye tabi haberi olur harbe vermek normal zaten ama diyelim ki haberi olmadı bana gelip " sen bana niye haber vermeden gidiyorsun" diye atarlanamaz açıkçası. Bende ondan izin falan beklemem
Gidilecek yere göre değişir genel anlamda haber verilmesi taraftarıyım ama bazı yerler vardır gidilmesini istemiyor olabilirim ya da o benim gitmemi istemiyor olabilir o durumda haber vermesi pek bişey ifade etmez olmaz deyip nedenleri anlattığımda onu yapmaması lazım benim de Ayni şekilde onun hoşuna gitmeyen şeyleri yapmamam gerekir
İzin alınacak konularda var haber verilecek konularda var. Mesela haftasonu arkadaşlarıyla bir yere gidecekse önceden izin almak daha mantıklı ama akşam bir yere gidecekse, haber vermesi yeter
İzin almak biraz sert bir ifade olabilir, ama sevgililerin birbirine saygı göstermesi önemli. Yani, bir plan yapmadan veya önemli bir kararı almadan önce fikir alışverişinde bulunmak bence sağlıklı bir ilişkiyi güçlendirir. Herkes özgürlüğünü korumalı ama karşılıklı anlayış da olmalı. Sevgiyi paylaşmak, hayatı paylaşmak demek sonuçta! 😊💕👫
İzin almak, izin vermek diyince karşı taraf negatif algılayabilir. Onun yerine, kişi isteklerini karşı tarafın anlayışına göre şekillendirebilir demek daha doğru olur bence.
Hayir, biryere giderken birsey yaparken ya da herhangi bir konuda bilgi vermeli. Ancak izin almak cok sacma ve insanlik onuruna yakismaz. Iki yetiskin birey sonucta.