Annemle babam ayrı. Babamı affedemiyorum. Maalesef annemi seçtim. Annem oldu olası benimle şunu getir lan bunu ver lan yap lan şekilde konuşur. Bir kere bile öpmemiştir. Ben zorladığım için bir kere sarıldı birdaha ben zorlamadım zaten sarılmadı. Hep beddua ve küfür eder. Paran varsa sever yoksa sevmez. Bugün regl olmuştum ve üstüm başım kan olmuştu. Yaşım 23. Annem kızar diye hemen makineye attım. Makine Bi türlü bitmedi. Sesi duymasın diye de kapıyı kapatmıştım. Makina bitene kadar can çekiştim resmen ve bitmedi. Annem sesi duyup geldi. Sadece bir Makina çalıştırdım diye Allah bel** versin, elektriği sen mi ödüyorsun, ben sana bakmak zorunda değilim, si*tir git bu evden gibi şeyler dedi. Yani klasik laflarını. Artık dayanamıyorum. Yeni işe girdim ama işe girdim annemden para alamadığım için sürekli kredi kartından aldım borçlar oraya gidecek. Ne yapabilirim. Akıl verirseniz memnun olurum
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bak tatlım sende babanın yanına git. Baban nasıl biri. Umarım annenden daha kötü değildir. Bana bakmaz deme eve para getiren birine herkes bakar.
Alkolik bir babam var ne yapacağını bilmiyorum.
Alkolik olması sorun değil. Ne sarhoşlar gördüm ayıklardan daha iyi insanlar. Karakteri annenden daha mı iyi?
Alkol alıp bana ne yapabileceğini kestiremiyorum. Zamanında farklı gözle bakmış bir insan.
Nasıl yani? Kendi kızına mı? İğrenç.
Adına üzüldüm ya. Nasıl yaşıyorsun. Nasıl bir anne kızının regl olmasından dolayı böyle sorunlar çıkarır. Elektrigi bahane eder. Sende çok pasifsin sanırım
Kendi kızına evet, Allah bel*sını versin
Bak canım kredi borcun ne kadar
Pasif değilim. Ama artık beddua ve küfür duymayı kaldıramıyorum. Or*spu ol, dağ başında kalırsın inşallah diye söyledikçe bir an gözüm kararıyor. Zarar veriyor bana, bende susuyorum artık
Sende beddua et. Öyle annen olacağına olmaz olsun. Susma sustukça daha da kötü duruma düşersin. Onu nasıl hala annen diyerek seviyorsun. Şimdi bile soğudum ondan. Eminim çok daha kötü şeyler vardır. Hala anneni seviyor musun
Ne sevmesi, kanser oldu 3 sene önce. İnsanlara hala kanserim diyip para alıyor.. İğreniyorum.
Annene küfür etmek istemiyorum. Bana yazar mısın sana yardımcı olmak istiyorum
Yazayım
Yazdım
Tamam yeni gördüm
Okudukça kanım dondu.. annelik çok kutsal bişeydir.. yani hiç mi anneliğin verdiği o kutsallıktan nasibini almamış..
Bunlar en basitleri..
Sen ciddi misin ya? Nasıl yaşıyorsun o evde
Çok ciddiyim. Mesela hemen ağlar herşeyi drama yapar insanlara, kendisini acındırarak karşısındaki insandan para alır ve ağlamayana meme yok der bana. Nasıl. Yaşadığıma gelirsek, gidecek başka yerim yok
Gerçekten çok üzüldüm senin adına.. babanı saymıyorum zaten peki kardeşlerin ablan abin yokmu? Bu konuyu anlatacağın destek alacağın bi akraban yokmu? Hala teyze amca dayı kuzenler falan?
Bizim akrabalar gerçekten dedikodu yuvası. Karnım aç desem bunu evirip çevirip farklı yere getirir. Bu arada tek çocuğum
Nedense annesi veya babasından herhangi birinden çekiyorsa evdeki çocuk.. zateb garanti akrabasından da hayır gelmiyor.. gerçekten çok ama çok şanssızsın ama Allahtan sende benim gibi kendi ayaklarının üstünde durmuşsun çalışıyorsun kimseye el açmıyorsun
Şükür iş buldum inşallah üniversite kazanırım da defolup giderim
Hazırlanıyor musun üniversite’ye? Sınava çok az bi zaman kaldı
Kanka bu kadının annen olduğuna emin miyiz
:) keşke olmasaydı
Yapmasaydın zikişirken bana mı sordun desene sende çirkeflik yap
Çok dedim ama haksız yine ben çıktım
Niye sen mi ziktirdin haksız çıkıyorsun
İşte keşke birisi benim arkamda dursa sizin şu an tanımadan yaptığınız gibi
yok mu eşin dostun yanında olan
Arkadaşlarım var başka kimsem yok
Sen kaç yaşındasın annen kaç yaşında
52 yaşında annem 22 yaşındayım ben
Yıl olarak 23 olacağım
Babanla ayrıldığından beri yalnız mı hep
Evet
Yalnızlıktan da böyle olmuş olabilir mi
Küçükken de böyleydi. Notum düşük gelirdi beni hemen elalem ile kıyaslar sen okumayacaksın yüz karası olacaksın derdi yemek koyarken önüme tabağı kırarcasına koyardı. Bir süre sonra yalan söylemeye başladım.
Psikolojik sıkıntılı heralde
Öyle keşke hayatta böyle biriyle olmasaydım
Sen okuyor musun çalışıyor musun
Okumak benim içimde yara. İlk sene üniversite kazandığımda beni okula göndermedi okumayacaksın diye. Maalesef açıktan okudum. Çalışıyorum
Kanka ya evlen ya oku ya başka yere çalışmaya git kurtulmaya bak
Siz okuyor musunuz
Bende hem okuyorum hem çalışıyorum
Ne okuyorsunuz
Çocuk gelişimi
Erkek olarak zor olmuyor mu o bölüm mesela genelde kızlar oluyor ya
Evet 60 kız 2 erkeğiz 😂
Üniversite ortamını seviyor musun birde hangi üniversite
Tabiki çok güzel ortam. Konyadayım ben
Sen nerde yaşıyorsun ne iş falan 🤔
Ankara sekreter
Hmm yakınız 😂