Çok tatlı karikatürize edilmiş durum. Ben, sevip değer verdiğim insanların mesajını mutlaka okur geridönüşünü sağlarım. Geç yazayım da şöyle böyle düşünsün gibi planlamam hayatımda şeffaflığı seviyorum. Yoran ders verir gibi geç yazmak insanın kendine yakıştırdığı bir tepki.. Kızlar Bir Adım Öne
Kişiden kişiye veya moduma göre değişiyor bu. Bazen sevmediğim kişiler mesaj atınca görsem de birkaç dk sonra veya yarım saat sonra cevap yazıyorum. Sevdiğim kişilerden gelen mesaj olunca da gördüğüm an cevap yazıyorum
Bilerek geç yazma huyum yoktur. Elimde bir iş olur ancak öyle yazamam bu da nadir yaptığım bir şey. Diğer türlü elimde işte olsa yazarım. Bunu bilemezler.
hiç yapmam böyle bişey amaç ne bir de gördüğüm gibi yazarım geç yazıyorsam o an işim olduğundan görmediğimdendir insanın hayatında yormayan insanlar olmalı bence ruhen ve psikolojik olarak, mesajı görüp bekletmek nasıl bir psikolojik sıkıntı mesela
Eğer hal hatır sormak için atılmış bir mesajsa ve o an konuşasım yoksa geç yazarım. Ama tabiki bunu mesajı görüldü yaparak saygısızca yapmam. Karşımdaki gördüğümü anlamaz. Müsait bi zmanda da dönerim.
Geç cevap verme olayından hiç hoşlanmıyorum işim yoksa mesajlara hemen dönerim bana bilerek işi olmadığı halde dönmeyen olursa ve bunu bir kaç sefer tekrarlarsa o kişiyle de iletişimimi tamamen keserim bence çok büyük bir saygısızlık
Kime yazdığıma baglı. geç yazma muhabbeti Kızlar yapar bunu. Herhangi bir mesaj yazmama engel yoksa ve sevdiğim biriyse mesaj bekleyen hemen yazarım isim olsada. Ama normal biriyse yani yazarım işte ne zaman boş olursam.