Mesajımı özellikle geç cevap veren bir kızı engelledim mesela sohbetimiz çok iyi gidiyordu aşırı derecede güzel bir sohbetimiz gidiyordu benimle aynı üniversitede okuyan bir kızla mesela ne yazışıyoduk geçen gece bir film önerdim birlikte izliyorduk kendi evinden ben kendi evimden açmıştım filmi gece film sıkıcı gelmiş ona belli 1 saatten sonra mesaj atmayı kesti bana ertesi gün bana filmin filmi izlerken uyuya kaldığını söylemişti mesela halbuki yalan konuştu canı sıkıldığı için filmi izlemeyi bırakmış uyuya kaldım bahanesiyle de bana mesaj atmadı bunu nereden anladım gece en son bana attığı mesaj şuydu bu film hiç bitmeyecek mi Netflix kendi tercihini yaptıran filmlerden biri işte soru sor duran iki seçenek sunup kendi tercihini yaptırarak devam eden filmlerden biriydi bu film hiç bitmeyecek mi işte korkmaya başladım sabaha kadar devam eder mi bu film diye mesaj atmıştı ben de anladım ki canı sıkıldı uyuya kalmadı filmi izlemeyi bıraktı ama uyuya kaldımasını yani uyuya kaldım diyerek bahanede bulundu sabah bana mesaj attı 11 gibi biraz daha sohbetime devam ettim onun bana yaptığı hareketin aynısını ona karşı yaptım bu defa bilmiyorum işi inada mı bindirdi ne yaptı mesaj atmadı bana ben de dört 5 saat mesajımı beklettin ama muhakkak cevap verirdi o bana tabi ben direk engelledim çünküHem yalancı bir insan hem kasıtlı olarak geç cevap veren bir insan gerek yok böyle tripleri huylari olan insanları sevmiyorum direkt ne kadar samimi ve yakın olursam olayım direkt engelliyorum direkt hemen engelliyorum yani hani sorgulamıyorum bile niye böyle yapıyorsun falan filan diye sorgulamadan direkt engelliyorum yani sorgusuz sualsiz direkt engelliyorum geçiyorum
Genellikle mesajlara gördüğüm an cevap veririm. Karşımdaki kişiyi bekletmekten hoşlanmam. Ama misal özenerek ya da üzerinde düşünerek cevap vermem gerekiyorsa biraz bekletirim ve müsait anımda cevap veririm. Karşımdaki kişiyi geçiştirircesine cevap vermek de hoşuma gitmez. Mesajın durumuna göre değişiklik gösteriyor yani..
Sanırım bunun neden yapıldığını hiç anlamak mümkün olmayacak. Geç cevap verince ne oluyor ki, karşındaki - vay be!. Beni hiç iplemedi mi diyor. Ya da daha mı kıymerli olduğunu düşünüyor insanlar. Bana göre çok komik duruma düşüyorlar. Neticede yine eşek gibi yazacağım. Şahsen yapmam. Elimde iş yoksa müsaitsem dönerim.
Evet. O an dizi izliyorsam (ki genelde her mesaj alışımda bir şeyler izliyor oluyorum) ya da başka şeylerle meşgul isem mesajlara geç geri dönüş yaparım. Belki dizi izlemek keyfi bir bahane olabilir ama her 2 dakikada bir mesajlara cevap verirsem izlediğimden hiçbir şey anlamam. Benim önceliğim yok. O an neyle ilgileniyorsam ona yoğunlaşırım.
Uyanık olup olmamamla alakalı oluyor... Uyuyorken gelen aramaları sinirle açtığım doğrudur. Hatta 2 gündür küfür etmemek için kendimi tuttuğum oluyor.. Abi taksici yerine niye beni arıyorsun ki.. Neyse.. Uyanıkken mesajlara dikkat ederim ki bir elin parmakları sayılı bir kitle ile iletişimde olduğum için bu konuda hiç şikayet almadım 😇
İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı.
Geç yazanlara geç yazma misilleme yapma gibi çocukça bir hareketim yoktur sevmem de zaten. Müsait olduğum zaman yazarım her daim isterse karşımdaki sürekli geç cevap versin art niyet aramam ama kasıt hissettiğim an tolere ederim devam ederse daha yazmam.
Bence artık böyle çocukça gereksiz oyunlara gerek yok burada hepimiz aklı başında insanlarız eminim ki gelen mesaja hemen cevap veren olgun bireyleriz hala bunu yapan varsa kendi tercihi ama bekletmemek gerektiğini düşünüyorum.
Benim kesinlikle yok ama eski flortum çok yapardı vee su an eski flortum oluyor jshsjdj Herneyse bilerek geç cvp verme olayı bana çok saygısızca geliyor karşındakine değer vermediğini göstermiş oluyorsun.
Hayır yok. Gerekli durumlarda aramayı tercih ederim yoğun değilsem. Mesaj pek kullanmıyorum. Mesajlara işim felan yoksa anlık cevap veririm. Geç cevap verme özelliğim biri bunu bana bilerek yapıyorsa yani hissedersem yaparım. Yoksa mesaj olayım olsa zaten saygısızlık edip yorum bile yazma taraftarı olmam.
Genelde anında dönerim. Ama karşımdaki beni bekletiyorsa bende bekletirim hatta vicdan acısı çekmesini sağlayacak bir şaka yaparım. Bir daha yapmasın diye. Kız veya erkek acımam.
Yok ayrıca karşıdaki bunu yapınca tilt oluyorum , işim var diyebilirsin yani hatta böyle yapıp niye yazmıyorsun diyen versiyonu var sabır çeker insan 🤣
Evet, bazen yapıyorum bu huy bende var. Çünkü hemen cevap verince ve karşı taraf geç bakıyor sa kötü hissederim kendimi salak gibi soğumaya kaşar gider bende o kişiden önemsiz hissedilmek yani. Ama hemen cevap veriliyor sa bende veririm
Genelde ne olursa olsun cevap yazarım konuşmak istemesemde işim var müsait değilim derim ama sonradan yine yazarım veya kısa sürsün diye direk ararım 😁