Hep mi hasta hep mi sorunlu bu adamlar ya :(( efendi erkek dedik o da baskıcı kısıtlayıcı ve her şeye trip yapan kırılan çıktı..
napıcaz nerden bulucaz
napıcaz nerden bulucaz
Bazı Kadınlar erkekleri eleştirirken kendilerini unutuyorlar. Eski ilişkimde oluyordu bir sürü hata yapan kadın beni anlatırken demediği laf kalmıyordu, dinleyen de onu melek zannediyordu. İki tarafı beraberce değerlendirmek lazım.
Yani dostum burada ağlayıp sızlayanlara eskiden direkt inanırdım ama şimdi daha farklı düşünüyorum.
Ben de öyle.
Hatta ağlayıp sızlayan kişilerin yardıma ihtiyacı olduğunu ve kötü niyetli kişilerden uzaklaştırılması gerektiğini düşünürdüm.
Şimdi ise sadece kendilerini haklı çıkarmak, vicdanlarını rahatlatmak amacıyla bunları yaptıklarını ve kasten o kötü niyetli kişilere yüz verdiklerinin farkındayım. O gün bugündür onlara güvenim azalmıştı. Son yaşadığım olaylardan sonra da kızlara tamamen güvenmeyi bıraktım. Kaliteli yalnızlık benim için bundan sonra daha sağlıklı olacak. Hayatımda dönüm noktasına girdim resmen.
Bu soru'nun aynısını "Doğru ve sağlıklı sevgiyle sevebilecek kızlar kaldı mı?" diye sormak lazım. Şahsen kızlara güvenmiyor oluşumun bariz sebeplerinden birisi bu.
Yaşanmış yanlış ilişkiler diyelim.. zamanla her iki cins birbirine güvenini kaybediyor
Cevap
7Cevap
Çok var da dikensiz gül arıyorsan rüyalarda, suni roman ya da filmlerde ya da cennette :)
Yok öyle ayranım dökülmesin yoğurt ekşimesin. Tabi kısıtlar kırılır odun değiliz.
Olmayan da var❤️ Umarim sende bulursun bi gun
İnşallah
Doğru ve sağlıklı sevdikte noldu
Kusura bakma kadın özgür olmamalı baskı şart size
Nerde yaşıyosun?
Denk gelmemiz lazım İstanbul da bir yerde...
Cv mi bırakıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?