Çirkin birine aşık olan gördünüz mü hiç?
Aşk biraz sahtelik içeriyor. Derin düşüncelere daldım yine.
Aşk biraz sahtelik içeriyor. Derin düşüncelere daldım yine.
Hayır misal ben kendimden örnek verecek olursam tipten çok davranış ve huylardan etkileniyorum. Zekası davranışları bana çok güzel gelirse kendimi kaptırabiliyorum
Çirkin olunca öyle olmuyor palavra
Merhaba,
Kimseye güzel veya çirkin demiyorum.
İnsanların dış görünüşünü değerlendirmek benim haddime olan bir şey değil çünkü.
Kimsenin haddine olan bir şey değil.
Şahsen dış görünüşten önce zeka daha önemli bende.
Sorduğun soru göreceli yani.
Tip düzgün tip kötü ayrımı herkes için farklıdır.
Güzellik görecelidir. Mesela bi arkadaşımın eski sevgilisi bence çok çirkindi yolda görsem yüzüne bakmam ama kız çok yakışıklı olduğunu iddia edip duruyordu.
Aynen öyle. Çirkin e kutsal bakireyi oynar kadın. Elime degmedi hersey seksmi sapık seni annen bacın yok mu. Hoşlandığı çocuga ise tecavüz eder kız sistem böyle
Cevap
14Cevap
Kendime göre çirkin biriyle sevgili olmam ama birisiyle sırf güzel diye de sevgili olmam. Tip önemli ama her şey değil.
Öyle birine aşık oldum ne yazık ki ama karşımdaki insana çirkin demem hoş olmaz
Yoo ben tipi düzgün olmayıpta peşinde erkek olan çok kız gördüm sadece tipe bakmıyorlar
Hayır. Gönül bu. Frekanslar uyuştumu inan dış görünüşü falan görmüyorsun. Ben bunu bizzat yaşadım.
İlgisi yok.. çok güzel kızın yanında parasız çirkin, çok yakışıklı paralı birinin yanında paçoz tipsiz çok gördüm
Yo benim aşık olduğum kızı etrafımdakiler cirkin diye nitelendiriyordu zoruma gidiyordu ama seviyordum onu
Ne alaka ya Mecnun ve Leyla , Leyla öyle waoww değilmiş ama gel sen bide Mecnun un gözünden bak ona yani aşık insan güzel görür herşeyini
Çirkin değilde yakışıklı olmayan ve bakımlı birine aşık oldum
Çirkin birine aşık olan birini gördüm evet.🙃
Kim 🙄
Devam ediyor mu ilişkin hala? 😊
Üzüldüm bebiş ya :/
😑😑
Asıl konu aşk diye birşeyin olmaması
Çav çav çav çavbelllağğğ
Hayır. Çok yakışıklı / güzel olması önemli değil. Çevremizde bir çok örneği var. Gönül bağı olduktan sonra o gönül dağ olur.
Bazı kişiler karaktere bakıyor gerçekten.. ne güzel kadınlar gördüm çirkin erkeklerle.. ne yakışıklı erkekler gördüm çirkin kadınlarla birlikte..
Ne reglmiş ya çok abartıyorsunuz nice hastalıklar var dert mi bu da
Ne regli ahaha
Yanlış yere yazmisim nasıl olduysa... biri sormus regl olan sevgilinize destek olur musunuz diye. Nasıl buraya yazdım anlamadım 🤣😅🤣
hayir ya aski guzel olmayan insanlarda yasar karsimiza biri cikicaktir mutlaka
Orası bnde kalsın ama sen harf harf anlata bilirim😂
Aşkı ancak bilenler yaşar tipi güzel olmuş ya da olmamış hiç farketmez
Sadece bu değil parası olan okul okuyan larda bu kategoride.
Yo ben bir sürü çirkin gördüm aşkı yaşayan
Parası olan vs vs daha çok şey var
Selam, evet aynen öyle dış görünüş her şey. Benim gibi çirkinsen aşkı bırak arkadaşın bile olmaz.
Selam, sen çok gevşek birisin. Sana kimse aşık olmaz. Teşekkürler, iyi günler. By.
Evet bugünde çirkinler için yakıyoruz
Tipi düzgün ve cüzdanı kalın olanlar..
Hersey dış görünüş değil bence.
Hayır tabiki
Hayır tabiki de kalbi olan herkes
Hayrir ulen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?