Hala hayattayız. Yalnız sevme konusunda titizim. Bana zarar verecek kadına asla yaklaşmam. Aşırı sadık biri olduğum halde geçmişte aldatıldım. Fazla iyi niyetli olmamın bedelini ödedim.
Merhaba, Sen varsan bir başkası da vardır olabilir öyle değil mi kosmerim! 😅
Adam gibi sevenler de var var ama yok denecek kadar az, mesele denk gelebilmek ve denk gelene ve geldikten sonra elinden geleni üstüne düşeni yapmak! 😅
Tabi denk gelmek için de çaba lazım, durup dururken nasıl denk gelelim ki! Kader kulun çabasına bağlıdır! 😅
Mesela kosmerim, adamın birisi vurularak öldürülmüş ve etrafta hiç kimsecikler yok. Katil kaçmış gitmiş. 😅
Aşk da o kaçan katil gibi adam gibi sevenler de o katiller gibi, kaçıyorlar işte, çünkü üzülenler canı yananlar hep adam gibi sevenler, aslında cinsiyeti de yok harbi harbi sevenler diyelim! 😅
Elbet bir iz bırakmıştır aşk, elimizden geleni üstümüze düşeni yaparsak, aşk olmasa da aşk için aşkımız için elimizden geleni yapmalıyız! 😅
Ben şimdi durayım bekleyeyim de aşk gelince düşünürüz olmaz! 😅
Ben de çok gördüm, sözlerin önemi yok!
Canları cehenneme! 😅
Seni seviyorum demek iki kelime iki saniye en basit kolay yalanlardan bir tanesi! En çok da seni seviyorum diyenler yakmadı mı canımızı! 😅
Aslında var ama bizim karşımıza çıkmaz ben artık ümidimi kestim. Seviyorum diyipte gerçekten evcilik oyunu oynayanı da çok gördüm. Ben de yeni kalktım uykumu aldım sabah geldim bir kahvaltı vurdum kafayı yattım. Nöbet idare eder de aşırı derece yorulmuştum. Aşka inancım kaldı mı bilmiyorum ama harbi kafa karıştırıyorlar bu insanlar. Ben beklemeyi fazla sevmem ama beklemekte çok sıkıcı hemen kimseyi alamam hayatıma mesela.
Neden çıkmasın ki karşına? Peki çıktı diyelim sen de onu görecek göz var mı? Görebilecek misin? Güzellik görebilenindir göremeyen kördür çöplükte bile güzellik vardır görülmeye değer görmesini bilirsen senindir ama bakmak ile olmaz görmek lazım! 😅
Herkes bakar ama herkes göremez 😅
Aslında benim de pek umudum ümidim yok. Herkes aynı gibi hep aynı şeyler olacak gibi geliyor..
Ben de çok gördüm kosmerim defalarca gördüm, çok şey yapanları da gördüm Allah için ama yalan olur ya o kadar da görmedim 😅 Hiçbiri bi buk etmezdi 😅
Hımm günaydın o zaman 😅yine gidecek misin bugün nöbete? 😅
Oh oh ne güzel 😅Bizde de gece vardiyası oluyordu 😅 Gecem gündüzüm karışıyordu, salı gidiyorum çarşamba geliyordum hiç sevmiyorum gece vardiyalarını ama geceyi severim yalnızlık sessizlik gökyüzü yıldızlar slow fon çay sigara oh misss 😅
Hımm, Rabb'im güç kuvvet versin 😊
Neden yoruldun biliyor musun? 🤔
Üzgünsün kırgınsın incildin işte bu yüzden 😥
İnsan mutsuz olunca her şey yoruyor mutsuzluk güçsüzleştiriyor 😅
Hani mutlu olsak sevsek sevilsek her şey kolaylaşıyor her şey güzel geliyor güzelleşiyor 😊
Ben aşka hep inandım insanların aşkına inanmadım. İnsanların aşkı sahte ise aşkın suçu ne?
Kafanı karıştırma karışmasın her şey açık ve net aslında 😥
Estağfurullah kafam asla şişmez ne demek? Ben görürüm yeter ki insan olsun, adam gibi sevsin istiyorum çok değil. Benim en son ki üstüne çok düştüm. Görüldü attı kaç kere hep kızdım. Geç yazardı yine alttan almadım kızdım. Konuşmak istemeyen yazabilir. Sahte aşktan çok sıkıldım. Ben sadece birisinin sevgisine inandım. Bizimkisi inan çok masumdu, düşün biz tenha yerdeyiz sadece ve sadece şarkı söyledi ve elini omzuma attı o kadar güzeldi ki tabi bu kişiyi de unuttum ama karşıma çıksa dese Defne gel yeniden olsun hiç düşünmem giderim. Seni seviyorum kelimesinden inan sıkıldım. Bu arada teşekkür ederim, çok pozitif birisin ne güzel. Hep böyle ol, ben de olabilsem keşke. Yorgunluğa gelir isek onun yüzünden asla değil. Biz günde kaç kişi ile uğraşıyoruz. Asayişteyim ben bir de düşün. Umarım karşımıza adam gibi birisi çıkar ve koyduğum müziği dinlemeni tavsiye ederim. Annemden çaldım o müziği. 😀 Annemler bir kaç ay ben de idi onlar gitmeden aldım şarkıyı.😀 Ben de yemek hazırlayacağım tekim bir de malum.😊😀 Biz bu yasaklar geldi geleli fuluz denetimler arttı biliyorsun. 😕 Bugün de gece yarın da aman sağlığımız yerimiz de olsun da. Ben mesleğimi seviyorum onun için her şeyi karşıma alırım sevdiğimi bile. 😊😀
Sevindim 😊 Genel olarak uzun uzun yazanları sevmezler 😅Ben de pek sevmem de içimden geliyor bazen uzun uzun yazmak😅
Hımm diyorsun 😅 görürsün inşaAllah karşına çıkar inşaAllah😊
Aynen istediğimiz çok şey değil aslında sadece harbi harbi sevilmek yürekten 😊 Hayatının merkezine koymasına da gerek yok ama verdiği değer sözde kalmasın özde olsun hissedelim😊hissetirsin😊
Yazıyordum yemek saati dediler, bölündü şimdi geldim ve yazıyorum😊
Daha önce çok düşmedin mi😅Elinden geleni yine yapmadın mı 😅
Görüldüye ben de çok pis sinir oluyorum, hayırdır ulen 😅Kim kimi koparıyor 😅
İyi yapmışsın helal valla kızacaksın tabiki 😅
Herkes haddini bilecek 😅 Dingonun ahırı yok yani 😅
Alttan alma zaten bir kez alttan alınca totosu kalkıyor insanların 😅
Evet yazabilir ki konuşmak istemiyorsa birlikte olmanın da hiçbir şey anlamı yok yani 😅
Madem istemiyon sektör git 😅
Bende sıkıldım usandım bunaldım 😅 Sahte olan her şeyden 😅
O daha kötü sadece birisinin sevgisine inandın ve bitti valla daha kötü 😅
Ama alışacaksın sıkma canını 😊
Çocuk gibi saf ve masum sevmeli adam gibi de sahip çıkmalı😅
Ben şarkı söylemeyi çok severim her telden ve şiir okumayı gerçi bir çok şeyi severim ama yalnız sevmem 😅
Unuttum yok alıştın😊
Unutmak yok alışmak vardır sadece 😅
O anlattığın en son olan mı! Yoksa ondan önce mi? 😅
Hani şarkı söyleyen!😅
Peki onunla nasıl bitti? Niye bitti?
Hiç düşünmem giderim deme düşün kendini düşün geleceğini düşün 😊
Hiç kimse hak etmiyor böyle bir sevgiyi..
Ricalar ve teşekkürler kosmerim ben genelde hep başkalarına pozitifim kendime negatif çoğunlukla 😅
Eskiden daha da pozitiftim ama şimdi o kadar da olamıyorum olmuyor..
Çok da umut vermek istemiyorum ben inanmıyorum ki benim yok ki onların olsun 😅
Sen olabilirsin yapabilirsin gençsin daha kosmerim 😅
En güzel yaşlarındasın ne güzel 😅
Bence onun yüzünden 😅İlla ki doğrudur insanlar ile uğraşmak çok zor, çoğu laftan anlamıyor 😅
Ama aşk olsa sevgi olsa inan bu kadar yorulmazdın aşk tüm yorgunluğu alır 😅yeniden doğmuşçasına her an 😅 defalarca 😅Sanki hiç iş yapmamış gibi 😅 Tabi esahli bir aşk 😅
Amin inşaAllah kosmerim 😅
Dinleyecektim zati ama geldikten sonra dinleyem dedim😅
İyi yapmışsın 😅Ellerine sağlık şimdiden 😅Hatta afiyet olsun 😅
Tek zor valla Allah'tan anamgil yanımda 😅
Hihi biliyorum dikkat et kendine (T+M+M) 😊 Aynen öyle tabi sağlık olsun da 😅Bi de aşk olsun 😅 Ben de seviyorum mesleğimi ama mesleğim için değil de sevdiğim için alırım herkesi karşıma kim olursa olsun ne olursa olsun 😅
Önce aşkım sonra aşkım ille de aşkım ille de aşkım 😅Yia
Tabi sen alma değmez 😅Zaten meslek sorun olmamalı 😊Sorun eden sorunludur 😅
İnşallah, buraya buradaki soruya koyduğumu kast ettim. Uzun yazıları severim yazmayı da. Neden bitti sorusuna gelir isek. Benim ailem ben de idi biz 3 kardeşiz bir de annem vardı. Bir rahat yoktu evimde bu işte ikidir görüntülü konuşalım dedi bak dedim ailem var olmaz. Neyse daha sonra adım sahte imiş tabi değil de neyse. Ben nöbetten çıktım eve geldim azıcık uyudum kalktım. Bir baktım profile onun ilişkisi ilişki içinde idi. Dedim sen neden kaldırdın onu. Sen diyor şimdi de ona mı taktın kafayı dedi ve inan zor tuttum kendimi. Neyse sesli konuştuk whatsapp üzerinden bana daha müsait misin diye sormadan sesliyi pat kapattı. Görüntülü aramış ki duymadım anneme bakmıştım elini kesmiş çağırdı beni neyse bir geldim ki bana hakaretler etmiş her yerden engellemiş ama ben bunu haketmedim. Ve biliyorum ki bahanesi bu idi. Ve kesin başkası vardı. Ben biliyorum geç yazmalar, ve biliyorum ki beni onun için bıraktı gibi günahını alıyor isem de Allah beni affetsin. Bu yüzden bir ilişki bitemez. Düşün senin adın bu değil diyor. Neyse o gün sesli de bir de dedim ki bak sana her yerden fotoğraf atacağım demiştim. Ve fake damgası yedim hem de seviyorum dediği kişi hakkında yani benim hakkımda soru açtı. Nasıl koydu bana biliyor musun? Bu bir ihanettir başka bir şey değil. Her şeyi aramızda çözmek varken burada soru açmak nedir? Beni Allah'ta biliyor ve görüyor içim çok rahat hem de çok.
Görüldü veyatta geç yazılmasına deli oluyorum. Ben hep ona hızlı yazdım tabi işte iken normal olarak saatler sonra bile yazıyor idim ama genel olarak hızlı yazsn bendim. Böyle sevgi de olmaz aşkta ya onu birisi doldurdu bitti ya da başkası vardı sonra ben ruh hastası damgası yedim.
Amin inşaAllah 😅Anladım anladım tıklamıştım YouTube kaldırdığım için açılmadı 😅 Aklımdaydı şimdi indirdim bile😅Hem oynak hem hüzünlü hem de neşeli 😅
Bizi anlatıyor 😅 Yıllardır uyumuşum bir rüyaya dalmişumm😅
Ben de severim çünkü daha samimi oluyor, samimiyet katıyor, kısa kesince pek konuşacak bir şey kalmıyor. Naber nasılsın napiyon eee ee 😅
Yorumlamak lazım yorum katmak😅
Hımm 😊Peki ya baban kosmerim? 😥
Şimdi kosmerim müsait olmayabilirsin, anlayışlı olması lazım karşı tarafın ancak senin de müsait olur olmaz haber etmen lazım 😊
Öyle uzun uzun konuşmak da şart değil birkaç dakikacık bakışmak da olabilir. Mesela uyurken battaniyeyi üstüne çekip herkes uyuduuktan sonra bakışmak da olabilir, önemli olan görmektir zaten ses çıkarsa konuşmak da şart değil 😅müsait olunca konuşulur..
Geçmiş olsun annene şu an iyi mi? 😊
Bence de hak etmedin, sektörüp gitsin o kim küpek! Hangi hakla hakaret ediyor puştopesto😅
Geç yazma var ise zaten hiç şey etmemek lazım geç yazmaya çok pis ayar olurum 😅
Ben her telefon bildirim geldiğinde o sanardım😅hatta şirket wp den bölge müdürü sürekli yazıyor iki de bir aşkım sanıyordum sessize aldım ayar ediyor beni müdür ne yazıyorsun heyecana getiriyorsun ulan 😂
Bence de bitmez bitmemeli böyle biri düşünmeye bile değmez..
Tahmin edebiliyorum kosmerim 😊
Üzülme artık 😊üzme kendini 😊
Sevilenin yaptığı her hata ihanettir sevene..
İçin rahat olsun bence de 😊
Ben de ben de deli olmamak elde değil ki😅
Hani ne olabilir ki yani bir başkası yoksa ilgilendiği 😅
Sektör et kosmerim canı cehenneme 😅
Kim kime damga vuruyor koyuyor ki 😅
Çok da önemseme kosmerim 😅Takma 😊 Hayırlısı geleceğimize bakalım geçmişin de canı cehenneme 😅
Konuşalım mı diye ben diyordum anlayış anlayış nereye kadar? Anlayışlı oldu bazı konularda ama işte. Bana dedi ki karakolda iken at neyse sabah attım. Tutmuş bana diyor ki ben anlık istedim ulan sen dedin ya böyle at diye. Sizin ilişki devam ediyor mu? Babam iyi annem de Allah'a şükürler olsun ki. Ben de ilk zaman da hep o sanardım ama o olmayınca üzülüyordum. Öyle yani. İnsan gibi konuşsa idi hiçbir şey böyle olmazdı. Benim de hatalarım oldu, onu çok sıktım, boğdum.
Sağol kosmerim 😅Hihi çoğunluk onlar diğer dizi bitti 😅 Ricalar ve teşekkürler bir de son sorunu hikaye kısmında gördüm beğeni attım ama şimdi göremiyorum görünmüyor link atar mısın 😅
Şimdi herkes kendini kastederek kaldı diyecek. Her neyse.
Sosyal çevreni bir kova gibi düşün. Sen istediğin zaman kovadan birini seçip konuşabiliyorsun. Ama bazen kovaya yabancı maddeler düşüyor. Yapman gereken, kovada ki yabancı maddeleri ayrıştırman.
Yani, sosyal çevrene girdiğini tespit ettiğin, senin için kötü biri varsa, onları hayatından def etmelisin. Sosyal çevreni ince eleyip sık dokumalısın.
Bu hayatta her şey karşımıza çıkabilir. İyisi de kötüsü de, seveni de aldatanı da... Ama "Bütün erkekler aynı, hep aldatıyorlar, sevmiyorlar, ihanet ediyorlar." diyerek tüm erkek ırkını aynı kefeye koyarsan, bu senin yapmış olduğun bir hataya dönüşür. Eğer seni sevenlere şans vermezsen, kısmetini de kaçırmış olursun. Sonra belli bir yaşa geldiğinde evde kaldım diye ağlarsın. :)
Kıssadan hisse, kısmetini bekle, acele etme. Elbet senin karşına "Adam gibi seven" birisi çıkar...
Sevgi dilenmek veya sevilmeyi istemek aynı sözcükler olmasa da anlamları aynı. Endüstri 4.0 > Teknoloji > Her şeyin kolay elde edilebilir olması > Tüketim toplumu > İnsanî değerlerin de erozyona uğraması > Sevginin yok olması.
Sevgi çaba, emek ve sorumluluk ister.
Ancak bugün duygusal canlılar dediğimiz cinsiyetin tüketim ve para canlısı olup da sevgiden bahsetmesi ayrı bir ironi konusudur.