Hayatım boyunca hiçbir erkeğe güvenemedim. onlar yokmuş gibi yaşadım resmen hiç sevgilim olmadı erkekler çok değişik canlılar çözemiyorum. Psikolojimi bozuyorlar seviyor “muş” gibi mi yapıyorlar seviyorlar mı? Etrafımda ki hemcinslerim de erkekleri pek anlamış gibi gözükmüyor. Acaba sorun genel olarak erkek olmakta mı? Türk olmakta mı? Kız olmakta mı? Yoksa benim algımda mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Boş ver sen anlamazsın.
Sevmeyi bilmeyene gönül ne eylesin.
Yağmur yağar ken Bile kendin den geçen şehvete kapılan, olup olmadık yer de kendini bilmeyen e gönül ne eylesin.
Sapkınlığa düşmüş yaşamaya dalmış bir çaresizliğini unutup Mazlum ken Zalim olmuşa
Gönül ne eylesin.
Oysa ki Sevmek Bir Gönüle Girmek ten öte
Yağmur da kar da son bahar da Yazın kavurucu sıcaklığın da
Acı çeken anasız babasız kalmış
Bir birini yiyen kardeşi kardeşe düşman edip
Sosyal medya da entektüel takılan
Cahilliği ni okuduğu iki mısra ile bilgelik sanan
Başarı dan gayrı meşguliyeti olamayıp gayri meşru ilişkileri olan
Erkeği aşağı ya Kadını yukarıya eşitliği adaleti İse Yaşanlara bağlayan
Bu Coğrafya da sevmeyi kim nasıl bilsin.
Aşık Veyselin de dediği gibi benim sadık yarim kara topraktır.
🚬10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Tüm her şeyi okudum ve kızlara güvenmeyen, yaşadıklarından dolayı tamamen yalnızlığı tercih etme kararı almış birisi olarak bunları en objektif şekilde sana cevaplayacağım:
Erkekler sevmeye değer mi?
Çoğu değil. İstisna olan iyi niyetliler sevmeye değer.
Seviyormuş gibi mi yapıyorlar yoksa seviyorlar mı?
Çoğu seviyormuş gibi yapıyor ama gerçekten seven istisnalar var.
Acaba sorun genel olarak erkek olmakta mı?
Hayır.
Türk olmakta mı?
Hayır ama insanımız işi aşırı dramatikleştiriyor. Yani demek istediğim, kızların da erkeklerin de kendince hataları var. Mesela kızların bu işi bu kadar strateji oyununa dönüştürmesi, gerçek niyetini belli etmemek adına bu kadar entrikalı, yapmacık davranması anlamsız. Erkeklerin de kötü niyetli kişiler yüzünden her çiçekten bal alan varlıklara dönüşmesi anlamsız.
Kız olmakta mı?
Hayır.
Yoksa benim algımda mı?
Bazı şeyleri tam olarak göremediğin için ama erkeklerin çoğunun da sorunu olduğunu bildiğimden, hem evet hem hayır.02 Yorumla
Soran+1 yılSorularımı cevapladığın için teşekkür ederim.
Haklısın
Ve sanırım türkiye de kız erkek ilişkilerinin sorunları diğer milletlere göre daha fazla
Görüşüne katılıyorum ben de kızlara güvenmiyorum ben bile erkeklere güvenemiyorum ama güvendiğim çok nadir insanlar oluyor herkes bir değil sorun hayatı hızlı yaşamaları her şeyi zamanında yaşamamaları bir insan çok sık kendi kullandığı malzemeleri değiştiriyorsa veya değer vermiyorsa insanlara da aynı davranıyor bunu kısas alabilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılDoğru o zaman sorun yaşadığımız toplumda ve atalarımızda
+1 yılSevilmeye değer erkekler var ama çok az. Çoğu kızdan daha çok trip atan, herşeyi karşılık alma niyetiyle yapmaya çalışan, taciz etmek için "güzelsin, açık giyinmişsin" gibi bahaneleri sunan, istediğini alamayınca manupüle eden insanlar oldu. Adamın dibi olan erkekler var, onlara saygım sonsuz ve iyi ki varlar 💖 Ama işte, o kadar azlar ki.. Onların da çoğu yanlış kızı sevip de ya değişip, diğer kitleye katılıyorlar. Ya da aşka kalplerini kapatıyorlar.
228 Yorumla- +1 yıl
Şu an adamın dibiyim ama hakettigim sevgiyi bulamadigim için adamın son iki harfi olucam artık. Zaten çoğu serseri erkek kızlar yüzünden serseriler
- +1 yıl
Adamın dibi olduğunu düsünmüyorum. Başka bir görüşün de bekaret testi isterim gibi şeyler yazmışsın. Bu kadının gururunu çok kıran bir şey ve inan bana bu şekilde anlayamazsın.
(Kızlık zarını diktirenler de var) O yüzden boşuna bu toplara girmemeni tavsiye ederim - +1 yıl
Sonuçta orjinal değil yama. O yüzden diktirse bile belli olur
- +1 yıl
Sen öyle san 🙂 Kumaş diktirmek gibi sanıyorsun galiba.. Ayrıca birinin daha önce sevişip sevişmediğini bu sekilde anlayamazsın. O yüzden direk vazgeç bekaret testinden, boşuna küstürmemiş olursun.
- +1 yıl
Kız az çok belli eder kendini ama erkeğin ne olduğunu anlayamazsiniz ona bakılırsa
- +1 yıl
Sen öyle zannet. Örneğin s*KS* ustası bir kız, sırf tecrübeli olduğu anlaşılmasın diye diş değdirebilir. Bu örnek yeterli mi? Kızları apt*l sanıyorsunuz ama çoğu kız, çoğu erkekten daha zeki.
- +1 yıl
Konuşması bile ağızlarını yaya yaya konuşuyorlar. Tecrübeli erkeklerden öğrendim ben neyin ne olduğunu merak etme. Biz konuşmadan bile anlıyoruz hangi kızın yollu olup olmadigini
- +1 yıl
Kizlar zeki olsa serseri erkekler tarafından darbe yemezlerdi
- +1 yıl
Kadınlar zekiyse bile türk kadınları kesinlikle zeki değil.
- +1 yıl
Belli eden var ama hepsi etmiyor. Ayrıca her rahat kız da öyle değil. Yaymadan konuşan ama rahat bir kızım, fakat tek bir erkekle bile yakınlasmadım. Buna ne diyeceksin? Asıl kız ortamını en iyi bir kız bilir. Sen diyorsan ki illa bekaret testi isteyip de küstüreceğim, buyur. Ama bununla anlaşılmaz.
- +1 yıl
Dövülen biziz ama döven değil de dövülen mi suçlu? Yazık, daha fazla senin gibi bir kadın düşmanı için kendimi yoramayacağım, okumam bile yazma boşuna.
- +1 yıl
Ya sen bakire değilsin. Daha önce prezervatif ile ilgili yorumun vardı
- +1 yıl
Ee? Siz de regl olmuyorsunuz ama regl olduğumuzu biliyorsunuz? Bu zeka ile niye hala savaşıyorsam 😅 Tamam sus.
- +1 yıl
Ne alaka şimdi? Bakire değilsin biliyorum
- +1 yıl
Kadınlar zeki varlıklar değiller
- +1 yıl
Wçşöxlsjdkddjd Anlasan şaşardım, ok bye.
- +1 yıl
Bilimadamlarının çoğu erkek
- +1 yıl
Anladım diyorum zaten ikile yazma artık
- +1 yıl
Anlasan tecrübe ile bilgiyi karıştırmazdın. Bakireyim ve çok şey biliyorum, sen de cahilliğinle övün dur. Bu benim görüşümün altı, sen yazma asıl.
- +1 yıl
Ayn bakire olduğun için tırtıklı prezertatif severim diyorsun hadi ikile yollu
- +1 yıl
Tırtıklı diye hiçbir zaman demedim. Haddini bil otur aşşağı. Benim namusum senin yayık ağzın da öğütülebilecek bir şey değil.
Böyle yetersiz ve cahil kalmaya devam et, aldatılır ya da terk edilirsen anlarsın demek istediğimi. Zaten kadınları haketmiyorsun. - +1 yıl
Niye aldatilip terk ediliyim ki? Belki ben aldatiyorumdur veya daha güzel kız görürsem terk ediyorumdur?
- +1 yıl
Sonuçta serseri çapkın karaktersiz erkekleri seversiniz öyle değil mi?
- +1 yıl
Boş yapma net biliyorum bakire değilsin agla
- +1 yıl
Serseri sevmiyoruz man kafa, serserilerdeki tutkulu kişiliği seviyoruz. Ağlayan da sen olmasan konuyla alakasız görüşüme gelip de lafı uzatmazdın 🙂Ayrıca aldatan da aldatılır bir gün. Yoksa bunu da bilmeyen bir cahil misin? 🙂 Defol çıktığı yere saygı duymayan ve 250 gramı bile tatmin edemeyecek kadar yarım olan erkek.
- +1 yıl
En son cümlen belli etti yollu olduğunu. Tamam işte seviyorsunuz aynı şey
- +1 yıl
Ağla yarım erkek:) Engelliyorum
- +1 yıl
Çok eşli erkekleri de seversiniz
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
12Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kadına da erkeğe de değmez aslında hepsi stres sıkıntı psikoloji bozuyor yalnızken insan ne kazık yiyor nede stres oluyor yani kısacası insan ilişkileri arkadaşlık dostluk bile stresli bu devirde artik
10 YorumlaAlgı yapın bu şekilde oluşmuş doğru insanı bulursan hayatın çok renklenecektir yanlış kişi ise yıkıma götürecektir :)
10 Yorumla
+1 yılHayatta sevmeye değer erkekler var tabiki. Adam gibi adam olan, sevdiği kadına değer ve kıymet veren, onun için herşeyden vazgeçen erkekler de var. Ama çok çok azlar artık. Aman sakın küsme aşka. Hiçbir zaman da umudunu yitirme. Çünkü aşk hiç beklemediğin bir anda gelir. her şey gönlünce olsun kardeşim.
21 Yorumla- +1 yıl
Çok çok az olmalarının sebebi kadınlar yuzunden
+1 yılErkekler şimdi ağzımı açtıracaksın. :D Kendiniz ilgi ırıspılığı yapın her boku yiyin ondan sonra erkekler şerefsiz ya bırakın kaliteli rolleri
012 Yorumla
Soran+1 yılBunu sadece kendini yetiştirememiş kadınlar yapar
- +1 yıl
Çoğu da obje değil mi :D
Soran+1 yılYani kendinde sevilicek bişey bulamayınca okuyamayınca değer göremeyince psikolojik olarak boşluğa düşüyorlar burdanda özsaygısız oldukları için kendini en kötü şekilde değer kazandırmaya yöneliyorlar
- +1 yıl
TC Kızında da iş yok şimdi boş yapma bence
Soran+1 yılTürk kızlarının yetiştirilme tarzı çok kötü bu yüzden kendilerine öz saygısı yok ama türk erkeklerinde de çok değişik sorunlar var
- +1 yıl
Mesela söyle
Soran+1 yılYüzeyseller karşıdaki insanın ruhundaki inincelikleri göremiyorlar nazik olamıyorlar sadece çok basit yaşıyorlar örnek : seni sevmiyorum -seni sevemiyorum arasındaki farkı anlayamıyorlar ve şımarık davranıyorlar
- +1 yıl
Doğallığı seviyorsunuz diyorsunuz nazikliğe baskı yapıyorsunuz
Soran+1 yılAnlamadım?
- +1 yıl
Niye nazik olmak zorundayız mesela onu anlamadım doğallığı seviyorsunuz diyorsun
Soran+1 yılNazik olmak doğallıktan çıkmak değil olması gereken bişey kaba insanlar sevilmez
- +1 yıl
Zorunluluk hallerini sevmiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğenleri vardır mutlaka ama benim karşıma değen birisi çıkmadı
13 Yorumla- +1 yıl
Çünkü kötü erkeklerin hareketleri tavırları size çekici geliyor
Cevap sahibi+1 yıl@Mizojinist03 benim eski sevgilim çok iyi birisiydi ben öyle sanmıştım ama 2 yıl sonra aldattığını öğrendim
- +1 yıl
Tamam diyorum ki onlar kötü Ama yaptıkları şeyler çekici geliyor size ama halbuki belli kötü oldukları
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılŞeytan bile önünüzde eğilip size itaat ederken biz erkekler size nasıl güvenelim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSenin alginda sorun var. Erkeklerde bir sorun yok takma kafana.
00 Yorumla
+1 yılDenemeden bilemezsin birde Bir kereden bir şey olmaz dene
00 Yorumla
+1 yılSorun türk kızlarının kezban olması. Bu ülkede edendi sadık erkeklerin eline kız eli değmiyor. Kızlar kötü erkeklerin hareket ve tavırlarını çekici buluyor
141 Yorumla- +1 yıl
Efendi *
Soran+1 yılYine sadece %30 luk oranındaki kızlarla aynı kefeye koyulduk o kadar yanlış anlaşılıyor ki sence normal bir insan kötü zararlı bir insanı sever mi?
- +1 yıl
Yanlış anlaşılma yok. Onedio ve eksisozlukte erkekler öyle diyor ve mantıklı sebepleri kanıtları var valla çok arastirdim
Soran+1 yılErkeklerin hepsi öyle söylüyor ve dediklerine göre kendileri efendiymiş peki hepsi efendiyse bu kızlar hangi erkeklere gidiyor ve biz neden efendi erkek bulamıyoruz
- +1 yıl
Bunları zaten efendi erkekler söylüyor. Serseri erkeklerin zaten işine geliyor kızlar onları seviyor sonuçta
- +1 yıl
Benimde bu arada sevgilim olmadı daha çünkü serseri değilim
Soran+1 yılHepsi efendiyse biz nasıl bulamıyoruz? Bu arada o kızların serseri erkek dediği kişiler havalı gibi görünen çılgın erkekler yani heyecenlı geliyor onlara ama kaba ve sevgilisine şiddet uygulayanlar değil bunlar
- +1 yıl
Serseri erkekleri destekliyorsan onlarla sevgili ol o zaman. Zaten hepiniz karaktersizleri sevin
- +1 yıl
Bulamazsın çünkü tercihlerin efendi erkekden yana değil
Soran+1 yılSen benim dediğimi nasıl anlamışsın inanamıyorum gerçekten o kızlar diyorum ben kendim efendi erkek arıyorum zaten serseri isteseydim çoktan bulurdum her yerde var keko hepsi napim ben onları zaten sorduğum soruyu okudan nasıl bir erkek aradığımı anlardın
- +1 yıl
Hmm ilginç valla efendi erkekler hep yalnız. Napcan aman efendi erkeği
- +1 yıl
Soran cevap versene buradaysan lutfen
Soran+1 yılEvet?
- +1 yıl
%30 mu 60 mı karar ver
Soran+1 yıl30 demiştim daha önce
- +1 yıl
60 da dedin ama?
- +1 yıl
Neyse. Nerelisin?
Soran+1 yıldediğimi hatırlamıyorum %30 ben şuna bağlıyorum türkiyenin zeka ortalaması düşük bu yüzden ap.. l kızlar da var erkekler de ama şunu unutma hiç kimse aynı değil ancak normal olmayan kızlar maço davar tipleri sever onlarda anadoluda yetişmiş dar görüşlü kızlar
Soran+1 yılTunceli
- +1 yıl
Aşağıda demişsin 60 diye. Tunceli mı? Kızma ama en nefret ettiğim memleketlerden birisi
Soran+1 yılMerak ettim de neden nefret ediyorsun ve sen nerelisin?
- +1 yıl
Komünistler diye
- +1 yıl
Aydınlıyım
Soran+1 yılBöyle düşünmen üzdü çünkü memleketim çok saygılı bi yer insanları da çok sevecen
- +1 yıl
Yok pkklı solcu komunistler
- +1 yıl
Tunceli dersim örnek
- +1 yıl
Neyse o konulara girmeyelim
Soran+1 yılMilattan önceki şeylerle gelme allah rızası için tarihe girmeyelim🙏🏻
Konuşmaın sonunda bana pkklı dersen...- +1 yıl
Eski olsun ne fark eder. Belediyeniz komünizm ile yönetiliyor?
- +1 yıl
Nefret ediyorum komünistlerden.
Soran+1 yılKomünizm den nefret etmen beni o kadar şaşırttı ki başka bişey diceksin zannetmiştim oysa
- +1 yıl
Tuncelili olmasan tanışmak isterdim aslında
- +1 yıl
Niye şaşırdın?
Soran+1 yılSen şaka yapıyorsun?
Knk bak benim silahım yok tankım yok terörist değilim tamam mı? sakin ol geçmişte kaldı onlar anladın mı artık öyle bişey yok geleceğe bak önyargılı olma insanları sevmeye çalış- +1 yıl
Sen belki iyi kızsındır ama o memleketden gercekden nefret ediyorum.
Soran+1 yılGenelde herkes sever şu an ilk defa sevmeyen birini görüyorum ama sorun değil saygı duyarım yine
- +1 yıl
Kirildiysan özür dilerim
- +1 yıl
Yanlış anlama ama ırk olarak nerelisin? Türk mu kürt mu ermeni mı?
Soran+1 yılTürk tunceli de kürtler yok bu arada
- +1 yıl
Ermeni ve kürtler çoğunluk diye biliyorum
- +1 yıl
Bana istek atar misin?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende kızlar yokmuş gibi yaşıyorum. Hiç sevgili flört falan yapmadım yapmayı da düşünmüyorum.
04 Yorumla
Soran+1 yılGüvenli
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle valla hiç kimse ile işim olmaz
Soran+1 yılEvet mesela beni de bir erkek için satan arkadaşlarım var
Cevap sahibi+1 yıl?
+1 yılYemin ederim bizde aynı şeyi kızlar için soruyoruz kendimize
02 Yorumla
Soran+1 yılBüyük bir problem herkes için
- +1 yıl
Evet
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazı erkekler vardır sevilmeye değer ama bu erkeklerle oynayan bazı kızlar onlarıda aşka küstürüyor
05 Yorumla
Soran+1 yılÖyle kızların varlığı yüzünden aynı kefeye koyuluyoruz ama onlar sadece %60 yüzdeliğinde
Cevap sahibi+1 yılBenide seviyor muş gibi yapan bir kız olduğu için ilk ve tek oldu orada bitti aşk benim için:) artık çalışıp para kazanmaya isteklerimi almaya karar verdim araba almak yurtdışına çıkmak tatile gitmek vs vs
Soran+1 yılBu benim de hayalim :)
- +1 yıl
Demin de % 30 diyordun. Trollsün
- +1 yıl
Soran cevap versen iyi olur be
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bence sorun insan olmakta
03 Yorumla
Soran+1 yılİnan olamamak yani
Soran+1 yıl“İnsan”
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok kasıyorsunuz. Türkiye'de bu genel sorun.
00 Yorumla
+1 yılMikerler
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı