Ne bileyim cidden bir kız için oturur ağlar mısınız merak ediyorum
3 ay
Çapkın ve sapık erkekler Her yerde oldukları için onları baz alıyorsunuz. Adam gibi seven, rahatsız etmek istemeyen, kendi kabuğunda yaşayan çok erkek var.
nerede bunlar ozel adalari falan mi var
barda konserde erkek aramam zaten. Cikin kabugunuzdan o zaman. Bize gelip seni seviyorum diyen erkege gidince "onlari seciyorsunuz" diyorsunuz, onlardan once siz ortaya cikmaya ne dersiniz? Boylece ulasilmaz olmassiniz
Erkeğin de kadının da efendisi, gerçekten seveni var. Temiz sevilmek isteyen kızlar da kendi kabuklarında... At izi it izine karışmasın diye bunu yapıyorlar. Vitrinde hep kötü niyetliler var! Onlar gibi görünmek istemiyorlar. "Merhaba" demek istiyor ama karşılığında hakaret işitmekten çekiniyorlar. Zira vitrindekilerle kıyaslanmaktan korkuyorlar. Kendi öz saygıları buna engel oluyor
Bunun erkekle kadınla alakası yok
Gönülle alakası var
En çok Seven kim olursa o daha düşkündür
Bu sorunun altında biraz kırgınlık hissediyorum gibi geldi bana 🥺💗 Şunu net söyleyeyim, evet erkekler gerçekten seviyor. Hem de öyle bir seviyorlar ki, sandığından daha derin yaşıyorlar duyguları. Sadece çoğu ağlama kısmını bizim kadar dışarı yansıtamıyor. Ama sevdiği kız için içine kapanıp gecelerce düşünen, gizli gizli gözleri dolan çok erkek var. Sen bunu yaşadığın bir şeyden dolayı mı soruyorsun? 💭✨
Cevap
7Cevap
evet gercekten seviyoruz siz yanlıs insanlarla oluyorsunuz
nerden bulcaz sizi
tabi simdi ben burdayim da nerden bulcaz diyosan bence bi arayis icinde olma akısına sal ne kadar arayısta olursan inadına o kadar kötüsü denk geliyor
dogru diyorsun
belki bi gün bi yerde karsılasırız
haha bi filmin ana karakterleriymisiz gibi olurdu
5 dakika önce ağladım siz bizi duygusuz yaratık mi sanıyorsunuz ya
kiyamam sana
ben de ayni sekilde biz de boyleyiz iste
Bunu şairlerden ve sokaktaki sahroş insanlardan anlayabilirsin kaçı kadın?
Kizlar gercekten seviyor mu asil? Hic tipe boya paraya bakmadan karakteri seven var mi?
Bilemiyorum ben aglamam ama üzüntüden kısmı felç geçiren erkek biliyorum
Kalpsizler
ben de oyle dusunuyorum!!!
Ağlamak ne kelime vurdururum
abo
Asyalı erkeğim ben
bayburtlu oldugunu ikimiz de biliyoruz bro
Olmazmı brocum
olmaz brojum
Tuh ya
:(
Hayır