Beni sevmediğini söyledi ama hâlâ hikayalerime bakiyor?

Arkadaşlar merhaba...
Eski sevgilimle devam eden çok güzel bir ilişkimiz vardı
Bir nedenden dolayı ayrılmak zorunda kaldık ikimizde çok seviyorduk birbirimizi bundan adım kadar emindim...
Ayrılalı 3 ay oldu ben gereğinden fazla özledim ve her daima yazdım bazen iyi oldu Aramiz bazen kötü buluşmak istedi buluştuk barışmak istedi zoruma giden şeyler olduğu için barışmadım gururuma yediremedim
Dün gece arkadaşımla benim hakkımda biraz konuşmuşlar ona sormak istediğim bir kaç şey vardı arkadaşıma onu aramak istediğimi söyledim o da tamam 6.40 ta işten çıkıyorum arasın demiş fakat yine üzülen ben olucagim için aramadım arkadaşıma niye aramadi yazmış bunu duyunca bende mesaj attım müsiat misin aricam yazdım o da tamam ara dedi fakat bir isim çıktı yarım saat sonra aricam dedim şimdi söyle ne diceksen sonra işim var dedi bende öyle mi söylemiyorum ozamn dedim istersen eve gidince ınstagramdan konuşalım dedi fakat aklı karışmaya çok müsiat biri istemez konuşmaya gerek yok diye mesaj attı 5 dk sonra artık kim ne dediyse
12 de bana yazdı ne dicektin diye sormak istediğin şey neydi dedi bende sordum bu senin haddin değil sen benim için öldün seni sevmiyorum artık vs dedi beni engelledi ama hâlâ her daim hikayeme bakıyor engelliyorum fake hesap açıp tekrar bakıyor seviyor da gurur mu yapıyor ne napmam lazım
Beni sevmediğini söyledi ama hâlâ hikayalerime bakiyor?