Onu unutmak icin neler yapmalıyım sosyal medyada arkadaşız.. ilişkimiz olmadı ama benden hoşlandığını zannettim yanılmışım..
arkadaşlar ne yapayım..
arkadaşlar ne yapayım..
Vallah tam bir sen önce Bende aynisini yaşadım.. tertemiz sevdim.. o da bana karşı bir şeyler hissettiğini zannetim ki sonradan anladim ki yanilmişim. Kendisi bana 3 sene sonra „seni sevemedim“ Diyip herşeyi bitirdi.
Neler çektim ondan sonra bir Allah bir Ben bilirim. Ama bak Simdi aliştim herşeye. İnsanoğlu herşeye alişiyor. Sen yeterki buna izin ver. Yeterki sen iste. Mesela her yerde sil. ona ait ne varsa sil, çöpe at. Şöyle düşün, seni sevmeyen sana değer vermeyen biri icin kendini yorma çünkü olan sadece sana olur. Ve inan bana GÜN GELIR DEVRAN DÖNER! Bunu hiç unutma! O bir gün seni arayacak.. bak benimki bile Kendisi bitirmişti bir sene önce beni sevemedigini söylemişti. Simdi ise tam bir sene sonra bana çiçek ve çikolata iş yerime yolladi. Ya erkekler iste böyle. Sonradan değerini anlar. O yüzden sen sabret, icini ferah tut.. gün gelir sen kazanirsin.
İnşAllah canım çok zor.. sanki bir daha kimseyi sevemicekmişim gibi geliyor.. allahım..
Insallah canım , ilkin hersey zor gelir, zamanla alisiridin. Ve öyle düşünme. Elbet bir gün seni seven biri karşina cikaçak insallah
allahım aynısını yaşadım
Takipten çıkar ve onu düşünmek yerine kendini birşeylerle oyala müzik dinlemek yürümek vs
Çok boktan bir durum be hacı! Ne söylesem boş ama inan hayat karşına daha neler cıkarıyo bir bilsen... Velhasıl hayırlısı
Hayırlısı.. inşallah..
Cevap
1Cevap
Umursama hayatına devam et
İnşallah evde kalırsın.
Sende inşallah
sadece bir tavsiyeydi yanlış anladın /:
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar